Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

olteannebun

oldGard

Recommended Posts

Guest snEferu
Posted

da stiu ca am grest si miam corectat greseile , e de la tst nu imi merge bine ,

insa eu am un avantaj fata de u , eu recunosc si stiu sa imi repar gresala

Guest ligadreptati
Posted

Dl. ligadreptati , ma faci sa iti scriu nmele gresit da nam ce face asa ti lai facut u ... cred ca u esti gresit conceput.... nu cred ca ai venit pe lumea cand trebuia....

eu zic sa o lasi balta , nu vezi ca nu iti merge cu noi , suntem prea inteligenti pt tine....

voi sunteti cei care va bagati in seama cu japca:)) eu pe voi nu va cunosc..ati postat la mine pe topic neinvitati imi pare rau ca trb sa va cizelez eu.. dar nu am timp pt toti redusi blestemati sa aibe o viata ratata :nanana:

da stiu ca am grest si miam corectat greseile , e de la tst nu imi merge bine ,

insa eu am un avantaj fata de u , eu recunosc si stiu sa imi repar gresala

imi place de tine si te apreciez pentru ca ai vrea sa te repari insa din pacate nu se poate,,,

un copil prost crescut ca tine neavand cei 7 ani de acasa nu poate fi "reparat". :readthis:

Guest snEferu
Posted

tiam mai zis si iti mai repet am incercat sa va ajutam....

da ce sa fac ... mai bine stateam in banca mea .... ca, cu voi nu o scot la capat...

sti ce hai jet ca deja ai inceput sa ma plictisesti si nare rost sa imi pierd timp pretios din viata mea pt niste oameni dusi si fara viitor ca voi ,

pacat de pamantu asta ca va tine... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eu zis sa iti pui capat vietii !!! nare rost sa te chinui.....

Edit : omule se pare ca u nai cei 7 ani de acasa la cum vorbesti... eu vam vb frumos pana acum.....

Guest ligadreptati
Posted

tiam mai zis si iti mai repet am incercat sa va ajutam....

da ce sa fac ... mai bine stateam in banca mea .... ca, cu voi nu o scot la capat...

sti ce hai jet ca deja ai inceput sa ma plictisesti si nare rost sa imi pierd timp pretios din viata mea pt niste oameni dusi si fara viitor ca voi ,

pacat de pamantu asta ca va tine... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eu zis ca iti pui capat vietii !!! nare rost sa te chinui.....

1- nare? :))) nu are suna mai frumos nu crezi:))) dar tu poti sa inventezi si cuvinte

2- da ai dreptate mai bine stateai in banca ta,.,acuma vad ca nici tu nu sti sa scri.

3- jet?? gata cedasi:))) ok copilule hai somn usor;))

Posted

pai ma nebunule:)) nu eu te blestem pe tine:))) asa esti tu de cand te ai nascut sa fi blestemat de prost :crazy:

=))) cine vorbeste.

BA PROSTOVANE.TU CHIAR ESTI PROST OMULE!ESTI OM?POATE ESTI ALTCEVA DE ESTI ASA IMBECIL. =))

# Inchei aici transmisiunea ca devine Jenant de Penibil omu' nostru =))

Fernando 2. =))

ESTI O INFECTIE VERBALA !

Posted

Tu mananci litere de foame nu de lag . Ca sta sa cada cocioaba pe tine .Mai bine taci ca nici sa scri nu sti .Si cand o sa fi asa bun ca mine la romana , atunci corecteazama , pana atunci , ia si mananca litere

Uite inteligentu-le.

Si razvan eu daca eram in locul tau, sincer, refuzam nasterea.

Guest ligadreptati
Posted

din pacate din infectia mea ai iesit tu

altadata o sa fiu mai atent..

hai numai pui nici un catel sa posteze?

Guest snEferu
Posted

ori cine greseste ma , am gresit si eu dar voi ma intreceti cu multtttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

va sunt superior cu multtttttttttttt

si cand o sa ajunge u la anii mei atunci sa vb cu mine pana atunci sa taci in fata mea !!!! GURA AM ZISSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!

Guest ligadreptati
Posted

[ori cine greseste ma , am gresit si eu dar voi ma intreceti cu multtttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

va sunt superior cu multtttttttttttt

si cand o sa ajunge u la anii mei atunci sa vb cu mine pana atunci sa taci in fata mea !!!! GURA AM ZISSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!

=)) gresesti cam des tipule:)) si tu esti o greseala:))

esti superior?:)) esti un fel de giovani becali:)))???

taran esti tataie

Posted

Uite inteligentu-le.

Si razvan eu daca eram in locul tau, sincer, refuzam nasterea.

vulpe alta replica n-ai gasit?

iti iei nevasta "femeia' cu carnacior? =))) vorba lui xxx.

TARE FRATE ASTA. =))) :rofl1:

PS: ba liga dreptati " " " " citat . =)) Numele si prenumele de persoane se scriu cu litera mare.

Umpli forumu de diarie verbala.ai de capu meu..dute la doctor frate :-j

Guest ligadreptati
Posted

' date='14 November 2010 - 20:40' timestamp='1289760013' post='5470555']

mai adu niste caini agramati de la tine din guilda:)) ca asta ultimu e praf rau

poti sa iei unu oarecare ca toti sunt la fel

Guest snEferu
Posted

mda e de la tst da nare rost sa ma justific in fata ta....

si tiam zis GURAAAA !!!! ca esti prea mic in fata mea..... taran esti u ... eu sunt din bucuresti si daca tot esti asa tare hai sa vedem cum esti si face to face ... vrei ??? vino la stadionu steaua....

GURAAA TIGANE !!!

Posted

Mah razvan ne lasi frate?

