Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kenzzo1st

Bai fratilor un raspuns ne dati si noua?

Recommended Posts

Posted

fratilor am aruncat o privire 4 topicuri pe chesti asta:violent:

puteti iesi linistiti la bere,la un bazin.....etc etc. Srv oricum nu revine azi sau maine ci luni cand va ajunge pers in cauza la munca:bananadance2:

bye bye

Guest coco38
Posted

serios nu e acasa si nici nu stie cand ajunge acasa.. probabil face ocolul lumii si nu stie cand se intoarce :D hai sa fim seriosi

oricum serv nu e acasa la cineva..din cate am inteles.

ps:da IceS0uL asa o fi cum spui tu..dar din bunul simt al celor care se ocupa puteau spune ca serv. revine luni sau maine dimineatza.Conteaza destul de mult pentru cei care joaca pe aici. La mici bere si gratare toata lumea iese dar nu cand primim ordin de la tine sau de la altii. Fiecare merge cand poate , cand are cu cine si cand are chef :)

Din partea mea ..poate sa nu revina deloc serv..oricum mergem pe "bajbaite" aici .

Posted

deci nu aveam nevoie de atatea pareri pro/contra eu am pus intrebarea pentru o persoana capabila sa raspunda,pentru ca din restul de topicuri nu s`a inteles nimic...sunt pur si simplu curios.Am zis ca dak cineva a vorbit cu detinatorul serverului putea sa intrebe aproximativ cand v`a fii serverul in ordine...ca sa nu mai existe atatia care sa posteze TOTAL AIUREA . :violent: ciao :beer:

Guest tekmanstar
Posted

Din auzite , luni v'a reveni :nanana:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...