liquidlove Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Ce mama dracului asteptati, votati-l pe silenr. Se vede de la o posta ca e mafia, de ce ezitati nu inteleg.
Razvan Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 liquid vad ochii tai de matza asta? ei bine, ochii tai se inseala :D
LuckyShot Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 4 voturi pentru dark. mai moare un politist. incepe noaptea, trimiteti tintele pana diseara la 8.
LuckyShot Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Incepe ziua. N-a murit nimeni peste noapte. linsare la termen - 3 voturi linsare instanta - 4 voturi au ramas: 1. Equilibrium 2. Memmorex 3. Lucian 4. SilenR 5. narcisa 6. liquidlove 7. Wanksta Ziua tine pana maine la 20.
Memmorex Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Life is made up of choices.Bad choices in our case. Votez SilenR
LuckyShot Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 moare SilenR - mafiot. incepe noaptea, trimiteti tintele pana maine la 12.
LuckyShot Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Incepe ziua. Este gasita moarta pitica narcisa - civil, sufocata cu ambalajul unei jucarii si Wanksta - cartofor, mort la ruleta ruseasca. au ramas: 1. Equilibrium 2. Memmorex 3. Lucian 4. liquidlove linsare la termen - 2 voturi linsare instanta - 3 voturi Ziua tine pana maine la 13.
Equilibrium Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Votez Memmorex Daca nu aveti incredere in mine sa-mi spuneti si vin cu argumente.
Memmorex Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Votez Memmorex Daca nu aveti incredere in mine sa-mi spuneti si vin cu argumente. You go ahead and do your thing... Votez Lucian. Mai intai incearca sa apere un mafiot . ma eu nu cred ca facem bine ca-l votam pe zbk doar pe baza unei banuieli :-? apoi daca nu e, moare si equi si nu e nici el...o facem de oaie OH WELL ma duc la masa. daca nu-mi place mancarea, il votez Apoi ne spune sa ne indreptam atentia asupra unui politist care ulterior moare. si totusi as vrea sa va indrept din nou atentia spre 2pacwestlifeplm mizez si eu ca equi Ganditi si votati pe cine trebuie... EDIT: Pe langa toate astea Dark(politist) l-a pus pe lista de suspecti alaturi de Silenr (mafiot) = > Daca vreti sa votati un mafiot, votati SilenR . = > Daca vreti sa votati un posibil mafiot, votati Lucian . = > Daca vreti sa votati un politist, votati Dark__ . = > Daca vreti sa votati un spiridus "curat", votati Wanksta sau Equilibrium .
Equilibrium Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Meh...Acu e mai mult "alba-neagra". Moare unu->avem dreptate->bravo noua. Moare altu->nu avem dreptate->il omoram pe celalalt si pierdem un om. Deci... Votez Dark... Scuze daca gresesc... Votul lui memmo pentru dark__... am inteles nu erau date atatea detalii despre dark memmorex... OMUL SI-A DEZVALUIT ROLUL .. voi vota ce va vota si multimea, chiar daca nu va fii corect :) Wanksta spune ca omul si-a dezvaluit rolu Treaba asta cu "dezvaluitul rolului" este oarecum irelevanta.Oricine poate sa spuna ca e politist.Pana nu vedem rezultate,nu prea avem ce face... Memmo continua credeti ca s-ar sacrifica? i mean, daca el ar fii mafiot, si ar alege pe silent ca fiind un om bun, si incearca sa-l elimine, nu ar proceda asa :) mai mult au iei de pierdut, nu mai sunt multi mafioti, nu cred ca-si asuma acest risc :) si pe cine votam ? ne riscam pe ce zice memmo, sau mergem pe dovezile mai credibile a lui dark ? your choice Daca vreti sa il ardem pe rug pe Silenr,asa facem.Eu v-am spus.E 50% nimereala , 50% instinct. Wanksta spune in gura mare ce e dark__ you choice.. silenr,lucian sau dark :) eu va spun doar, ca, dark m-a investigat si am iesit curat, aprob acest lucru, sunt curat :) Pai si eu ce trebuie sa fac acu?Orice as face,daca gresesc,toata treaba asta se intoarce impotriva mea.Mi-am facut alegearea,sa fie cu noroc... Memmo continua sa mearga pe decizia de a-l vota pe dark__ numai pt a mai scapa de un politist! Pe cine credeti? Pe mine sau pe el? Daca vreti v-as putea spune si ce e Lucian!
