blk Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Stiu ca am zis ora 22:00 dar cum nu s-a strans niciun vot pana acum e clar ca nu se intampla nimic. Incepe noaptea, dureaza pana maine la ora 19:00 sau pana cand imi trimiteti toti tintele.
blk Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Incepe o noua zi. Este gasit mort Equilibrium. Linsare la termen: 5 Linsare instanta: 7 edit: ziua dureaza pana maine la 18:00
afroMAN Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 ( Nu ar trebui sa stim si noi cum a murit Equi? blk? )
afroMAN Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 ) Oricum daca ma gandesc mai bine poate gresesc eu pentru ca sunt obisnuita cu o moarte mai ciudata, scuze :D Vai dar ce ciudata sunt in dimineata asta Nu vroiam sa intreb cum a murit, vroiam sa intreb ce meserie avea :D Of, mai bine nu ma luati in seama Cred ca mi`a pus Lucian ceva in apa
Lucian Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 si de ce vrei sa stii ce rol avea? are importanta pentru tine deci
afroMAN Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 si de ce vrei sa stii ce rol avea? are importanta pentru tine deci Vroiam sa stiu si eu ce sa zic.. Gen: "Odihneste`te in pace, Equi" / "Arzi in flacarile iadului diavole!"
Lucian Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Vroiam sa stiu si eu ce sa zic.. Gen: "Odihneste`te in pace, Equi" / "Arzi in flacarile iadului diavole!" pai de ce sa arda? e clar ca e nevinovat fiindca a murit de mana mafiei nu vroiai tu sa stii ce rol are din alte motive? :-?
afroMAN Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 pai de ce sa arda? e clar ca e nevinovat fiindca a murit de mana mafiei nu vroiai tu sa stii ce rol are din alte motive? :-? Curiozitate poate :-?
Life Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 sa votam si noi pe cineva la nimereala ? ca vad ca nu prea are nimeni nici o pista de urmarit..
LuckyShot Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 liquid, dar ce vazusei tu pe scoarta de copac? si de ce esti asa saritor si amabil cu toata lumea?
Xellos Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 ok, incep eu votez crazy kid pentru ca a dat-o in bara cand a insistat, indirect, sa afle ce meserie a avut equi
afroMAN Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 ok, incep eu votez crazy kid pentru ca a dat-o in bara cand a insistat, indirect, sa afle ce meserie a avut equi Eram obisnuita asa de la editiile trecute 8-} Nu pot as zic decat ca va pierdeti timpul cu mine
Lucian Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 nu cred ca nimeni n-are nici o dovada pai doar cativa se implica cum trebuie la joc ori la nimereala, ori o votam pe crazy si vedem ce iese dar cred ca mai bine la nimereala
LuckyShot Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 bine. eu votez liquidlove pentru ca mi se pare suspect cum de e amabil cu toata lumea si mai ales pentru faza cu scoarta de copac, ca si cum incerca sa ne induca in eroare cu ceva. deci votez liquidlove
Lucian Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 eu votez crazy kid fiindca e singura persoana cu adevarat suspecta in momentul asta sorry boo
Narcisa Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 din aceleasi motive mentionate de Xellos si Lucian votez crazy kid
liquidlove Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 bine. eu votez liquidlove pentru ca mi se pare suspect cum de e amabil cu toata lumea si mai ales pentru faza cu scoarta de copac, ca si cum incerca sa ne induca in eroare cu ceva. deci votez liquidlove Se vede foarte clar, cum incerci sa ma votezi pentru un motiv banal, "scoarta de pe copac" , incerci sa indrepti atentia departe de tine votandu-ma pe mine fara nici o dovada palpabila. Mi se pare prea lejer votul tau, daca ai avea un rol pozitiv in aceasta poveste, cum ai putea sa ma votezi tu pe mine pentru asa ceva? Ceva nu miroase a bine .. votez crazykid le : ar trebuii sa ma comport aiurea cu consatenii doar pentru a nu fi votat? Nu stiu cum te-ai putut gandii la asta, acum pricep de ce esti tu asa distanta fata de noi toti...
mihai91 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 avem si noi ceva dovezi sau doar asa ca unu e prea amabil si altu vroia sa stie cum a murit equi.... ??