Maeve Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 (edited) A venit toamna si e timpul sa ne numaram ... si noi ^^ Asa ca as dori sa anunt un gather in Targul frumos al Iesilor, in data de joi, 7.octombrie a.c. Persoanele asteptate sunt: 1.Maeve 2.Prutus 3.missELF 4.ShadowLord 5.ELSYE 6.Fantasy 7.Magus 8.Hero 9.Some 10.BrotherHood 11.Zaicooo 12.pity 13.VladutzWiz 14.Dobrica Imi cer scuze daca mai sunt persoane din Iasi si nu sunt trecute pe lista, astept sa isi anunte prezenta pe acest topic. De asemenea, asteptam persoane doritoare si din afara zonei :) Nu am stabilit inca locatia intrunirii, astept si opiniile voastre. O zi buna si spor la liniute :tiphat: PS: Data se poate schimba daca sunt nemultumiri. Edited January 16, 2012 by fade
ChuckNorris Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 ShadowLord prezent;;) vedem noi unde sh cand sa se mai anunte sh ceilalti intai:D
Prutus Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 daca e sa se schimbe ziua sau macar sa fie pe la ora 2-3,poate vin o fuga,joia am program de la 7 prin bucium deci nu prea pot veni :)
ChuckNorris Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 poi mai vb noi aici ce sh cum cum se anunta majoritatea sh cum va convin orele sh zilele.ideal ar fi sa fie acu la inceputul lunii:D.eu sh maeve cred k putem sa ne adaptam dupa voi:D.eu cel putin:))
Maeve Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 poi mai vb noi aici ce sh cum cum se anunta majoritatea sh cum va convin orele sh zilele.ideal ar fi sa fie acu la inceputul lunii:D.eu sh maeve cred k putem sa ne adaptam dupa voi:D.eu cel putin:)) ms shad ptr sustinere :kiss: astept mesaje si de la restu >.< Il invitam si pe [cRs] sa ni se alature :)
MrMario Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Suna bine, sper sa nu intervina vreo ceva sa nu pot veni. :P
andypity Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Daca o sa avem ore de la 8 la 8 in ziua aia? :whistle: (unii dintre noi)
ChuckNorris Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 ehh...e inceputul anului..ne descurcam noi;;) sh eu sunt proaspat student:D
Maeve Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 eh iaca...nu ma pune sa te invat la prostii :P
logs Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Eu as veni. Dar la data aia nu sunt in Iasi. Nicio schimbare de data cumva? ... de pe 8 incolo sunt back in za city
Prutus Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 ba e posibil sa se schimbe,nici eu nu pot veni atunci pe 7 B)
ChuckNorris Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 maeve e posibil sa ajunga sh unu SprinkMG sau ceva de genu cik a mai fost la gather cu tn:) sh melinda ;;).s-o invitam sh pe ea:D
Maeve Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 bun ATENTIUNE rectifikm data.mutam p 9 octombrie!!! lume noua lume noua ^^ e bun,meli si mirabilis va asteptam cu drag, de asemenea si p sprynky,sper sa vina si cu corina siiiii sa nu uit de mr marius ^^ suntem multi pe lista,acu sa vedem cati ne prezentam efectiv si sa-i uram la multi ani lui bubuuuu (Hero) ptr ziua de ieri ^^ :kiss:
-GOD- Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Salut la toti. Cred k pot veni dar nu garantez, o sa anunt saptamana asta daca vin sigur sau nu. :beer:
-SomE- Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 daca nu is de servici sau la facultate vin cu cea mai mare placere
Maeve Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Salut la toti. Cred k pot veni dar nu garantez, o sa anunt saptamana asta daca vin sigur sau nu. :beer: daca nu is de servici sau la facultate vin cu cea mai mare placere super va astept pe amandoi :wub:
BuBu_4u2 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 App .... nu am observat ... ms pt urare mady :) ...
Dobrik Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 A venit toamna si e timpul sa ne numaram ... si noi ^^ Asa ca as dori sa anunt un gather in Targul frumos al Iesilor, in data de joi, 7.octombrie a.c. Persoanele asteptate sunt: 1.Maeve 2.Prutus 3.missELF 4.ShadowLord 5.ELSYE 6.Fantasy 7.Magus 8.Hero 9.Some 10.BrotherHood 11.Zaicooo 12.pity 13.VladutzWiz 14.Dobrica Imi cer scuze daca mai sunt persoane din Iasi si nu sunt trecute pe lista, astept sa isi anunte prezenta pe acest topic. De asemenea, asteptam persoane doritoare si din afara zonei :) Nu am stabilit inca locatia intrunirii, astept si opiniile voastre. O zi buna si spor la liniute :tiphat: PS: Data se poate schimba daca sunt nemultumiri. bre dami add pe mess :P vin si eu si dobrica presupun :) bine ca nai zis eu cu dobrica ehh...e inceputul anului..ne descurcam noi;;) sh eu sunt proaspat student:D nasol pentru tine. o sa ajungi ca noi (daca ajungi ca hero e bine el cu o restanta) =))) maeve e posibil sa ajunga sh unu SprinkMG sau ceva de genu cik a mai fost la gather cu tn:) sh melinda ;;).s-o invitam sh pe ea:D pe sprinki il sun eu daca e. ca am numaru lui bun ATENTIUNE rectifikm data.mutam p 9 octombrie!!! lume noua lume noua ^^ e bun,meli si mirabilis va asteptam cu drag, de asemenea si p sprynky,sper sa vina si cu corina siiiii sa nu uit de mr marius ^^ suntem multi pe lista,acu sa vedem cati ne prezentam efectiv si sa-i uram la multi ani lui bubuuuu (Hero) ptr ziua de ieri ^^ :kiss: cate pupaturi prea multe cum va venit ideea sa mutati pe 9 (adica de joi sambata) mai ales ca jumate din noi nu stiu ce fac maine dapoi peste 2 saptamani :)). pe de alta parte eu sunt de parere ca pe 2 era mai ok. dar asta e doar parerea mea :P.
BuBu_4u2 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 lumea nu poate veni de asta am pus pe 9 ... dar data se poate modifica cum vreti voi .. :)
Dropkillerz Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 S-ar putea sa-mi fac si eu prezenta,mai ramane de vazut pana atunci , este cam multisor pana pe 9.
BuBu_4u2 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 pai e mai bine asa mai tarziu ..... poate isi face lumea timp si reuseste sa vina ....
Maeve Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 consider k data d 9 este cea mai ok.in plus am vrut sa anunt din timp.unii incep facultatea p 3 nu p 27 si poate nu au chef sa ne vada asa din prima :P ps: propun k locatie d intalnire For Fun ( din spatele polithenicii, in Podu Ros ) pss: ms bubu si shad d sprijin
BuBu_4u2 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Da 4Fun ar merge :) .... daca are cineva vreo obiectie sa spuna din timp ca sa se poata modifica locul ......