Jump to content
blk

Mafia 10

Recommended Posts

Posted

e clar ca lucian, narcisa si xellos sunt oarecum organizati (check page 3), si cel putin din punctul meu de vedere xellos a incercat sa-l protejeze pe liquid prin decizia sa. Pe de alta parte si iri mi se pare suspecta, iar tu lucky.. ori stii ceva sigur despre liquid, ori ai vreo legatura cu iri.. nu stiu inca ce sa zic.

Insa memmo de exemplu nu a postat nimica inca: ori e inactiv, ori e ceva necurat cu dansul..

irnk nu mi se pare mai suspecta sau mai putin suspecta decat narcisa. amandoua au vorbit la fel de cand a inceput jocul, au facut aceleasi posturi si mai ales cand a venit vorba de crazy kid amandoua au dat acelasi argument. din punctul asta de vedere sunt pe picior de egalitate.

eu astept doar sa vad pe cine voteaza narcisa si lucian.

Posted

Pui presiune pe ei ca sa voteze pe cine vrei tu, desii se vede de la o posta ce intentii necurate ai. Doar findca narcisa n-a sarit la gatul cuiva fara argumente, a fost singurul motiv pentru care am ales-o pe irnk. Crede-ma, daca venea cu un motiv palpabil, ma votam singur de buna voie, dar ceea cu ce veniti voi e ...deplorabil. Tocmai de acea pentru mine, e atat de evident.

Spune-mi tu mie, de ce irnk n-a votat-o pe narcisa? Care hai sa fim seriosi, a stat in umbra pentru un motiv anume, doar nu vrei sa joci mafia si sa stai ascuns, sa nu simti placerea (care o simt eu acum vorbind pe aici), s-a bagat sa joace mafia sa scrie 3 propozitii? Normal ca rolul lor le cere asta, dar tu, cu o gandire asa rationala cum ai nu observi asta si tot insisti asupra mea fara un motiv concret.

Sa zic si eu la fel acum ca astept votul lui narcisa si lucian? Stai, lucian era cu mine pe mana parca, nu? si narcisa, vai doamne ...am uitat, acel tandem.

Sa inteleg ca daca lucian si narcisa o voteaza pe irnk, ceea ce e evident, ii consideri mafioti, sau cum?

Posted

mai suntem intr-un sat. nu e vorba de joc, nu e vorba de jocurile anterioare. nu ai voie sa zici asa ceva. e roleplay game.

nu mai am de gand sa zic nimic. am zis de ce te votez pe tine si de ce ii consider suspecti pe xellos si pe narcisa. in privinta lui lucian nu vreau sa ma pronunt inca pentru ca nu mi-a dat prea multe motive. pe narcisa o consider suspecta pentru ca a facut acelasi lucru ca si irnk (dar pe ea nu o consideri suspecta, dar pe irnk da. iar pe xellos il consider suspect pentru ca a tinut cu dintii, la fel ca si tine sa fie votata crazy.

nu mai zic nimic mai departe. astept sa vad ce se mai intampla.

Posted

Sa inteleg ca persoanele pe care eu, personal, le votez sunt curate. Asta in ideea in care tu crezi ca eu, persoanl, sunt mafiot?

Unde vezi tu, ca eu am tinut cu dintii sa fie votata crazykid? Serios, adu si argumente la ceea ce zici, nu doar lasa de inteles lucruri ca lumea, lumea eu cred ca observa ca incerci doar sa induci in eroare.

Iar crede-ma, nu-mi pare rau 1 secunda ca am votat-o pe crazykid, in situatia aia in 5 editii de mafii diferite i-as acorda votul meu de 6 ori.

Posted

Imi place cum toata lumea voteaza in stanga si in dreapta la nimereala.Nimeni nu are dovezi.Nimeni nu da macar semne ca ar avea dovezi.

Raman impartial pana vine cineva cu un argument bun :| .

Posted

da' de ce nu se gandeste nimeni ca ar fi putut fi mafioata crazy si ca am votat bine? sariti aiurea la gatul nostru ;/

eu m-am pus putin pe ea ca din cati suntem, ea e singura care chiar A FACUT ceva suspect din punctul meu de vedere

zicea ceva, taia, zicea, taia. pana mea ;/

Posted

Imi place cum toata lumea voteaza in stanga si in dreapta la nimereala.Nimeni nu are dovezi.Nimeni nu da macar semne ca ar avea dovezi.

