Protector Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Khronos , aici se vorbeste despre altceva :) Stiu despre ce se vorbeste ... vroiam sa-ti demonstrez ca acest clicker este unul ajutator nicidecum o "pomana" ! Dar m-ai lamurit ! :crazy:
boomeey Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Nu trebuie umblat la drop ca si asa nu e foarte mare. Daca vreti sa nu se mai foloseasca elite sporiti raziile si incetul cu incetul va renunta lumea la Elite. Parerea mea este ca lucrurile merg spre bine cu Regula Macro BOT PS:Mi-a placut razia prin kalime cu aruncat de sign :hello: tu vezi doar o parte a lucrurilor. deja sunt zeci de caractere suspendate, si saptamanal se blocheaza altele. n-ai cum sa dai suspenduri la infinit. eu personal continui sa folosesc elite, si regulamentul nu ma poate opri. sunt mult mai multe avantaje cu elite, altele decat sa strang de pe jos. cu paru nu s-a facut niciodata treaba, si nu se va face nici acum. e nevoie de o flexibilitate a regulamentului (cu privire la regula asta) zic eu.
VISE Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 e ok ideea , numai ca nu ar fi foarte multi de acord cu dropul asta..
boomeey Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 decat 40 de zile, mai bine un drop mai mic.
BaroSica Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Decat 1 drop mai mic...mai bine s`ar pune ceva sa nu putem intra cu ELITE
Perla Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Elite mai face si altceva in afara de probleme?N-am stiut.Dar stiu ca ne putem descurca fara el , nu-i asa?
BlueAndy Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Decat 1 drop mai mic...mai bine s`ar pune ceva sa nu putem intra cu ELITE Eu nu stiu de ce atat TAM-TAM? S-a interzis elite..asa si? Nu il mai folosesc playerii? Se foloseste, doar ca e nevoie de mai multa atentie la ceea ce faci cand il folosesti. Cum spuneam si in primul topic deshis pe subiectul asta dupa interzicere, si ceea ce s-a intamplat in timpul trecut de atunci imi sustine prezicerile: singurile lucruri care se vor intampla dupa interzicerea lui sunt: 1. va creste numarul de caractere suspendate al celor care nu casca ochii la poze cand posteaza ceva, sau sunt inconstienti/lacomi cand lasa afk si activeaza si 'move' si 2.:va scadea numarul plangerilor, datorita inevitabilei aparitei in majoritatea printurilor a textelor generate de clicker. Raman consecvent ideii mele de atunci cum ca adminii nu au vrut neaparat sa nu se mai foloseasca clickerul, ci s-au gandit subiectiv la o modalitate de a-si usura treaba(''-Prea multe plangeri totusi...prea multi 'neatenti' care se trezesc sa se planga. Sa gasim o modalitate prin care sa se elimine singuri''...interzicerea clicker-ului folosit de mai bine de jumatate de server a fost modalitatea perfecta). Deci, nu inteleg tam-tam-ul. Ti se pare boom ca adminii sunt atat de interesati de cate caractere sunt suspendate?..eu unul nu vad interesul. Ce e drept, la control mi-a spus oftalmologul ca am ceva probleme cu ochii.
