Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

boomeey

Ne mai batem mult joc unii de ceilalti?

Recommended Posts

Posted

Va stresati degeaba ! Oricum nu o sa se ia nici`o masura , o sa ramana tot asea sau chiar mai rau . De mai bine de 5 luni se joaca ''murdar'' la Cs`uri , nu dau nume dar oricum se cunosc ei . Dak pana acu nu s`a luat nici`o masura pt speed, auto-q , auto-combo , clickere de genul cu coordonate etc ce va face sa credeti ca se vor lua de acu incolo ?

Dupa cum ati vazut LinkMania a pierdut si pierde playeri pe zice ce trece (ma refer la serverul de mu ) Oare din ce cauza?

Va spun eu ! Din cauza ''codurilor'' folosite la CS , unii admini favorizeaza anumite persoane sau grup de persoane , si a regulamentului .

Cam atat am avut de spus ! Spor si Noapte Buna !

Posted

esti pe naiba

chiar crezi ca am nevoie de speed sa bat bk'i ca tn :naughty:

sa se verifice logurile ca tot se verifica de ceva lunii de zile :)

si nu te mai pronunta despre persoana mea ca eu nu m'am pronuntat despre a ta

daca ai ceva cu mn si crezi ca folosesc ceva ... ai sectiunea plangeri , pm la moderatori cu dovezi .

Posted

Cunoastem acuzatiile voastre, cunoastem si dovezile pe care unii le-ati adus. Decizia nu e floare la ureche, asa ca era normal sa se faca unele verificari, observatii si sa se poarte unele discutii in cadrul stafului. Va urma si o reactie din partea noastra, la fel cum vor urma si masuri pe care le doresc severe si fara drept de apel.

Putina rabdare.

P.S. mi-ar face placere ca in timpul cat nu sunt pe forum sa fiu la femei sau bautura, din pacate insa timpul mi-l petrec in mare parte la munca. Asta pentru cei care au asemenea curiozitati legate de timpul meu liber.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...