Raman impartial pana vine cineva cu un argument bun :| .

ma da ce intelegi tu prin dovezi? vrei sa se zica "ba te-am vazut cand l-ai omorat p-ala" sau "ba io-s politist, stiu eu ca ala e mafiot" sau ce? gandeste si tu logic si vezi cine ar putea sa fie si cine nu.

Posted

ma da ce intelegi tu prin dovezi? vrei sa se zica "ba te-am vazut cand l-ai omorat p-ala" sau "ba io-s politist, stiu eu ca ala e mafiot" sau ce? gandeste si tu logic si vezi cine ar putea sa fie si cine nu.

Sincer?Logica mea imi spune ca tu esti una din persoanele rele.Dar nu vreau sa fac ceva gresit.

Si politistii daca ar avea putin cap,ar putea sa ne spuna cine sunt mafiotii fara sa se dea de gol.

Posted

CLAR,acum se vede cum vrei sa ii pui pe toti impotriva mea,ma asteptam,halal mafiot esti ,pe bune.

Eu chiar nu stau 24/24 doar ca sa postez aici...si vorba aia cand a fost zi,am postat..doar ca nu am aberat ca tine:)

LE: imi place ca in fiecare post,compui cate o poveste...si ideea e ca e prea evident ceea ce incerci sa faci...te-ai dat maxim de gol :D

VOTEZ LIQUID. :photo:

LE2: Nu Lucky,vorbesc de LIQUIDLOVE... :)

PSSSS : Credeti-ma pe cuvant ca omul asta este murdar...daca gresesc...ma linsati :D

Posted

CLAR,acum se vede cum vrei sa ii pui pe toti impotriva mea,ma asteptam,halal mafiot esti ,pe bune.

Eu chiar nu stau 24/24 doar ca sa postez aici...si vorba aia cand a fost zi,am postat..doar ca nu am aberat ca tine:)

LE: imi place ca in fiecare post,compui cate o poveste...si ideea e ca e prea evident ceea ce incerci sa faci...te-ai dat maxim de gol :D

VOTEZ LIQUID. :photo:

LE2: Nu Lucky,vorbesc de LIQUIDLOVE... :)

PSSSS : Credeti-ma pe cuvant ca omul asta este murdar...daca gresesc...ma linsati :D

Doar findca am postat in fiecare zi, am fost de-a dreptul activ, joc aceasta editie la maxima intensitate inseamna ca-s mafiot? :rofl1: .

Lasi de inteles ca esti politist, incat zici "credeti-ma pe cuvant", prima zi unde ai fost, dar a 2'ua, dar a 3'a ...ca sa vezi ca te trezesti a 4'a cu supra puteri si-ti gasesti mafiotul, gresit.

Cartile pe fata : irnk mafiot/ luckyshot mafiot, crazykid mafiot si s-ar putea narcisa.

Chiar nu observati ca se sprijina una pe alta? Fac ce fac, doar sa se scoata, doar ca e prea evident.

Stiti prea bine, desii is egoist, singura voastra sansa sa ma scoateti e pe timp de zi. Daca reusiti, e doar o chestiune de timp pana castigati editia.

Posted

Doar findca am postat in fiecare zi, am fost de-a dreptul activ, joc aceasta editie la maxima intensitate inseamna ca-s mafiot? :rofl1: .

Lasi de inteles ca esti politist, incat zici "credeti-ma pe cuvant", prima zi unde ai fost, dar a 2'ua, dar a 3'a ...ca sa vezi ca te trezesti a 4'a cu supra puteri si-ti gasesti mafiotul, gresit.

Cartile pe fata : irnk mafiot/ luckyshot mafiot, crazykid mafiot si s-ar putea narcisa.

Chiar nu observati ca se sprijina una pe alta? Fac ce fac, doar sa se scoata, doar ca e prea evident.

stai jos ai 4.

La tine activitate inseamna sa stai de dimineata pana seara,sa umpli pagini in THREADUL MAFIA???????????????????????WTF?

