Jump to content
al3xandru

Shobby la puscarie?

Recommended Posts

Posted

Shobby era beat s-a urcat la volan si pe deasupra a mai creat si un accident in care a murit o femeie care era insarcinata. A ucis 2 vieti din cauza inconstientei sale.

Posted

Posturile in afara subiectului au fost sterse.

Daca tot o sa continuati sa va certati pe langa subiect o sa va las si cate un cadou la fiecare dintre voi

Posted

Acum am vazut,mare pacat,il stiu de cand ma stiu,din cartier,insa nu poti urca in asemenea hal la volan,merita pe deplin sa plateasca pentru fapta sa,cu toate ca niciodata nu are sa poata sa plateasca cele 2 vieti oricat ar sta in detentie...

Guest SherkaN
Posted

Ce vorbiti voi aici ma ? "Are de regretat" , "Pacat ac si-a distrus viata" , pai idiotu` ala si-a distrus viata ? SCAUNU` ELECTRIC I L-AS DA SI LUI SI TUTUROR PENIBILILOR CA EL! Nici nu pun prbl. ca ala a patit ceva din asta, ca o sa ia puscarie sau ceva, daca ar fi dupa mine repet, direct pe scaunu` electric l-as pune, auzi si tu ... omoara femeie cu copil in ea si asat cica "Pacat, si-a distrus viata" , pe ce lume ati trai ma fratii mei ...

Posted

Ce vorbiti voi aici ma ? "Are de regretat" , "Pacat ac si-a distrus viata" , pai idiotu` ala si-a distrus viata ? SCAUNU` ELECTRIC I L-AS DA SI LUI SI TUTUROR PENIBILILOR CA EL! Nici nu pun prbl. ca ala a patit ceva din asta, ca o sa ia puscarie sau ceva, daca ar fi dupa mine repet, direct pe scaunu` electric l-as pune, auzi si tu ... omoara femeie cu copil in ea si asat cica "Pacat, si-a distrus viata" , pe ce lume ati trai ma fratii mei ...

O ?oferi?? îns?rcinat? în ?ase luni, aflat? la volanul unei ma?ini Dacia, nu a oprit la stop în momentul în care a încercat s? intre pe pod. Dr?gan, aflat la volanul unui Renault înmatriculat în Bulgaria, se îndrepta spre Bucure?ti când ma?ina femeii a intrat pe banda sa de mers. Cânt?re?ul nu mai putut evita impactul. În urma coliziunii dintre cele dou? ma?ini femeia a fost grav r?nit?. Ea a fost preluat? de o ambulan??, dar la scurt timp a murit la spital.

Nu a oprit ba , NU a oprit . Inteleg ca s-a urcat beat la volan si merita pedeapsa cu inchisoarea , dar sa dai toata vina pe el e chiar absurd.. soferita aia de ce nu a oprit la stop?! poate ca daca oprea altfel statea treaba

Posted

Si totusi , a primit doar ca era beat pentru ca vina a fost a femeii. Vorbiti ca .... sa nu mai spun. Pai da prietene , si-a distrus viata ca s-a urcat beat la volan , iar daca inconstienta aia conduce si gravida si trece pe rosu , e tot vina lui?

Posted

..Inconstienta aia nu are nici o vina , unde scrie ca nu ai voie sa conduci in timpul sarcinii ?? Poponautu de Shobby ...trebuia sa primeasca cate 20 pentru fiecare viata luata.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...