Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Norbyy2

ce sa intamplat ajutatima

Recommended Posts

Guest Norbyy2
Posted

niciodata:-d

cand mamica ma naste din nou :P :D dar mie foame de xp :yum:

Din cate stiam eu v-raiti nu lucreaza prin weekend deci pana luni va recomand sa va apucati de alte joace. sau mai rau sa iesit afara :dance:

mai rau cum adica ?:)) lol ba afara e faini yo joc asa numa aiurea ... si imediat dau rr :)) dar mai bine e afara dar nu la ora asta :)) ci seara ...deci yo va recomand sa meret pe afara daca avet cu cine ...:)

Posted

ciar hai daca nu mere mu -u meret la strand la mare ori unde .. club sau ciar la un gratar mici sau la o bere... 2 ... imfine yo asa fac daca osa mearga sv zicetim si mie :P ms :tiphat: :tiphat:

Te-ai certat cu limba romana observ ..... nu mai spamati aiurea, v-am spus odata: "Luni se va da drumul la sv" ........

:closed:

Posted

Te-ai certat cu limba romana observ ..... nu mai spamati aiurea, v-am spus odata: "Luni se va da drumul la sv" ........

Da...un' ti-e banner-ul de moderator? :D

Guest Norbyy2
Posted

ai drept ca ma cert cu limba romana :D ca is ungur :P deci e bine si daca stiu atat :))

Guest Norbyy2
Posted

dati ba drumu la sv ca draq iese pe caldura asta afara din casa :comp2:

ma joaca World of Warcraft -Wrach of the Lick King patch 3.3.5a mere toate sv ile...

Guest Norbyy2
Posted

:rofl1: :rofl1: :rofl1:

bai ce oameni, bai ceeeee oaaaaaameniiiiiii.

alai nui mu :)) uitete pe youtub scrie wow

Posted

In ultima perioada, restart`uri dupa restart`uri (inutile probabil), acum ce dumnezeu faceti, nu ii puteti da un amarat de restart?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...