Acum te-ai trezit sa mai tragi pe lucky crazy & narci; se pare ca nu-ti ajunge sa linsezi 1,esti cam nesatul ,bai mafiotule!

Sincer....te-ai dat de gol..puteai sa stai in banca ta..mai ales cu un rol de mafiot..tu mai rau ti-ai facut simtita prezenta si te-ai afundat(pt mine),dar NP.cetatenii vor decide ce e mai bine pt ei! :tiphat:

Posted

da, corect. d-aia irnk si narcisa au votat-o pe crazy kid.

ps. mai sunt 2 ore pana se incheie ziua

Posted

Tocmai tu ai spus-o mai sus se pare, ca mafiot stai in banca ta, ceea ce cred ca ai si facut, nu? Ca cetatean, in schimb, incerci sa te zbati sa ii linsezi, la cat ma strofoc eu pe aici ... in fine, chiar ne invartim prin aceleasi locuri, un lucru pentru mine e clar, imi mentin votul.

Posted

deci se pare ca azi n-o sa moara nimeni si la noapte o sa fie un cetatean curat in minus. asa ca o sa fac urmatoarea treaba, in caz ca nu mai apuc alta zi:

am descoperit in prima noapte ca liquidlove e mafiot, in a doua ca silenr e curat si in a treia ca xellos e mafiot (app xellos sta pe invisible, deci sa nu credeti ca poate e offline). pe langa asta il suspectez pe memorex, pentru ca nu vrea sa voteze nimic, deci nu vrea nici sa-si voteze colegii, nici sa se compromita si pe langa asta, o tine pe-a lui cu dovezile.

o mai banuiesc pe narcisa pentru ca fiind in aceeasi oala cu irnk, totusi liquid a decis s-o voteze pe irnk. totusi, ai putea sa te implici si tu mai mult aici. sau nu vrei sa te compromiti?

despre mihai91 nu stiu nimic. e total absent, la fel ca si wanksta.

mai ramane lucian, despre care iarasi nu stiu inca nimic, desi nu inteleg de ce nu ia nicio initiativa.

mai departe va descurcati. eu m-am saturat ca toti sa astepte ceva, nu stiu ce, sau sa nu posteze nimic. vreti sa va pice ceva din cer?

pana acum au murit numai cetateni curati si daca de maine nu incepeti sa faceti ceva, o sa pierdem. apropo, politstii din satul asta ce naiba pazesc?

Posted

Tocmai tu ai spus-o mai sus se pare, ca mafiot stai in banca ta, ceea ce cred ca ai si facut, nu? Ca cetatean, in schimb, incerci sa te zbati sa ii linsezi, la cat ma strofoc eu pe aici ... in fine, chiar ne invartim prin aceleasi locuri, un lucru pentru mine e clar, imi mentin votul.

Oricum o dai ,chiar nu o dai bine cu mine,sincer,esti murdar,ok? lasam cetatenii sa aleaga. nu imi place sa intru in povestile tale cu printese si monstrii,lasa-o asa.

Posted

ce poti sa zici si tu. ziceti ca vreti dovezi. ce pana mea de dovezi vrei memorex? ce vrei sa-ti zica omul ca sa crezi? daca nici dupa asta nu vrei sa-i votezi e clar ce rol ai si tu.

plus ca ma astept sa nu mor in seara asta, pentru a da vina maiotii pa mine maine 8-| asa ca daca mai sunt politisti sau altceva in satul asta, ii rog chiar sa ma verifice. mai mult de-atat chiar ca nu stiu ce-as putea face. faptul ca nu se cunoaste meseria celor care au murit, nu face decat sa puna victoria in mana mafiotilor, e la mintea cocosului. puteti sa va jucati cum vreti, tocmai pentru ca voi sunteti singurii care va stiti intre voi si restul nu-si poate da seama de meseria cuiva din prisma meseriei celui care a murit.

Posted

deci se pare ca azi n-o sa moara nimeni si la noapte o sa fie un cetatean curat in minus. asa ca o sa fac urmatoarea treaba, in caz ca nu mai apuc alta zi:

am descoperit in prima noapte ca liquidlove e mafiot, in a doua ca silenr e curat si in a treia ca xellos e mafiot

pentru mine e de ajuns sa te cred..

devotez xellos

votez liquidlove

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...