Maeve Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 consider k data d 9 este cea mai ok.in plus am vrut sa anunt din timp.unii incep facultatea p 3 nu p 27 si poate nu au chef sa ne vada asa din prima :P ps: propun k locatie d intalnire For Fun ( din spatele polithenicii, in Podu Ros ) pss: ms bubu si shad d sprijin Da 4Fun ar merge :) .... daca are cineva vreo obiectie sa spuna din timp ca sa se poata modifica locul ...... 4fun este mai spatios,in caz de venim atat de multi pe cat ne anuntam, avem si mese d biliard si bowling si alte cele ptr cei kre se plictisesc sau diverse activitati sociale d grup :P (doar nu vom vbi numa d mu ^^ )
BuBu_4u2 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 4fun este mai spatios,in caz de venim atat de multi pe cat ne anuntam, avem si mese d biliard si bowling si alte cele ptr cei kre se plictisesc sau diverse activitati sociale d grup :P (doar nu vom vbi numa d mu ^^ ) cumm????? :o nu de asta ne intalnim sa vorbim numai de mu? :o Glumeam :D 4Fun ar fi perfect :)
ChuckNorris Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 e ok sh din partea mea:) de la AC fac numa 2 min;;)
Dobrik Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 4fun este mai spatios,in caz de venim atat de multi pe cat ne anuntam, avem si mese d biliard si bowling si alte cele ptr cei kre se plictisesc sau diverse activitati sociale d grup :P (doar nu vom vbi numa d mu ^^ ) eu vin pentru bere nu pentru vorbit mu =))))))))))))
Maeve Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 eu vin pentru bere nu pentru vorbit mu =)))))))))))) n-avem ^^ :kiss:
Maeve Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 sa-mi aduceti aminte sa il sun si pe nemesis din TRACIA este si el invitat :D
Dobrik Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 sa-mi aduceti aminte sa il sun si pe nemesis din TRACIA este si el invitat :D auzi da cu andrei ai vorbit?
W4rl0rd Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 auzi da cu andrei ai vorbit? no way. mi-e lehamite de 4fun, am stat suficient acolo. ps: p tine dobrik pot sa t vad destul d des dupa ce incepe facultatea si la tine.
Mr.W Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 e ok sh din partea mea:) de la AC fac numa 2 min;;) AH.. si sambata la facultate? 9 octombrie..deci sambata...deci VIN :D Va anunt de pe acum ca nu am voie alcool :">
andypity Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 mesaj de la Melinda ,,Maeve ,iti multumesc mult de invitatie,imi doresc mult sa va cunosc ,dar distanta mare dintre noi nu imi permite din pacate!dar nu se stie niciodata! Pup si multumesc inca o data de invitatie,apreciez! :* ''
F@NT@ Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 :) hmmm , daca vine prutus sa ma ia vin cu el , daca nu vine el nush cum s`ajung ... doar cu taxiul
Prutus Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 :) hmmm , daca vine prutus sa ma ia vin cu el , daca nu vine el nush cum s`ajung ... doar cu taxiul cobori in podu ros mergi pe malu drept al bahluiului cum vii din spre mall si gasesti tu :))
ChuckNorris Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 poi care nushtiu sa ne int la moldova sh va aducem noi:)
Maeve Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 @nebunie mare pe aici... mai vbim zilele astea si vedem c si cum. @@fanta il iei pe prutus d brat si veniti amandoi k nu e greu.dak nu ne intalnim noi pe undeva in tudor dak e si merem.ne descurcam. @@@ms melinda, iti doresc toate cele bune :kiss: :wub: @@@@Magus,asta e dak nu vii :) spor si up :P @@@@@vladi ia si pe noir cu tne ^^ ;)
BuBu_4u2 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 daca nu stiti unde e ..... si sunteti 4 sau 5 oameni maxim ..... va intalniti la MoldovaMall si de acolo va preiau eu :P
-SomE- Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 ori va intalnit la sala polivalenta [sau sediul mare al bcr] si de acolo mergeti pe jos prin podul ros[mal bahlui] sau va intalniti in fata la iulius mall si mergeti pe malul bahluiului spre podu rosu[pe unde sunt facultatile de la asachi pana dati de o cladire pe care scrie 4fun
Maeve Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Pagini aurii baietii astia ^^ sa inteleg ca ramane in data d 9 octombrie a.c. in 4fun. la c ora vreti? :)
-SomE- Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 #pai ora mie indiferent , bine nici dimineata:)
Maeve Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 :) numa eu pot sa fiu treaza la 6-7 dimineatza si sa bantui prin oras :)))) undeva la ora 2-3 la amiaza cred k e rezonabil.mai asteptam sugestii. :)
-SomE- Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 e weekend si poate doarme lumea putin mai mult 2-3 e ok
Mr.W Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Cu Elena ,care mai juca pe Noir, n-am mai vorbit de cand ne-am certat/despartit destul de "long ago", dar as putea sa vin cu iubita mea.. dar nu stiu daca o sa vrea ca ea..nu joaca mu.. :dontknow:
Maeve Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Cu Elena ,care mai juca pe Noir, n-am mai vorbit de cand ne-am certat/despartit destul de "long ago", dar as putea sa vin cu iubita mea.. dar nu stiu daca o sa vrea ca ea..nu joaca mu.. :dontknow: @ atunci ne mai gandim dak te primim ^^ :P @@ mai ateptam 3 persoane:Mordor, Pharaoh si bibbi :) speram sa veniti.
Mr.W Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 @ atunci ne mai gandim dak te primim ^^ :P bine.. atunci numai vin :angry2: :angry: >:P