Memmorex Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 (edited) Daca vreti v-as putea spune si ce e Lucian! Pai lumineaza-ne...Ce e si de unde stii asta? Si in legatura cu Dark.Nu am fost singura persoana care nu a avut incredere in el. Nu prea cred faza asta...daca e invers? Daca vrea sa ne faca sa credem ca este bun si el in realitate este mafiot? Edited December 12, 2010 by Memmorex
Equilibrium Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Pai lumineaza-ne...Ce e si de unde stii asta? Si in legatura cu Dark.Nu am fost singura persoana care nu a avut incredere in el. Ei bine, eu pe tine am pus ochii, nu o mai da la intors, m-ai ratat atatea nopti la rand, iar acuma ai ramas singur contra 3 ;) OF: Si nu mai edita lol... dai add reply incontinuu, nu te da inapoi de la spam, ca nu cred ca tii post lol )
Memmorex Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Ei bine, eu pe tine am pus ochii, nu o mai da la intors, m-ai ratat atatea nopti la rand, iar acuma ai ramas singur contra 3 ;) OF: Si nu mai edita lol... dai add reply incontinuu, nu te da inapoi de la spam, ca nu cred ca tii post lol ) Am dat edit pentru ca am avut ceva greseli gramaticale.(m-am grabit cand am scris) Si totusi,nu ne-ai spus de unde stii rolul lui lucian si care e acela...
Equilibrium Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Stiu doar ca e curat, de unde stiu nu mai conteaza pentru tine
Memmorex Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Stiu doar ca e curat, de unde stiu nu mai conteaza pentru tine Pai conteaza.E chiar foarte important.De ce as avea eu incredere cand imi zici ca lucian este curat daca nu ne spui sursa?
Equilibrium Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Pai conteaza.E chiar foarte important.De ce as avea eu incredere cand imi zici ca lucian este curat daca nu ne spui sursa? Pai nu am nevoie de increderea ta, am nevoie d eincrederea lu Lucian si liquid.
Memmorex Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Pai nu am nevoie de increderea ta, am nevoie d eincrederea lu Lucian si liquid. Pai avand in vedere cate lucruri il fac "murdar" pe Lucian,e importanta informatia asta.Si nu numai pentru mine...
Equilibrium Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Pai avand in vedere cate lucruri il fac "murdar" pe Lucian,e importanta informatia asta.Si nu numai pentru mine... Nu, ajunge cat am spus.
Lucian Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 equi stie ca nu sunt si eu stiu ca el nu e. am aflat asta recent. btw sunt comisar, stiu doar ce a investigat dark. si anume ca silenr era mafiot, iar equi curat. i-am zis doar pe cei care sunt vii :D de liquid nu stiu nimic, dar deja ar fi prea multi mafioti daca ar fi si el. memmo e sigur ultimul votez memmorex scuze equi ca am dat cu batu-n balta cu 2pac dar ma plictiseam ca nu puteam ancheta pe nimeni pana nu murea un politist si am zis sa merg putin pe instinct :D
Equilibrium Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 equi stie ca nu sunt si eu stiu ca el nu e. am aflat asta recent. btw sunt comisar, stiu doar ce a investigat dark. si anume ca silenr era mafiot, iar equi curat. i-am zis doar pe cei care sunt vii :D de liquid nu stiu nimic, dar deja ar fi prea multi mafioti daca ar fi si el. memmo e sigur ultimul votez memmorex scuze equi ca am dat cu batu-n balta cu 2pac dar ma plictiseam ca nu puteam ancheta pe nimeni pana nu murea un politist si am zis sa merg putin pe instinct :D eh nah, toti l-am votat pe 2pac
Lucian Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Pai avand in vedere cate lucruri il fac "murdar" pe Lucian,e importanta informatia asta.Si nu numai pentru mine... NU-I CONVINGI MA NU-I CONVINGI CA AM CARISMA