boomeey Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Decat 1 drop mai mic...mai bine s`ar pune ceva sa nu putem intra cu ELITE eu am venit cu solutia asta ca am vazut ca deja s-au dus cateva luni si lumea nu inceteaza sa foloseasca clickerul, staff-ul nu gaseste o solutie de stopare a clickerului din launcher si suspendurile curg cacalau. Elite mai face si altceva in afara de probleme?N-am stiut.Dar stiu ca ne putem descurca fara el , nu-i asa? mai taci tu din gura :D
HunterTrade Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 pai tin sa va anunt ca sunt mai multi cei care folosesc elite decat cei care nu folosesc. cei care-l folosesc stiu deja cat este de util acel clicker, si va fi aproape imposibil sa-i impiedicati (fie si cu suspenduri - dovada o aveti la plangeri). cei care nu-l folosesc probabil ca nu au aflat inca de el, sau probabil ca se tem de suspend. odata ce se va modifica dropul si se va da voie la elite, te asigur ca "minoritatii" ii va fi mai usor sa se conformeze "majoritatii". daca nu credeti ca sunt mai multi cei care folosesc elite decat cei care nu folosesc, faceti un calcul doar la conturile suspendate pentru elite si va faceti o idee :) Sau au aflat si vor sa joace nu sa mearga calculatorul singur.. Nu sunt deacord sa se micsoreze dropul...si asa nu prind nimic. Decat 1 drop mai mic...mai bine s`ar pune ceva sa nu putem intra cu ELITE +1 decat 40 de zile, mai bine un drop mai mic. prefer 40 zile(nu folosesc) nu prea ai ce simti pe servar low exp,low exp e pentru incuraja jucatorilor de a sta cat mai mult pe servar afk daca joci fara cliker nu dai rr nici in 9luni,daca joci fara cliker napuci sa ai 200 jwl si seturi+9 poti simti problemele la ochii in timp Luka am destule jwl si seturi fara elite si m-am reapucat din august.Nu a zis nimeni sa nu ai clicker dar sunt si altele inafara de elite. Cu un singur lucru pe care il face elite sunt deacord: acela ca poti intra pe mai multe conturi.Nu folosesc dar probabil daca as avea un calculator mai performant as folosi si eu ,dar daca s-ar face din launcher sa intri pe 2 conturi cum era pe 97 d cred ca s-ar mai micsora cazul celor suspendati .
Perla Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Eu din toata discutia am inteles urmatorul lucru: Elite e atat de bun incat daca va fii permis nu va mai lua nimeni suspend si nici un player nu va fii dezavantajat.Si ca un drop mai mic ne-ar face sa avem mai multa rabdare sa stam on. Nu stiu cum ati socotit voi dar mie nu-mi iese nicicum un nr mai mic de suspenduri pentru ca am socotit asa: cu elite poti intra pe 2 conturi , cand lasi afk vei avea 2 caractere afk ,iar in caz de razie 2 caractere suspendate. Deci numarul suspendurilor nu se va dubla??? Nu mai pun la socoteala ca adminii in loc sa faca ceva util cum ar fii: sa ne faca un event sau sa se ocupe de o alta problema a serverului, trebuie sa umble brambura pe harti in cautare de "infractori".
Guest Can't^touch^this Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 raman uimit pe zi ce trece de cate caractere suspendate dau pe la plangeri, pentru clicker elite. daca tot nu are nimeni timp sa caute o metoda de stopare a acestui clicker, de ce nu faceti altceva in loc sa aruncati cu zecile de zile de suspend in stanga si in dreapta? modificarea dropului mai mult de 10 minute nu dureaza. modificati drop-ul in asa fel incat sa planga lumea dupa un soul/bless si lasati-i sa-i culeaga cu autopick dar NU CU MOVE TO PICK. sa primeasca suspend cei care se deplaseaza pe spot fiind afk, si gata. v-ar fi si voua ca moderatori/admini mai usor, si noua ca playeri. repet: sa se dea suspend doar celor care se deplaseaza pe spot fiind afk. Erai sa patzesti acelasi lucru ...dar ai sters pozele ..pacat ...te lipeai si tu de un 40. .."CORECTULE CARE ESTI"..
boomeey Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 @schoolofdj ce spui tu acolo este putin probabil. o parte din cei care au admin s-au plictisit de atatea razii. intra doar daca sunt informati ca e vreunu in tarc bk, sau ca are vreunu macro. deci faza cu "trebuie sa aibe si ei de munca" sare din discutie. unii o fac doar ca sa isi pastreze charul cu stelutza rosie deasupra. @bradarhud ba da tu chiar esti prost sa moara bibi :)) te-as ruga dupa ce iti faci un test de inteligenta si iei minim 2 la el, sa mai vii sa postezi in thread-urile mele. pana atunci te-as ruga sa nu o mai faci.
