Memmorex Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 memmorex... OMUL SI-A DEZVALUIT ROLUL .. voi vota ce va vota si multimea, chiar daca nu va fii corect :) Treaba asta cu "dezvaluitul rolului" este oarecum irelevanta.Oricine poate sa spuna ca e politist.Pana nu vedem rezultate,nu prea avem ce face...
Life Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Cred c? am fost destul de explicit : M? vota?i = > afla?i ce "rol" am în acest joc => trage?i concluziile sau Îl vota?i pe SilenR = > afla?i ce "rol" a avut în acest joc = > trage?i concluziile Dar nu se poate pentru c? : A?a c? mai bine vota?i un spiridus nevinovat ( cum a?i f?cut ieri ), c? vorba lui SilenR , "ne propui sa pierdem doua ture doar asa?" . credeti ca s-ar sacrifica? i mean, daca el ar fii mafiot, si ar alege pe silent ca fiind un om bun, si incearca sa-l elimine, nu ar proceda asa :) mai mult au iei de pierdut, nu mai sunt multi mafioti, nu cred ca-si asuma acest risc :)
Equilibrium Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Eu zic sa votam ceva, orice, ne punem norocu la incercare si vedem ce iasa. Mai bine votam ceva decat nimic.
Life Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 si pe cine votam ? ne riscam pe ce zice memmo, sau mergem pe dovezile mai credibile a lui dark ? your choice
Memmorex Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 si pe cine votam ? ne riscam pe ce zice memmo, sau mergem pe dovezile mai credibile a lui dark ? your choice Daca vreti sa il ardem pe rug pe Silenr,asa facem.Eu v-am spus.E 50% nimereala , 50% instinct.
Life Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 you choice.. silenr,lucian sau dark :) eu va spun doar, ca, dark m-a investigat si am iesit curat, aprob acest lucru, sunt curat :)
Memmorex Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 you choice.. silenr,lucian sau dark :) eu va spun doar, ca, dark m-a investigat si am iesit curat, aprob acest lucru, sunt curat :) Pai si eu ce trebuie sa fac acu?Orice as face,daca gresesc,toata treaba asta se intoarce impotriva mea.Mi-am facut alegearea,sa fie cu noroc...
Narcisa Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 memmorex... OMUL SI-A DEZVALUIT ROLUL .. voi vota ce va vota si multimea, chiar daca nu va fii corect :) Nu prea cred faza asta...daca e invers? Daca vrea sa ne faca sa credem ca este bun si el in realitate este mafiot? :-?
LuckyShot Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 o rugaminte am... nu mai vorbiti ca si cum ati fi pe un forum, despre cum posteaza unu sau altul, cate posturi are cutare etc. sunteti in joc acum si aveti roluri.
Equilibrium Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Votati dragilor ceva ca se termina ziua si facem NIMIC!
Motanul Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Dark__ daca nici SIlenr nu e mafiot te sinucizi la noapte? Pot s? m? sinucid ? :-?
Life Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 memmo, nu se intoarce nimeni impotriva ta, multi au acuzat pe multi.. de ce sa nu incercam ce a zis dark ? e mai plauzibil.. nu fi-ti orbi
Equilibrium Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 memmo, nu se intoarce nimeni impotriva ta, multi au acuzat pe multi.. de ce sa nu incercam ce a zis dark ? e mai plauzibil.. nu fi-ti orbi Da totusi, tu ce vrei sa pari ca faci? Zici ce zici pe aici, dar nu faci ce zici... cumn vine asta?
Life Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 incerc sa va pun pe o cale mai buna :) toti aruncati in stanga si-n dreapta cu acuzatii, iar in momentul de fata avem 2 suspecti majori, si inca o victima colaterala (dark) ... well well well v-am spus, voi vota ce o sa votati si voi, incerc sa-mi repar gresala, faceti primul pas, eu doar spun ca dark e nevinovat :) .. nu asa actioneaza un mafiot, se sacrifica, da pe fata, cititi putin personajul si ve-ti vedea
Life Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 ba voi sunteti debusolati atunci, ne abtinem de la vot si vedem ce se intampla, moare dark sau vreun asa zis mafiot ? dark a dat mura-n gura tot, dar voi tot nu vreti sa votati, so be it !
Life Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 nu te voi vota, asa doar as face un favor mafiotilor ca noaptea sa elimine inca 1 om. plec, revin la dimineata, am de facut jucarii :P
Razvan Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 wanksta de unde stii ca si-a dezvaluit rolul? oricine poate spune ca are orice rol vrea si oricine poate face o lista cu rolurile pe care si le imagineaza ca le-ar putea avea ceilalti. Diferenta consta in faptul ca el o zis "il votez pe zbk, desi nu prea cred ca-i mafiot", si zbk era intr-adevar mafiot. Dark_ mi se pare cel cu posturile cele mai debusolante..
Motanul Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 wanksta de unde stii ca si-a dezvaluit rolul? oricine poate spune ca are orice rol vrea si oricine poate face o lista cu rolurile pe care si le imagineaza ca le-ar putea avea ceilalti. Diferenta consta in faptul ca el o zis "il votez pe zbk, desi nu prea cred ca-i mafiot", si zbk era intr-adevar mafiot. A?a, ?i ? De unde era s? ?tiu eu c? zbk este mafiot din moment ce nu l-am investigat ? Oricum, stai lini?tit, deja am 4 voturi. :D
Equilibrium Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Eu ma duc la culcare mai repede ca si asa vad ca nu se rezolva nimic. Nb!
Life Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 sa fim seriosi silenr, a dezvlaui un rol consta in asi asuma un risc maxim :) nu oricine are ballz`urile necesare, poate unii nu se gandesc ce se intampla dupa si nu pot tine frau unei asemenea expuneri ok, jucam asa, votam pe dark, moare, la noapte mai moare un cetatean cinstit (probabil eu) iar la dimineata, esti urmatorul pe lista, suna bine ?