mau Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Lance' date='17 August 2010 - 02:19' timestamp='1282000793' post='5295527'] Ce sfaturi puteti sa dati din propria experienta? Cum se scapa de o dependenta ( fumat....PC/net...bautura) ? Credeti ca se poate cineva vindeca cu adevarat de o dependenta? Cum scapi cand esti dependent de altcineva? De o alta persoana? ( probabil cea mai puternica dependenta) la prima parte prin vointa si ambitie la partea a 2a e cam incurcata treaba
Mihnea Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 greu, foarte greu, dar nu imposibil :) dar totusi, cred ca a sta 5-15 min. la calculator sa trimiti un e-mail, sau sa dai un reply pe linkmania nu se numeste dependenta. iar ca sa scapi de calculator sa zic asa, te poti pune pe descarcat si vizionat filme, o sa vezi 1,2,3,10 filme apoi n-o sa-ti mai arda nici de filme, nici de nimic, si o sa zici "gata si cu calculatorul asta plictisitor" Dar ce sa faci ? Vara mai iesi la un suc , mai faci ceva . Dar iarna cand e frig afara ? Ce sa faci ? PS.Nu imi plac filmele la prima parte prin vointa si ambitie la partea a 2a e cam incurcata treaba La partea a2`a e simplu , nu te mai gandesti la accea persoana , eu asa am putut sa scap dupa multe chinuri .
SWAt2000 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 ca e iarna, ca e vara, eu mereu ies la alergat, la inceput o sa fie mai naspa ca e frig ca bla bla dar o sa fie bine dupa :D poti merge la sala, si iarna :)