Lodurr Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Eu din toata discutia am inteles urmatorul lucru: Elite e atat de bun incat daca va fii permis nu va mai lua nimeni suspend si nici un player nu va fii dezavantajat.Si ca un drop mai mic ne-ar face sa avem mai multa rabdare sa stam on. Nu stiu cum ati socotit voi dar mie nu-mi iese nicicum un nr mai mic de suspenduri pentru ca am socotit asa: cu elite poti intra pe 2 conturi , cand lasi afk vei avea 2 caractere afk ,iar in caz de razie 2 caractere suspendate. Deci numarul suspendurilor nu se va dubla??? Nu mai pun la socoteala ca adminii in loc sa faca ceva util cum ar fii: sa ne faca un event sau sa se ocupe de o alta problema a serverului, trebuie sa umble brambura pe harti in cautare de "infractori". ai calculat gresit! daca ma prinde admin la razie afk iau contor nu suspend! si doar pe cel care ataca, DACA ataca! asa ca in nici un caz nu se dubleaza nr de suspendati. zice cineva mai sus ca pe 97 se putea intra pe 2 conturi din launcher! daca se poate rezolva asta se poate scapa mai usor de elite pana atunci, ideea e buna! pacat ca se plange asa mult dupa drop! oricum piata a luat-o razna ....
Guest kreeper Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 ai calculat gresit! daca ma prinde admin la razie afk iau contor nu suspend! si doar pe cel care ataca, DACA ataca! asa ca in nici un caz nu se dubleaza nr de suspendati. zice cineva mai sus ca pe 97 se putea intra pe 2 conturi din launcher! daca se poate rezolva asta se poate scapa mai usor de elite pana atunci, ideea e buna! pacat ca se plange asa mult dupa drop! oricum piata a luat-o razna .... Mai socoteste o data si daca ai auto-pick on.
Lodurr Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Mai socoteste o data si daca ai auto-pick on. ideea era fara auto pick on ;) cel putin fara move to pick :)
Protector Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Eu din toata discutia am inteles urmatorul lucru: Elite e atat de bun incat daca va fii permis nu va mai lua nimeni suspend si nici un player nu va fii dezavantajat.Si ca un drop mai mic ne-ar face sa avem mai multa rabdare sa stam on. Nu stiu cum ati socotit voi dar mie nu-mi iese nicicum un nr mai mic de suspenduri pentru ca am socotit asa: cu elite poti intra pe 2 conturi , cand lasi afk vei avea 2 caractere afk ,iar in caz de razie 2 caractere suspendate. Deci numarul suspendurilor nu se va dubla??? Nu mai pun la socoteala ca adminii in loc sa faca ceva util cum ar fii: sa ne faca un event sau sa se ocupe de o alta problema a serverului, trebuie sa umble brambura pe harti in cautare de "infractori". Off Topic: Trebuie sa-i dau dreptate lui Dan .. n-am ce face : Hustle Perla. On Topic: Eu zic ca e mai bine sa ramana regula asta si sa nu se scoata elite-ul din luncher. Fiecare sa aiba libera alegere daca il foloseste sau nu. Cat despre "umblatul brambura pe harti in cautare de infractori" stai linistita, ai mai vazut tu razii atat de dese in ultima perioada ?! Nu, pentru ca multi sunt full si intra numai la CS sau la invazii, trade-uri etc. Nu mai este goana aia dupa spoturi cum era acum 3-4 luni. :)
