14ALEX14 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Un elev în clasa a XI-a a Liceului „Tudor Arghezi“ a murit ieri, în jurul prânzului, dup? ce a fost înjunghiat în inim? de fratele unui coleg mai mic, la nici 50 de metri de gardul ?colii. Prin violen?a sa, evenimentul tragic de ieri a adus din nou municipiul Craiova în aten?ia autorit??ilor centrale, care l-au trimis pe ministrul Traian Iga? în B?nie pentru a monitoriza ancheta deschis? în acest caz. Criminalul i-a socat pe procurorii care il ancheteaza zicand : "Asta e,l-am omorat! 10 ani pentru un prost." Sursa : GDS R.I.P. Andrei Goreci
Guest White. Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 De ce nu se introduce pedeapsa capitala? Cu tortura inainte desigur.
RaSeold Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Iti este frica sa mai iesi din casa cu asa oameni pe strada Nu o sa se introduca pedeapsa capitala,pentru ca o sa sara aia cu drepturile omului cu gura Din cate am inteles nici in America nu prea se mai aplica pedeapsa capitala Desi e bine venita
LuckyShot Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 De ce nu se introduce pedeapsa capitala? Cu tortura inainte desigur. fara pedeapsa capitala. doar o tortura continua pana la moarte.
Guest White. Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Iti este frica sa mai iesi din casa cu asa oameni pe strada Nu o sa se introduca pedeapsa capitala,pentru ca o sa sara aia cu drepturile omului cu gura Din cate am inteles nici in America nu prea se mai aplica pedeapsa capitala Desi e bine venita Vrei sa zici ca jegul ala e om ?
RaSeold Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 O crima asemanatoare tin minte s-a petrescut si in anul 2000,cand o fata a fost omorata in fata liceului Henri Coanda,tot in Craiova cand a fost injunghiata cu 31 de lovituri de cutit,criminalul a primit puscarie pe viata,dar i-a fost redusa pedeapsa la doar 25 de ani Filmare de ieri : de la liceu
Guest White. Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 O crim? asem?n?toare s-a petrecut în prim?vara anului 2000, în fa?a Liceului „Henri Coand?“ din Craiova. Atunci, eleva Mihaela Liloiu, din Valea Stanciului, a fost ucis? de cons?teanul ei, Ion Jalia, sub privirile îngrozite a doi colegi. Agresorul a str?puns trupul fetei cu 31 de lovituri de cu?it, acesta fiind condamnat ulterior de Tribunalul Dolj la deten?ie pe via??. Judec?torii Cur?ii de Apel Bra?ov au dat dovad? de blânde?e în cazul criminalului, mic?orându-i pedeapsa la doar 25 de ani de închisoare. Niste dobitoci. 25 de ani pentru omor si parca vad ca peste cativa ani o sa ii micsoreze si mai mult pedeapsa.
Parazitu' Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 astfel de oameni nu ar trebui sa mai vada lumina zilei vreodata..anturajul si educatia cu siguranta au afectat actiunea acestuia..pacat.. R.I.P. .. o clipa de inconstienta = 2 vieti distruse.
\Geo/ Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ala nu se poate numi om, nici cu un animal nu merita comparat.... R.I.P EDIT: Vedeti aici mai multe
Mihnea Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Criminalul ala , nici macar om nu poti sa il numesti , merita torturat si OMORAT . Pentru ce sa omori ma un om ? Pentru ca s`a luat de fractu ? Daomne ce oameni . R I P
Guest White. Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Nici fratele lui nu cred ca era prea cuminte.
LuckyShot Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 astfel de oameni nu ar trebui sa mai vada lumina zilei vreodata..anturajul si educatia cu siguranta au afectat actiunea acestuia..pacat.. R.I.P. .. o clipa de inconstienta = 2 vieti distruse. inconstienta pe dracu. derbedeul ala stia exact ce face din moment ce-a avut cutitul la el si ma-ndoiesc ca n-ar fi luat in calcul faptul ca poate sa omoare pe cineva.
Guest White. Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Nu prea a reusit sa faca ce si-a propus.Inainte sa scoata cutitul a zis " Va omor pe toti ".
ReeBok^ Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 ala se numeste 'las' daca a scos cutitu sa il injunghie .. pentru treaba puteau sa rezolve treaba prin vorba
bunny Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 omg, frate putea sa-l bata, sa-i rupa o mana, un picior, nu sa-l lasi fara viata. si cu cata luciditate spune "asta e, l-am omorat" de parca omora mobii in wow.
RuLLzzs Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 lol din cauza la niste prostii de astia uitati unde se ajunge nu ai ce sa la ceri :-j,ala sigur are probleme cu capu 100%
andrei2009_ro Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 E tigan romel ala..,n-ai ce sa le ceri,mai ales la o rasa plina de hoti ca rromii Pun pariu ca o sa ii dea pedeapsa 5 ani maxim fiindca e romania tara tuturor judecatorilor mituiti si a coruptiei
ZaCkYD Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Saracu....cum frate , i-a dat o palma ( Dupa spusele maestrilor PRO TV ) lu frasu si ala rpd i-a spus lu frasu si de la o palma sa il lasi fara viata? Sa il tortureze...il pune pe masa de tortura, ii da cu ciocanu in maini , cu ferastraul sa ii taie o mana un picior....sa tina minte ca si-a pierdut mainile si picioarele ca a omorat un biet om.. R.I.P Andrei!
Bedezeu Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Aceste crime oribile se intampla numai din cauza celor 7 ani de acasa, cartiere rau famate, prieteni, filme din cele mai multe cazuri. Niciodata sa nu te pui cu omul daca nu esti constient de ce ii poate capu. Pacat de viata furata..
Crys. Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 As lua un pistol si l-as impusca pe jegos in capul ala de retardat , am vazut la stiri arata poze cu profilul lui de pe Hi5 , un cocalar jegos ce merita omroat in chinuri ! Asta e Romania , o tara de idioti , cocalari , manelari , jegosi , imputiti si prea putini oameni normali .
Random Hero Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 As lua un pistol si l-as impusca pe jegos in capul ala de retardat , am vazut la stiri arata poze cu profilul lui de pe Hi5 , un cocalar jegos ce merita omroat in chinuri ! Asta e Romania , o tara de idioti , cocalari , manelari , jegosi , imputiti si prea putini oameni normali . Sa-l impusti in cap nu e o moarte chinuitoare. Un animal, n-am ce sa comentez.
mortallx Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Din ce mi-a zis si mie azi un coleg de clasa,acel baiat l-a batut pe fracsu "criminalului",iar ala a venit cu fracsu si asa mai departe.Oricum nu este un caz special,la tot pasul intalnesti asta cand te bagi in belele.
Menum35 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ce poti sa zici , animale nu oameni. Mie scarba de lumea in care traim.
mr_rares Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Era de asteptat.In mod normal ar trebui sa fie niste gardieni pe acolo dar in tara asta de cacat...Animalul ala ar trebui sa primeasca inchisoare pe viata.
mortallx Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Era de asteptat.In mod normal ar trebui sa fie niste gardieni pe acolo dar in tara asta de cacat...Animalul ala ar trebui sa primeasca inchisoare pe viata. Gardieni or fi fost in liceu dar aia nu te mai pazesc dupa ce iesi din el,lf cum este si la mine.(sunt vai de ei si aia care sunt)