mau Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 1. beau dupa oricine stiu ca este sanatos (sa nu aiba cv boli transmisibile) 2. ma multumesc cu farfuria, nu ma bag la oale
slvr Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 A da , ?i mai sunt momente în care de nevoie s? spunem închid ochii ?i dau pe gât un pahar cu ap? sau iau o gur? de sandwich.
Guest *Juan* Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Eu beau doar dupa prieteni sau cunoscuti, dar daca beau din sticla, ster un pic gura sticlei. De mancat, nu mananc dupa cineva
Stef Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Vai vai ce ciuda am pe astia care spun "Eu nu beau dupa tine" sau ia sticla si ii sterge gura cu palma, de parca palma lui ar fi mai curata decat buzele mele...
ZaCkYD Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Vai vai ce ciuda am pe astia care spun "Eu nu beau dupa tine" sau ia sticla si ii sterge gura cu palma, de parca palma lui ar fi mai curata decat buzele mele... faza e ca , daca stergi cu palma , macar stii ca aia sunt microbii tai si nu ai lui X Y Z...care au iesit din gura
Random Hero Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 faza e ca , daca stergi cu palma , macar stii ca aia sunt microbii tai si nu ai lui X Y Z...care au iesit din gura Nu, sunt si microbii lui si microbii tai. :) Unde mai pui si ca mana este mult mai murdara ca gura.
Guest cehyfangerrard Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 faza e ca , daca stergi cu palma , macar stii ca aia sunt microbii tai si nu ai lui X Y Z...care au iesit din gura Epic fail.De ce n-as bea dupa cineva ?
Guest RapChak Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Cand te trezesti cu un herpes o buba ceva la gura, doamne fereste nu stii de unde :) , si eu beau dupa altii dar cunoscutii nu dupa oricine o.O
Rafaello Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 1.Beti cu gura din sticla? Doar in situatiile in care nu sunt pahare (gen: prin parc cu baietii ; la o samanta etc ) 2.Dati si la altii sa bea dupa care beti iar? Daca suntem in grup , da. Nu am facut asta de multe ori dar nu mi-e teama sa o fac. Daca e sa iau o boala o iau in orice situatie asa ca nu are rost. E ca si cum : ce imi pasa ca , cumportul cu microunde produce radiatii si ma radiaza atata timp cand sunt sanse ca in orice moment sa mor ( dand o masina peste mine ; cazandu-mi o caramida in cap etc). 3.Obisnuiti sa gustati/mancati din oala cu mancare? S-a intamplat vreodata sa mancati cu cineva aceeiasi mancare iar cand celalalt va dat sa terminati si farfuria lui ati constatat ca avea alt gust? Sa gust da , ca sa vad daca s-a incalzit de exemplu cand incalzesc mancarea ca de facut nu fac mancare (doar nimicuri gen cartofi prajiti , oua ochiuri , carnaciori prajiti etc ). De mancat din oala nu am mancat , obisnuiesc sa imi pun in farfurie, mi se pare mult mai cizelat.
a2ahell Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Aici lumea difera mai!! Sunt persoane cu care impart si mancarea si bautura. Si clasa sociala ne face sa ne gandim "-Bai stai ca a baut ala din sticla, il stiu eu pe'la....!!!"
Alfredo Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 1. Beau doar dupa anumiti prieteni/membrii din familiea 2. Mananc civilizat din farfurie
Anky Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Beau si mananc dupa prietenii apropiati, nu mi-e frica de microbi deoarece am un sistem imunitar destul de puternic zic eu. De mancat, mananc doar din farfurie, ceea ce nu suport e sa-mi ia cineva mancarea din farfurie :violent: A..cand sunt la mine acasa beau si din sticla, in rest incerc sa ma port adecvat.
PETRUT998 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Beau si mananc dupa cunoscuti care stiu ca respecta igiena cat de cat Da mi se pare ciudat cand cineva cere de ex suc si ia sticla si o sterge cu mana...Desi nu mi s-a intamplat des e foarte aiurea faza
John_Tom Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 1) Da, de multe ori dar nu mi s-a intamplat nimic... 2) Nu, farfuria e sfanta
Guest SouthBoy_Lucyo Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 1) Da, de multe ori dar nu mi s-a intamplat nimic... Inca :> Nu e timpul pierdut JK
RAPTURE- Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Vai vai ce ciuda am pe astia care spun "Eu nu beau dupa tine" sau ia sticla si ii sterge gura cu palma, de parca palma lui ar fi mai curata decat buzele mele... hahahhaa ... astia merita batuti Mi se pare atat de wow subiectul ... N-am nici o retinere in a bea dupa cineva ... si niciodata nu mi-am pus problema bolilor (lasand la o parte perioada in care eram copil si o ascultam pe mama). Mai ales atunci cand ai un grup de prieteni - mult mai oke e sa puneti toti bani si sa luati ceva ... Si, app de partea cu bolile ... Sunt curios cati dintre voi s-ar gandi la prezervative atunci cand o prietena va propune o partida de sex ... ps; de tigarile facute posta nu zice nimeni nimic?! sau pe ele nu se pun microbi?
Parazitu' Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Sincer?prefer igiena :) deci nu mananc si nu beau de obicei dupa alte persoane.exceptie face familia atunci cand sunt acasa :) Motiv? Pentru ca pot lua diferite boli/chestii. o igienta personala bine intretinuta duce la o viata mai lunga zic eu. :) deci e bine sa ne protejam ^_^ si asta o spun si la propriu si la figurat :D