Guest kreeper Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 ideea era fara auto pick on ;) cel putin fara move to pick :) Atuncea ce rost are sa joci cu elite daca nu ii folosesti functiile, mai bine folosesti gui normal care nu are pick, si nici move to pick. Daca nu ai luat asta in considerare inseamna ca nu ai ce cauta aici in topicul asta. Hai pa. Off Topic: Trebuie sa-i dau dreptate lui Dan .. n-am ce face : Hustle Perla. On Topic: Eu zic ca e mai bine sa ramana regula asta si sa nu se scoata elite-ul din luncher. Fiecare sa aiba libera alegere daca il foloseste sau nu. Cat despre "umblatul brambura pe harti in cautare de infractori" stai linistita, ai mai vazut tu razii atat de dese in ultima perioada ?! Nu, pentru ca multi sunt full si intra numai la CS sau la invazii, trade-uri etc. Nu mai este goana aia dupa spoturi cum era acum 3-4 luni. Hai Hustle si tie, daca nu ai ceva mai bun de a zice nu te mai baga aiurea. Degeaba se mai incearca acuma o rezolvare ca gunoiu tot asa ramane si degeaba incerca cineva sa il ascunda sub pres. Orice sugestie e nefolositoare, trebuia blocat de mult acuma e prea tarziu, deja s-a exploatat prea mult acel program si toti s-au imbogatit, s-a dezechilibrat prea rau serverul ca sa il mai poata cineva aduce la normal. PS: vezi sa nu te bag si pe tine sub pres, hai Hustle. :sef:
Lodurr Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 il folosesti pt 2 conturi cum au folosit atatia sa-si faca mai multe char full !!! il folosesti ca nu-ti umple inventory cu tot felul de iteme ! sunt on mai tot timpul dar mi-e sila sa stau cu mana pe soarec sa adun! si nu...daca te intrebi nu-s de acord cu optiunea move to pick :tiphat:
Protector Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Hai Hustle si tie, daca nu ai ceva mai bun de a zice nu te mai baga aiurea. Degeaba se mai incearca acuma o rezolvare ca gunoiu tot asa ramane si degeaba incerca cineva sa il ascunda sub pres. Orice sugestie e nefolositoare, trebuia blocat de mult acuma e prea tarziu, deja s-a exploatat prea mult acel program si toti s-au imbogatit, s-a dezechilibrat prea rau serverul ca sa il mai poata cineva aduce la normal. PS: vezi sa nu te bag si pe tine sub pres, hai Hustle. :sef: In primul rand esti cumva Perla ?! Ce te bagi aiurea in seama ?! :violent: Asta am spus si eu este prea tarziu pentru a se face ceva. Cand o sa se dea rr la db atunci sa-l blocheze din luncher. P.S.: n-ai cum sa ma bagi tu sub pres "programatorule", Hustle la tine acolo
Perla Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Sa nu deviem de la subiect , daca e vorba de elite sa-l includem in discutie. De ce sa aveti libertatea de a alege un lucru interzis prin regulament? Eu , chiar daca folosesc un clicker conform regulamentului , nu prea am de ales. E adevarat ca pot sa aleg un party in care nu foloseste nimeni autopick(astfel de party e pe cale de disparitie,inca se mai gasesc),dar degeaba pt ca vine playerul afk din tarcul vecin si-ti fura dropul de sub nas(asta chiar s-a intamplat) si atunci mai fa-ti perlo zestre daca poti Razii se fac zilnic , chiar daca nu le vedem in direct.
