Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

olteannebun

oldGard

Recommended Posts

Guest ligadreptati
Posted

' date='14 November 2010 - 14:39' timestamp='1289738375' post='5469871']

aveti si voi topic Clovnii Linkmania. =)) cat despre tine Soare ai o fata de Manelist Nr 1.vezi scoate-ti lantu ala de argint sa il vada lumea =)))))))))))) :rofl1: Zileeee' Gutaz' in za' haus Oltenii la putere sokere les mancati-as =))))))) Sunteti TARI BAIETII!Nota 10 Pentru Circu' a.ma rog era guild voastra aia..sau ce o fi.Old Gard =)))

si aici te bagi ma cu japca inseama:)))?? doamnee ce caine:)) unde e stapanu hop si el:))

Guest ligadreptati
Posted

nashule.... asa este ma....i-ai organizat petrecerea burlaciulor? :crazy:

asta cred ca il batu mamica si il goni de pe forum:)) nu se stie dak iti mai raspunde:))

Posted

si aici te bagi ma cu japca inseama:)))?? doamnee ce caine:)) unde e stapanu hop si el:))

Hai cu lautarii Costeleeeeeee sa cante Manelistii si old gard pe masa dau din buric =))))) petrecereee :)))))

# AI ZISO!

EJTI TRUEE BAZATULEE AI UN OS =))

Guest ligadreptati
Posted

' date='14 November 2010 - 14:49' timestamp='1289738961' post='5469886']

Hai cu lautarii Costeleeeeeee sa cante Manelistii si old gard pe masa dau din buric =))))) petrecereee :)))))

# AI ZISO!

ma blestematule iti este drag ca vorbesc cu tine este?:X eu zic sa te potolesti si sa inveti sa vorbesti pentru ca asa ar face un om cu bun simt si putin cizelat.. acuma depinde de fiecare:P tu alegi cum vrei sa pari:P

Posted

Eu chiar sunt curios cati dracu bagatori de seama si oameni fara viata mai exista pe serverul asta :dontknow: cat despre petrecereeeeee...Oteeee, a fost orgie;) saracul vulpoi de ce crezi ca doarme toata ziua acum?!?! :> :bananadance2:

Guest ligadreptati
Posted

Eu chiar sunt curios cati dracu bagatori de seama si oameni fara viata mai exista pe serverul asta :dontknow: cat despre petrecereeeeee...Oteeee, a fost orgie;) saracul vulpoi de ce crezi ca doarme toata ziua acum?!?! :> :bananadance2:

saracu vulpe sper sa nu intarzie la nunta ca la cat de epuizat este:))

Posted

' date='14 November 2010 - 14:49' timestamp='1289738961' post='5469886']

# AI ZISO!

Te ratacesti mereu in ganduri... e un teritoriu necunoscut pentru tine.

Guest ligadreptati
Posted

=))))))))))))))) gg

Guest ligadreptati
Posted

eh, ote nu cred ca stie ce-o sa tina la usa:))

acuma vorbeste cu el la telefon:)) ii cere explicati:))

Posted

TU DE UNDE AI APARUT MA ANONIMULE. CINE VORBEA CU TINE =))

=))))) normal ca n-o sa stam niciodata la aceeasi masa voi avand un nivel social si educativ MEDIOCRU :) E O PLACERE SA IMI BAT JOC DE VOI :D SINCER CHIAR IMI PLACE SA VAD CUM VA BAGATI UNGHIA IN GAT =))))

# AAAAAAA A FOST NUNTA?OTELITA =))) "FATA" CU CARNACIOR? CARE DE FAPT E BAIAT? =)))) PFF :D SO TARE.NU AM GLUMIT CAND AM ZIS CA V-ATI PUTEA DESCHIDE CIRC =))) :crazy:

Guest ligadreptati
Posted

[

pai am putea sa ne deschidem circ ca vad ca animale am aduna:)) ca ne cauta .. dak esti baiat cuminte te pun pe post de maimutza:))

cat despre " nives social si educativ " =)))))))))))))))))) desti blestemat de prost:)))))))

Posted

' date='14 November 2010 - 15:08' timestamp='1289740139' post='5469926']

TU DE UNDE AI APARUT MA ANONIMULE. CINE VORBEA CU TINE =))

