Guest Rudy Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Gather Timisoara, dar si cei ce nu locuiesc in oras sunt invitati, Duminica 8.08.2010, ora 19:00, piata Unirii, intalnire la Fantana. Cel mai probabil ne vom gasi spotul in Bierhause. Oricine, orice varsta e invitata. Nu stiu despre voi, dar eu am pofta de o bere si o iesire in oras. Sper sa ne vedem acolo.
chaserz Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 vin si eu, sper sa ma primiti:D NU!! care esti? :photo: :whistle:
amadeus Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 NU!! care esti? :photo: :whistle: Secret, o sa ma vezi daca ma primiti:D daca nu Nu vin:((
chaserz Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Secret, o sa ma vezi daca ma primiti:D daca nu Nu vin:(( daca dai o bere vorbesc eu cu ei sa te primeasca :whistle: :whistle:
chaserz Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 cum am zis "dai o bere" cum te`ai taiat :naughty: :dontknow:
Guest Rudy Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Avem mai multe persoane ce apar la gather dar din pacate nu se anunta pe forum. Maine ne vedem care si cum sunt.
amadeus Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 cum am zis "dai o bere" cum te`ai taiat :naughty: :dontknow: Nu m-am taiat, circul doar cand prin Net mai dau si eu un replay Si totusi nu stiu daca vin cu toate ca ar fii ocazia mea sa te cunosc>D sau sa va cunosc pe toti
chaserz Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 e duminica seara,ce treaba ai putea avea?nu tre sa ne imbatam,o bere,povestim,ne injuram alea alea :whistle: :tiphat:
amadeus Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 e duminica seara,ce treaba ai putea avea?nu tre sa ne imbatam,o bere,povestim,ne injuram alea alea :whistle: :tiphat: Fara Mu, plzzz
morf Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Va rugam sa nu veniti cu laptopurile la voi. :naughty:
amadeus Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 e duminica seara,ce treaba ai putea avea?nu tre sa ne imbatam,o bere,povestim,ne injuram alea alea :whistle: :tiphat: Stef m-am hotarat, vin, am si nr. tau in caz ca intarzii si nu va gasesc>))
Diablo Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 nice one pentru mine au fost oameni noi, oameni vechi, m-am simtit bine, sper sa o tinem tot asa... sa reinceapa lumea sa participe la gathere si sa ne strangem din ce in ce mai multi :)
Guest Rudy Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 No, dar fu fain domne. Din pacate poze cam slabut, nu a adus nimeni aparatu si eu la telefon aveam memoria full. Dar sa vedem ce gasim si punem o poza, in rest, vreme buna a fost, lume a fost, bautura a fost, ne-am simtit toti ok. :) La urmatorul asteptam mai multi.
-=BUBU=- Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 cand ne strangem :) Cand ne revedem ca eu acus plec din nou si mai vin la anul :D