Guest kreeper Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Cine nu vrea sa stea cu mana pe soarec si prefera sa o tina in alta parte le sugerez sa joace mario, sau ceva de genu asta Lasa perla ca eu te vreau si fara zestre :D
Lodurr Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Cine nu vrea sa stea cu mana pe soarec si prefera sa o tina in alta parte le sugerez sa joace mario, sau ceva de genu asta Lasa perla ca eu te vreau si fara zestre :D esti cam off topic cu aluziile referitoare unde imi tin eu mana ;) mai mult de atat mario necesita folosirea membrelor superioare, deci ar fi indicat pt tine :) @on topic: ideea acestui topic era sa se foloseasca elite FARA optiunea MOVE TO PICK ! si nu-mi spuneti voi astia care sariti de fund in sus ca pana sa fie interzis elite nu ati folosit! doar ca e o sugestie facuta de boom va deranjeaza :) :tiphat:
boomeey Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Sa nu deviem de la subiect , daca e vorba de elite sa-l includem in discutie. De ce sa aveti libertatea de a alege un lucru interzis prin regulament? Eu , chiar daca folosesc un clicker conform regulamentului , nu prea am de ales. E adevarat ca pot sa aleg un party in care nu foloseste nimeni autopick(astfel de party e pe cale de disparitie,inca se mai gasesc),dar degeaba pt ca vine playerul afk din tarcul vecin si-ti fura dropul de sub nas(asta chiar s-a intamplat) si atunci mai fa-ti perlo zestre daca poti Razii se fac zilnic , chiar daca nu le vedem in direct. zestre nu-ti mai trebuie acuma, e prea tarziu. :D Cine nu vrea sa stea cu mana pe soarec si prefera sa o tina in alta parte le sugerez sa joace mario, sau ceva de genu asta Lasa perla ca eu te vreau si fara zestre :D ia mana, e luata :) esti cam off topic cu aluziile referitoare unde imi tin eu mana ;) mai mult de atat mario necesita folosirea membrelor superioare, deci ar fi indicat pt tine :) @on topic: ideea acestui topic era sa se foloseasca elite FARA optiunea MOVE TO PICK ! si nu-mi spuneti voi astia care sariti de fund in sus ca pana sa fie interzis elite nu ati folosit! doar ca e o sugestie facuta de boom va deranjeaza :) :tiphat: ma sa stii ca s-a format o gasca ANTI BOOM :)) acu am inceput si eu sa-mi dau seama. chiar o sa caut in thread-urile precedente unde am mai facut eu sugestii sa vad daca sunt aceleasi persoane care voteaza contra :)) daca e asa, am ghicit. :rofl2:
boomeey Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Off Topic: Trebuie sa-i dau dreptate lui Dan .. n-am ce face : Hustle Perla. On Topic: Eu zic ca e mai bine sa ramana regula asta si sa nu se scoata elite-ul din luncher. Fiecare sa aiba libera alegere daca il foloseste sau nu. Cat despre "umblatul brambura pe harti in cautare de infractori" stai linistita, ai mai vazut tu razii atat de dese in ultima perioada ?! Nu, pentru ca multi sunt full si intra numai la CS sau la invazii, trade-uri etc. Nu mai este goana aia dupa spoturi cum era acum 3-4 luni. :) hustle perla e replica trademark boom. don't use it anymore :) @fuck, double post din cauza ta
Lexa Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 De ce trebuie ca un joc sa fie determinat de urmatoarele: - daca nu stai sa belesti ochii 24/24 nu esti jucator? - daca nu stai sa faci o munca de sclav si deseori, foarte des(!), o munca inutila pentru ca success rate e jalnic inseamna ca nu esti jucator? Oare cand domnii moderatori / admini or sa inteleaga (OARE CAND 8-| ) ca xp-ul de pe linkmania DUCE LA UN MOD DE JOC cel putin 30-40% afk ? Oare cand domnii moderatori / admini or sa inteleaga ca drop rate si success rate te imping sa folosesti programe ajutatoare (si datorita xp-ului)? Jocul inseamna modul in care interactioneaza jucatorii intre ei, nu cu server-ul (desigur, intr-o anumita limita) si ELITE nu a depasit nici o limita. Pur si simplu paranoia unuia dintre admini / mod. Daca nu inteleg donsorii lucrurile astea cred ca o sa tind spre un apelativ ce defineste prostia :). LE: daca era un server high xp, mai intelegeam. Dupa ce ca se dadea rr relativ usor, mai lasai ca nesimtitul afk ca sa faci level 400 de 15 ori sau faci full inv de nshpe ori. Atunci, da, intelegeam dar la low xp ce pretentii aveti, bai nene? Cica nu fa aia, n-ai voie aia, nu e aia, nici aia... e server de sadici? Sa iau un bici cand intru pe server?