=))))) normal ca n-o sa stam niciodata la aceeasi masa voi avand un nivel social si educativ MEDIOCRU :) E O PLACERE SA IMI BAT JOC DE VOI :D SINCER CHIAR IMI PLACE SA VAD CUM VA BAGATI UNGHIA IN GAT =))))

# AAAAAAA A FOST NUNTA?OTELITA =))) "FATA" CU CARNACIOR? CARE DE FAPT E BAIAT? =)))) PFF :D SO TARE.NU AM GLUMIT CAND AM ZIS CA V-ATI PUTEA DESCHIDE CIRC =))) :crazy:

Razvanele tata, dar tu chiar stai mult sa te gandesti la toate aberatiile pe care mai apoi le postezi? sincer spui bine acolo la detalii: "Un nimeni celebru", pentru ca probabil stii si tu ca atat esti, "Un nimeni"!

[

pai am putea sa ne deschidem circ ca vad ca animale am aduna:)) ca ne cauta .. dak esti baiat cuminte te pun pe post de maimutza:))

NU FRATE, nu este buna pe post de maimuta..ar fi prea dragut. ai vazut, la circ, sunt focile alea de aplauda asa la comanda? acolo este locul lui...

iar daca n-o sa-si dea seama cum tre sa faca traba ... o sa rog o foca sa-l invete

Guest tekmanstar
Posted

' date='14 November 2010 - 14:39' timestamp='1289738375' post='5469871']

aveti si voi topic Clovnii Linkmania. =)) cat despre tine Soare ai o fata de Manelist Nr 1.vezi scoate-ti lantu ala de argint sa il vada lumea =)))))))))))) :rofl1: Zileeee' Gutaz' in za' haus Oltenii la putere sokere les mancati-as =))))))) Sunteti TARI BAIETII!Nota 10 Pentru Circu' a.ma rog era guild voastra aia..sau ce o fi.Old Gard =)))

:rofl2: rupe'te salam :))))))))) OLD GARD :))) BINE K NU AVETI OLD STALP :rofl2:

Posted

sunteti foarte agramati... :) cel putin o parte :D nu mai dati asa pe fata

#PS: normal un nimeni celebru.. daca nu asculti decat manele ce sa iti cer. :) By PARAZITII :> ZILEEE SALAMEEEEEE

#Era melodia aia v-o dedic " m-am casatorit cu un barbat tampit " vedeta aia de fernando de la caransebes l-am vazut pe la carcotasi :D vi se potriveste la nunta voastra =)))))

gata promit sa ma abtin ^_^

Posted

si tu asculti parazitii? :)) daca nu ascult manele inseamna ca nu trebuie sa fac parte din guilda asta sau cum?:)) si nu stiu, poate am pierdere temporara de memorie dar as dori sa-mi precizezi si mie unde nu m-am exprimat corect sau am fost agramat? :readthis:

Guest tekmanstar
Posted

si tu asculti parazitii? :)) daca nu ascult manele inseamna ca nu trebuie sa fac parte din guilda asta sau cum?:)) si nu stiu, poate am pierdere temporara de memorie dar as dori sa-mi precizezi si mie unde nu m-am exprimat corect sau am fost agramat? :readthis:

ce intelegi amice prin numele oldGard? =))))))) tre sa ai 2 clase sa pui acest nume :-j

Posted

ce intelegi amice prin numele oldGard? =))))))) tre sa ai 2 clase sa pui acest nume :-j

Prietene, nu cred ca are legatura ce-mi spui tu mie aici cu ce am intrebat eu ;) daca n-aveti un raspuns, va rog frumos abtineti-va.

Guest tekmanstar
Posted

Prietene, nu cred ca are legatura ce-mi spui tu mie aici cu ce am intrebat eu ;) daca n-aveti un raspuns, va rog frumos abtineti-va.

abtine-te tu te rog

Guest ligadreptati
Posted

draga topit citeste pe prima pagina al acestui topic intr un post scrie acolo cum sta treaba

cu numele

Cat despre razvann u te trezisi cu manelele azi dim si ne zici noua aici ce asculti?:)) dute frate si impusca te ca nu ai mai mult de 16 ani iar dak ai dute la un phishiatruca ai nevoie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...