i sin Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Damn iara work work work :( hai la treaba piticii sa terminam jucariile alea
Equilibrium Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Dau o bere pentru aceste vesti bune! Dupa ce terminam cu transa asta de jucarii dau un rand la berarie. Vrei sa spui ca ne dai un "milkshake" (nume de cod pt bere sa nu afle barosanu)?
Luci Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Lasa-ti ba milkshake-urile avem treaba ! Vreti sa nu aibe mosul ce aduce la copii de Craciun ?
Equilibrium Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Da ma, hai sa terminam cu jucariile astea, dar sa mai si cascam ochii si sa avem grija si la mafia spiridusilor, degeaba ne bucuram noi ca a murit un mafiot si un psihopat. :-?
Life Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 o veste mai buna nici ca se putea :) forta piticii :D mosule,vom salva craciunul, i promise you :<
i sin Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Da , trebe sa fim cu "spiridusi" in patru ,anyway eu ma duc sa fac jucari byee
liquidlove Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Cred'ca seria asta de barby au ceva defect din fabrica, sau toate n-au sutien? Care era responsabil cu sutienu ?
Lucian Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 eu am facut o jucarie care sa injure in locul meu merry christmas
Equilibrium Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Cred'ca seria asta de barby au ceva defect din fabrica, sau toate n-au sutien? Care era responsabil cu sutienu ? Cred ca se asteapta sa le punem silicoane si dupaia sa le faca sutiene pe masura lor.
Razvan Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 haha ce noroc are crazykid asta.. data trecuta a murit in primele ture, acuma la fel :rofl2: Macar acuma a murit bine! La treaba spiridusi!
Equilibrium Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 haha ce noroc are crazykid asta.. data trecuta a murit in primele ture, acuma la fel :rofl2: Macar acuma a murit bine! La treaba spiridusi! Nush daca ai prins cand blk a zis in versiunea precedenta ca nu se discuta despre jocurile trecute!
i sin Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 lasati vorba lenesilor, go to work ! eu am facut toata ziua jucarii , gimme a break -_-
Luci Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Muncesc zi si noapte, sper ca mosul sa vada ca muncesc din greu si sa-mi dea liber dupa Craciun.
ZaCkYD Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 vreau sa`mi fac o prietena si nu gasesc, toti spiridusii de genul feminin sa apeleze la mine
Equilibrium Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Muncesc zi si noapte, sper ca mosul sa vada ca muncesc din greu si sa-mi dea liber dupa Craciun. Meriti? Pana acuma ai dormit... :D
LuckyShot Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 ok, vad ca nu vrea nimeni sa voteze. inchei ziua atunci, sa nu pierdem timpul de pomana. incepe noaptea, trimiteti tintele pana maine la 12 ziua. daca le primesc mai repede, inchei si noaptea mai repede. trimiteti si voi mai repede sa n-o mai lalaim atata :P
LuckyShot Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Incepe o noua zi. Nu moare nimeni. linsare la termen - 5 voturi linsare instanta - 8 voturi au ramas: 1. Equilibrium 2. Zackyd 3. mihai91 4. Memmorex 5. 2Pac 6. Lucian 7. ZBK 8. Dark_ 9. SilenR 10. narcisa 11. liquidlove 12. blk 13. Wanksta Ziua tine pana maine la 16. PS. NU mai trimiteti tinte cu pitici morti!
Equilibrium Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 hehe, nu se mai putea ca norocul sa ne mai surada inca odata ca si noaptea trecuta :wub: A fost o noapte linistita, dar eu icna stau si ma gandesc la mai multe lucruri care s-au intamplat ieri.
Razvan Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 PS. NU mai trimiteti tinte cu pitici morti! ce mafioti batuti in cap :rofl2:
Narcisa Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 hehe, nu se mai putea ca norocul sa ne mai surada inca odata ca si noaptea trecuta :wub: A fost o noapte linistita, dar eu icna stau si ma gandesc la mai multe lucruri care s-au intamplat ieri. zi'ne si noua la ce te gandesti