Vii si te bagi in seama cu japca aici?

Du-te frate si etaleaza-ti prostia in alt topic pana nu iei pauza pe forum.

Vorbim pe server si vedem cat de bun esti. Azi in k6 am avut deosibita placere sa te trimit la yeti :>

Guest ligadreptati
Posted

mda e de la tst da nare rost sa ma justific in fata ta....

si[ tiam zis GURAAAA !!!! ca esti prea mic in fata mea..... taran esti u ... eu sunt din bucuresti si daca tot esti asa tare hai sa vedem cum esti si face to face ... vrei ??? vino la stadionu steaua....

GURAAA TIGANE !!!

a drak tastatura:))))))) de fiecare data iti face probleme?:))) :))) doamnee ca coptaciune..aaa scuza -ma uitai ca esti in Fear :))) deci era normal sa fi asa:))

esti rasist?:)) dupa ce ca esti taran esti si rasist?:))))))

eu nu sunt din bucuresti ca veneam.. da-mi o copie dupa buletin ca sa ma conving eu unde stai sigur si promit ca vin eu la tine acasa dak esti asa pus pe fapte-

Guest snEferu
Posted

pfff se vede cine e taranu " uitai" era mai corect am uitat......

de.... daca nu esti de la bucuresti ... eu cred ca ma faci pe mine taran si te gandesti la u .....

vino oricand in buc .... da nu cred ca te tine....

Posted

de.... daca nu esti de la bucuresti ... eu cred ca ma faci pe mine taran si te gandesti la u .....

"uitai" e verb la perfectul simplu... mai studiaza limba romana si ai sa vezi ca nu e gresit

si mai lasa fazele cu bazat in bucuresti, etc, sunt mai aproape de tine decat iti imaginezi ;)

Aaaa am uitat (sau uitai) toata lumea e smechera in fata monitorului...

Guest ligadreptati
Posted

:)))) doamne ce penal esti=)))))))))))))))))))))) e mai corct cum zisei eu idiot mai bine taci din gura=))

Guest snEferu
Posted

1 VuLPe88 nu vorbeam cu tine ..... si daca esti aproape de mine ce ? crezi ca imi e frica ? nu este prima oara cand bat pe cineva sau cand iau bataie... daca esti mai tare ca mine asta e felicitarile mele....

2 ligadreptati este corect si cum ai scris u dar mai mult tarani scriu asa.... asta am vrut sa dovedesc ...

3 chiar nu mai are nici un rost sa ma cert cu voi gard invechit.... gl and hf = good luck and have fun pt necunoscatori.....

Posted

ultimu meu postt aici

# ATI DOVEDIT CA VIATA VOASTRA ESTE PE JOC.MA ASTEAPTA VULPE PE JOC =))

ps; NU IS PE INVERS BAIETAS =))

JOCUL E VIATA TA.IAR GUILDA OLD GARD ARE IN MARE PARTE JUCATORI CARE N-AU NICI SCOALA PRIMARA TERMINATA DUPA MODUL DE EXPRIMARE FOLOSIT AICI.

FELICITARI PENTRU MEDALIA DE AUR " CEI MAI PROSTI DIN CURTEA LINKMANIA " =))))

VA SALUT CU RESPECT. =)))) :)))) MACAR AM BUN SIMT.

GAMERILOR

Guest ligadreptati
Posted

1 VuLPe88 nu vorbeam cu tine ..... si daca esti aproape de mine ce ? crezi ca imi e frica ? nu este prima oara cand bat pe cineva sau cand iau bataie... daca esti mai tare ca mine asta e felicitarile mele....

2 ligadreptati este corect si cum ai scris u dar mai mult tarani scriu asa.... asta am vrut sa dovedesc ...

3 chiar nu mai are nici un rost sa ma cert cu voi gard invechit.... gl and hf = good luck and have fun pt necunoscatori.....

bestial de copt=)))))))))))))) :crazy:

Posted

vreti sa faceti pagini la topic de acceptati sa se ia lumea de voi in topicul vostru?

daca nu spune-i lui soare sa dea un pm unuia din moderatori cu cei care nu sunt bineveniti in topicul vostru=>>problerm solved!

:tiphat:

Guest ligadreptati
Posted

vreti sa faceti pagini la topic de acceptati sa se ia lumea de voi in topicul vostru?

daca nu spune-i lui soare sa dea un pm unuia din moderatori cu cei care nu sunt bineveniti in topicul vostru=>>problerm solved!

:tiphat:

nu ma intereseaza asa mult paginile deoarce astea nu conteaza,,,dar pana sa iau eu legatura cu un moderator nu vezi unde sa ajuns,,dak nu au cei 7 ani de acasa,,c e sa faci

Lumeeeeeeee ce mai faceti?:> :bananadance2: :bananadance2:

Lumeeeeeeee ce mai faceti?:> :bananadance2: :bananadance2:

Posted

' date='14 November 2010 - 20:40' timestamp='1289760013' post='5470555']

PS: ba liga dreptati " " " " citat . =)) Numele si prenumele de persoane se scriu cu litera mare.

Umpli forumu de diarie verbala.ai de capu meu..dute la doctor frate :-j

super asta :))=)) oldgard dute si impucate :gun: :gun: :-j

Guest ligadreptati
Posted

o sa rog un moderator sa dea niste ss uri pe aici.. ca vad ca postati intr un topic in care nu aveti ce cauta :readthis:

Posted

am stick de la digi si tastez de pe un netbook slab,,, il folosesc doar la servici ..acasa totul merge bine...

sper ca acuma inteleasa si persoana dumnevoastra;))

alta scuza nu ai gasit man :)) :nanana: hai bft :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...