boomeey Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 sa inteleg ca s-a modificat drop-ul. ar fi putut sa se anunte totusi, nu? :)
MurDoc Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 sa inteleg ca s-a modificat drop-ul. ar fi putut sa se anunte totusi, nu? :) De unde ai dedus tu asta :crazy: PS. am postat acu ceva timp problema sugestiei tale, ai gasit ceva rezolvari ?
tranced Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 sa inteleg ca s-a modificat drop-ul. ar fi putut sa se anunte totusi, nu? :) mie nu mi se pare ca s-ar fi modificat , cel putin eu nu am simtit asta
boomeey Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 De unde ai dedus tu asta :crazy: PS. am postat acu ceva timp problema sugestiei tale, ai gasit ceva rezolvari ? nu m-a mai interesat subiectul.
Kant Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Nu stiu cum LinkMania, care e un servar care se respecta, nu a gasit solutia sa opreasca acel clicker(elite), eu am gasit un servar de mu care nu se compara cu Link are in medie 15-20 playeri online dar pe care nu m-am putut conecta cu elite activat.