Legacy Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ce tigan. si asa nu imi placeau melodiile lui, nu aveau nici un mesaj
Horia_Stef Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Sincer, nu conteaza cine a fost/cine e.. conteaza ce a facut si trebuie sa plateasca pentru asta ca orice alt om.. !!
Andu Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 N-avea bani saracu de un taxi , a vrut sa fie baiat sa-si conduca masina
Allz0r Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Shobby era beat s-a urcat la volan si pe deasupra a mai creat si un accident in care a murit o femeie care era insarcinata. A ucis 2 vieti din cauza inconstientei sale.
Tybork Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Posturile in afara subiectului au fost sterse. Daca tot o sa continuati sa va certati pe langa subiect o sa va las si cate un cadou la fiecare dintre voi
Dark_Hunter Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Puscarie fara discutii , a ucis doua persoane din cauza inconstientei
Mihnea Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Daca gresesti trebuie sa platesti , indiferent cine esti si cum te cheama si cati bani are taicatu .
vLaur Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Acum am vazut,mare pacat,il stiu de cand ma stiu,din cartier,insa nu poti urca in asemenea hal la volan,merita pe deplin sa plateasca pentru fapta sa,cu toate ca niciodata nu are sa poata sa plateasca cele 2 vieti oricat ar sta in detentie...
Bobi_ZamorA Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Asta e merita puscarie pentru ce a facut.
Th3_GoD Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 pfoa , lol , 15 ani . Hai de capu lui . NU va urcati beti la volan .
slvr Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 pfoa , lol , 15 ani . Hai de capu lui . NU va urcati beti la volan . mai pe scurt , si-a distrus intreaga viata :).
Masaroo Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 mi se pare putin 15 ani, credeam ca primeste de la 20 de ani in sus
Th3_GoD Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 mai pe scurt , si-a distrus intreaga viata :). Categoric , e trista si moartea celor doi si faptul ca shoby are de regretat !
Guest SherkaN Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ce vorbiti voi aici ma ? "Are de regretat" , "Pacat ac si-a distrus viata" , pai idiotu` ala si-a distrus viata ? SCAUNU` ELECTRIC I L-AS DA SI LUI SI TUTUROR PENIBILILOR CA EL! Nici nu pun prbl. ca ala a patit ceva din asta, ca o sa ia puscarie sau ceva, daca ar fi dupa mine repet, direct pe scaunu` electric l-as pune, auzi si tu ... omoara femeie cu copil in ea si asat cica "Pacat, si-a distrus viata" , pe ce lume ati trai ma fratii mei ...
i sin Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ce vorbiti voi aici ma ? "Are de regretat" , "Pacat ac si-a distrus viata" , pai idiotu` ala si-a distrus viata ? SCAUNU` ELECTRIC I L-AS DA SI LUI SI TUTUROR PENIBILILOR CA EL! Nici nu pun prbl. ca ala a patit ceva din asta, ca o sa ia puscarie sau ceva, daca ar fi dupa mine repet, direct pe scaunu` electric l-as pune, auzi si tu ... omoara femeie cu copil in ea si asat cica "Pacat, si-a distrus viata" , pe ce lume ati trai ma fratii mei ... O ?oferi?? îns?rcinat? în ?ase luni, aflat? la volanul unei ma?ini Dacia, nu a oprit la stop în momentul în care a încercat s? intre pe pod. Dr?gan, aflat la volanul unui Renault înmatriculat în Bulgaria, se îndrepta spre Bucure?ti când ma?ina femeii a intrat pe banda sa de mers. Cânt?re?ul nu mai putut evita impactul. În urma coliziunii dintre cele dou? ma?ini femeia a fost grav r?nit?. Ea a fost preluat? de o ambulan??, dar la scurt timp a murit la spital. Nu a oprit ba , NU a oprit . Inteleg ca s-a urcat beat la volan si merita pedeapsa cu inchisoarea , dar sa dai toata vina pe el e chiar absurd.. soferita aia de ce nu a oprit la stop?! poate ca daca oprea altfel statea treaba
Dumnezeu Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 daca tot stia ca era matol nu putea sa mearga mai incet panarama drqu a distrus o familie 25 sai dea
InsAnE_2010 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Puscarie...fara discutii cine l-a pus sa se urce beat la volan ? a distrus 2 vieti odata...
slvr Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Si totusi , a primit doar ca era beat pentru ca vina a fost a femeii. Vorbiti ca .... sa nu mai spun. Pai da prietene , si-a distrus viata ca s-a urcat beat la volan , iar daca inconstienta aia conduce si gravida si trece pe rosu , e tot vina lui?
Denzel_Lsd Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 ..Inconstienta aia nu are nici o vina , unde scrie ca nu ai voie sa conduci in timpul sarcinii ?? Poponautu de Shobby ...trebuia sa primeasca cate 20 pentru fiecare viata luata.