Equilibrium Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 zi'ne si noua la ce te gandesti La asta... Lasa-ti ba milkshake-urile avem treaba ! Vreti sa nu aibe mosul ce aduce la copii de Craciun ? Cand au murit cei 2 seara trecuta noi ne bucuram de ce ne-a adus soarta, dar el ne-a stricat bucuria spunandu-ne ca daca nu lucram Mosu nu are ce duce copiilor. Ma intreb daca oare nu s-a simtit tradat ca soarta i-a luat de langa el pe colega lui Crazy sau pe amicul sau sinister. Nu mi-a placut atitudinea lui. Si nu se poate ceea ce a zis el, Mos Craciun are intotdeauna ce duce copiilasilor in ziua cea mare, ma gandeam ca si voi va da-ti seama de asta pt ca nu lucrati pentru Mosu de ieri, stiti ce poate face. Ma bazez pe voi dragii mei sa faceti decizia corecta. Votez ZBK*
liquidlove Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Nu cred ca ai face greseala sa ne minti, fara sa ai o dovoda palpabila, tinand cont ca acum se va arata rolul, in caz ca ZBK nu confirma, equi esti out. Votez ZBK*
Equilibrium Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Nu cred ca ai face greseala sa ne minti, fara sa ai o dovoda palpabila, tinand cont ca acum se va arata rolul, in caz ca ZBK nu confirma, equi esti out. Votez ZBK* Accept!
Lucian Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 ma eu nu cred ca facem bine ca-l votam pe zbk doar pe baza unei banuieli :-? apoi daca nu e, moare si equi si nu e nici el...o facem de oaie OH WELL ma duc la masa. daca nu-mi place mancarea, il votez
Razvan Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 nu stiu ce sa zic.. eu tind sa am aceeasi parere cu luci totusi ma intreb de ce de exemplu _dark si mihai91 nu posteaza? :whistle: le: k, votez zbk
Motanul Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Eu preg?tesc un atac din umbr?. :whistle: Votez zbk , dar nu cred c? este un spiridu? malefic.
Memmorex Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 La asta... Cand au murit cei 2 seara trecuta noi ne bucuram de ce ne-a adus soarta, dar el ne-a stricat bucuria spunandu-ne ca daca nu lucram Mosu nu are ce duce copiilor. Ma intreb daca oare nu s-a simtit tradat ca soarta i-a luat de langa el pe colega lui Crazy sau pe amicul sau sinister. Nu mi-a placut atitudinea lui. Si nu se poate ceea ce a zis el, Mos Craciun are intotdeauna ce duce copiilasilor in ziua cea mare, ma gandeam ca si voi va da-ti seama de asta pt ca nu lucrati pentru Mosu de ieri, stiti ce poate face. Ma bazez pe voi dragii mei sa faceti decizia corecta. Votez ZBK* Sper sa ai dreptate.Ca daca nu e mafie ,e nasol :( ... Votez ZBK*
Equilibrium Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 S-au strans 8 voturi, sa vedem verdictu. :(
Luci Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Deh, asta e partea proasta cand esti 5 ani consecutiv piticul anului... devii suspect :) Equilibrum, se pare ca te-ai saturat sa fii tot locul 2. Toti cei care m-ati votat sunteti mafioti sau doar niste pitici naivi. Votez Equilibrium
LuckyShot Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 moare ZBK- mafiot, linsat de pitici. mos craciun e fericit si aveti liber noaptea asta. incepe noaptea, tine pana maine seara la 8 sau pana cand imi trimiteti tintele. le astept cat mai repede :P
LuckyShot Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Rasare soarele la pol. E gasit mort mihai91 - civil si blk - medic. linsare la termen - 4 voturi linsare instanta - 6 voturi au ramas: 1. Equilibrium 2. Zackyd 3. Memmorex 4. 2Pac 5. Lucian 6. Dark_ 7. SilenR 8. narcisa 9. liquidlove 10. Wanksta Ziua tine pana maine la 9.
Equilibrium Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Vai de mine ce bafta am putat avea ieri, am mers pe inspiratie si s-a adeverit :wub: a mirosit el a ceva. Ma bucur ca am trait noaptea asta :)
i sin Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Vai de mine ce bafta am putat avea ieri, am mers pe inspiratie si s-a adeverit :wub: a mirosit el a ceva. Ma bucur ca am trait noaptea asta :) yea si eu ma bucur ca sunt in viata :) , pana una alta :0pidu: ca noi suntem alive
Lucian Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 si acum am putea sa ne uitam cine a ezitat in a-l vota pe zbk asta daca nu mai are unul din voi ceva mai concret
i sin Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 si acum am putea sa ne uitam cine a ezitat in a-l vota pe zbk asta daca nu mai are unul din voi ceva mai concret Eu faceam jucarii si pana sa il votez era deja transat de pitici :(
Lucian Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 ce bine ca ai raspuns la tine ma refeream in principal
Equilibrium Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 si acum am putea sa ne uitam cine a ezitat in a-l vota pe zbk asta daca nu mai are unul din voi ceva mai concret ce ai de gand? :-?
i sin Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 ce ai de gand? :-? Eu cred ca planuieste el ceva :-?
Memmorex Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Vai de mine ce bafta am putat avea ieri, am mers pe inspiratie si s-a adeverit :wub: a mirosit el a ceva. Ma bucur ca am trait noaptea asta :) Now,that`s what I call a trustworthy midget! :D
Motanul Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 totusi ma intreb de ce de exemplu _dark si mihai91 nu posteaza? :whistle: le: k, votez zbk Rasare soarele la pol. E gasit mort mihai91 - civil si blk - medic. linsare la termen - 4 voturi linsare instanta - 6 voturi au ramas: 1. Equilibrium 2. Zackyd 3. Memmorex 4. 2Pac 5. Lucian 6. Dark_ 7. SilenR 8. narcisa 9. liquidlove 10. Wanksta Ziua tine pana maine la 9. De ce încerca oare s? atrag? aten?ia asupra mea ?i a lui mihai ? Privi?i partea bun?, dac? SilenR nu este mafiot, înseamn? c? eu sunt deci pute?i s? m? vota?i ziua urm?toare. Votez SilenR .