dev Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Daca te referi de jucat prin LinkMania, nu ... aici cred ca iti ajung degetele de la o mana ... Detest sa vorbesc pe net ... detest castile ... [m-am acrit de ele pe cand jucam Counter Strike ... 2003/2004 ...]
Alexandru Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Toata lumea e prinsa cu munca si probleme de zi cu zi din pacate. Si mie mi-e dor de vremurile de mult apuse, cand nu aveam nici un stres si ma jucam Mu de dimineata pana seara :)
dev Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Imbatranim ... si ne batem cu morile de vant [adica viata asta] ...
Sly Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Petrare, tu încă eşti moderator, nu te plânge de timp liber. :) Şi în fond, chiar dacă ar fi să discutăm la rece, fără pic de ipocrizie, de timp se poate face rost. Păcat că unii au îmbătrânit de tineri, iar asta nu e o caracteristică admirabilă. Mă rog, fiecare şi le ştie pe-ale sale, nu intrăm în intimităţile oamenilor. :) Dev, ideea era să putem comunica, să putem percepe mai bine relaţiile dintre noi, să putem să ne cunoştem aşa cum nu ne putem cunoşte prin scris. Myst a făcut o treabă bună atunci, deşi inutilă astăzi, pentru că la vremea aia erau foarte multe persoane reticente în relaţiile cu publicul auditor. Prin el mulţi au renunţat la reticenţă şi timiditate. Prutus şi Ulise poate să-ţi confirme, deşi ştiu şi ştii că ai fost şi tu odată cu noi pe Ventrilo, dar ne-ai "tratat cu refuz" - "NO, bine! Pa!". :)) Aşa ne-am cunoscut şi-am jucat o bună perioadă cu: Dune, Hyadum, SpiderX, Şarpe, Maeve, Ulise şi mulţi alţii. Au fost vremuri plăcute şi prietenii frumoase. În fond ce rămâne în urma a tot ce-a fost aici sau acolo? Certuri, orgolii rănite, ambiţii prosteşti, trufii sau excese de zel, tone de text, drame puerile, şefi mai mici sau şefi mai mari, jocuri ratate în câteva luni şi muncă depusă în van? Rahat! Amintirile şi prieteniile (bune sau mai puţin bune) sunt şi-au fost totul. Îmi pare rău că oamenii aştia, poate influenţaţi de anumite persoane, percepţii eronate sau din prea multă trufie, astăzi i-am pierdut ca prieteni. De pildă, n-am înţeles niciodată de ce un om ca şi CIPO s-a detaşat de mine total, totul survenind în urma unor postări pe pagina mea de Facebook. Mi-e greu să cred că asta l-a motivat să devină distant şi arogant faţă de mine. E absurd şi nedrept. Iată, din ceea ce trebuia să rămână o amiciţie pe viaţă, a rămas în urmă doar trufia şi nepăsarea - o amintire cu gust amar. Parcă-i aud pe mulţi HH-eri cum au spus-o, o spun şi-o vor spune necontenit: "Mai dă-l în mă-sa pe Sly. Cine mai e şi ăsta?". Cu toate astea, eu repet perpetuu vizita în acest panteon arhaic. Mă supăr, renunţ, îmi trece, iarăşi revin. Aşa sunt eu. Dacă unii se simte ofensaţi, crezând c-am facut referire la ei, atunci da, aveţi dreptate. Sunt imun la ipocrizie. Dev şi Petraru, melancolia voastră mi-a alimentat, poate, patetismul meu. Cine ştie, poate mă înşel? :) Rigiditatea şi sobrietatea să lăsăm pe seama celor ce şi le doresc.
Motanul Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Bine ai revenit printre noi Sly. :D Cum o mai duci ? Te mai joci league of legends ?
dev Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Treaba cu CIPO nu o stiam ... nasol moment ce pot zice ... Eu nu prea ador comunicarea in gaming ... tin la starea de spirit ... mi-a ajuns cand va auzeam pe voi ... mai ceva ca-n razboiul mondial ... Imi pare rau daca te-am 'frecat' cumva ... dar pentru mine nu o sa fii niciodata ... "Mai dă-l în mă-sa pe Sly. Cine mai e şi ăsta?" ... Ai fost profesor/coleg ... in multe jocuri ... :) [ sau camarad cum vrei tu :D ]
Alexandru Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Tocmai, sunt moderator... am renuntat la responsabil minecraft pentru ca timpul nu-mi permitea sa fiu activ in joc... la telefoane pot activa foarte fain si de la birou. Raman activ pentru ca incerc sa mai schimb din mentalitatea unora, poate odata va revenii linkmania la statutul de nr. 1 in materie de gaming. Eu mereu mi-am respectat colegii in egala masura, indiferent ca e vorba de Sly sau Myst
Sly Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 N-o să revină. Ştii de ce? Pentru că nu mai există gaming la nivel de Linkmania, ci doar discuţii interminabile despre nimic. @F.S.M, da, mai joc. Acum sper că n-ai venit aici doar să mă întrebi chestia asta? Ţi-ai adus şi screen-urile cu tine? :)
dev Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Alexandru ... trust me ... LinkMania e cam dead ... :|
Sly Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Susţin cele spuse de şogorul Dev, însă nici G.N. nu stă mai bine. :)
dev Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Sly ... pe cand jucam noi mai "violent si des" ... mergea netul pe frane ... acuma avem si posibilitatea de 1 Gb/s ... dar nu mai exista violenta aia aprinsa :D ... [ eu mai joc jocuri de sezon ... gen Batman : Arkham Origins (l-am terminat ce-i drept) ... ]
Sly Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Da, A.O. arată bine, însă fără multiplayer nici nu discut. Guild Wars 2 care joacă.
dev Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Te superi, stiu ... dar ... momentam ... e doar EA [iubita mea] ... joc, jocul "SIMS" [ala real] ... apoi ... intru in pita mai calumea ... no hard feelings ...
AngeL Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Susţin cele spuse de şogorul Dev, însă nici G.N. nu stă mai bine. :) Eh, am scris ce am scris, dar am editat. Buna, Sly, Alexanndru si Dev. :) Am fost ș-om fi. Nu intru pe Y.M, folosesc Skype-ul, mi se pare mult mai util. Eu nu mai folosesc nici unu, am net prin sarma ghimpata. :rofl2: X( e jalinc netul meu. Desi mi-ar fi placut sa vorbim mai multe, old friend.
dev Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Chiar asa rau s-a ajuns in zona voastra mai Angel ... La noi deja pushca netul 1 Gb/s ... la voi fuge ceasul inapoi? :D ...
AngeL Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Nu, am eu o problema cu contractul. Sper s-o rezolv cat mai curand. :)
AngeL Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Succes ... e nevoie de tine pe aici ... :) Problema e ca ma cam lasa nervii. :)) (joke) Cat am sa pot, am sa stau. cand o sa ma satur sau nu o sa nu mai am timp, o sa ma las definitiv, nu o sa imi mut taraba pe nu stiu ce comunitate de garsoniera sa porcesc acesta comunitate care m-a gazduit atatia ani - cu bune si rele.
Sly Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Vă salut, o să mai revin peste jumătate de an, poate până atunci o să vă reveniţi. Numai bine! Domane ajută.