Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Norbyy2

ce sa'n tamplat?:|

Recommended Posts

Posted

Eu nu pot sa v'a inteleg , UN TOPIC nu am vazut in care sa ziceti macar un ' mersi ba pentru munca , pentru configurare pentru etc ' , cum deja nu merge ceva , e off servar , ce stiu eu ce probleme mai aveti voi rapid faceti pe forum N topicuri fara rost si rapid catalogati pe toata lumea , inainte sa mai faceti topicuri tampite sau reply-uri fara rost puneti'va o intrebare ' ce am facut eu pentru servaru asta ? ' si cand o sa gasiti raspunsul atunci mai postati ratonilor .

O sa fie un TOPIC MARE in care o sa scrie SERVAR ON facut de un Moderator cand o sa fie on servaru , pana atunci voi continuati cu prostiile voastre :photo:

oare de ce postati in victime..ca voi ati facut..ca noi nu am zis nici un multam..cred ca fiecare click aici pe forum conteaza ( reclamele din dreapta nu sunt doar de dragul de a fi ) asa ca voi ar trebui sa va dati tot interesul de a merge treaba...asa que faceti ceva sa mearga treaba bine si sa fie toata lumea multumita...si noi si voi :nanana:

Posted

:-j lasal radel...sa certat si el un pic sg...cel mai bine ar fi sa nu se mai bage peste mu daca el e asistent cs...vezi de cs tau acolo si lasa`ne pe noi in pace..ca noi nu ti`am postat la tine in rubrica ca ala nusht ce , ca srv nusht ce ,, bla bla....Fury..parerea noastra e sa o i`ei putin la fuga

Guest tekmanstar
Posted

Eu va sugerez sa asteptati linistiti un anunt oficial.

corect , asa vom face

Posted

furyosule nu cred ca te-a obligat nimeni sa fi moderator, banuiesc ca a fost propria ta dorinta. cei care nu vor o raspundere mai mare decat sa joace nu se baga ince ceva ce nu pot stapani asa ca si tine. si n topicuri apara datorita voua care le tot inchideti in loc sa lasati unu deschis unde playeru (care de altfel nu poate juca pentru ca serveru evident este off) poate sa puna si el un replay. parca in democratie conteaza toate parerile :P ...

P.S.: parerile negative apar mai repede decat cele bune si pentru pareri pe care le asteptati voi nu trebuie decat sa se vada putin interes. voi moderatorii ne-ati indus in eroare de vineri mai rau ca alti playeri: ati spus ca revine serveru sambata dimineata (presupun ca in lipsa de cunostinte ati postat si atunci ), pe urma luni dimineata si imediat se va intuneca si tot nu ne puteti da date concrete din multimea de moderatori ca sunteti. tot incercati "sa scoateti camasa" si amanati exact ca si un partid :violent:

Posted

furyosule nu cred ca te-a obligat nimeni sa fi moderator, banuiesc ca a fost propria ta dorinta. cei care nu vor o raspundere mai mare decat sa joace nu se baga ince ceva ce nu pot stapani asa ca si tine. si n topicuri apara datorita voua care le tot inchideti in loc sa lasati unu deschis unde playeru (care de altfel nu poate juca pentru ca serveru evident este off) poate sa puna si el un replay. parca in democratie conteaza toate parerile :P ...

P.S.: parerile negative apar mai repede decat cele bune si pentru pareri pe care le asteptati voi nu trebuie decat sa se vada putin interes. voi moderatorii ne-ati indus in eroare de vineri mai rau ca alti playeri: ati spus ca revine serveru sambata dimineata (presupun ca in lipsa de cunostinte ati postat si atunci ), pe urma luni dimineata si imediat se va intuneca si tot nu ne puteti da date concrete din multimea de moderatori ca sunteti. tot incercati "sa scoateti camasa" si amanati exact ca si un partid :violent:

bine punctat :right:

still down ? mi-e lene sa incerc sa ma loghez...

yep, din pacate :hair:

Posted

Eu va sugerez sa asteptati linistiti un anunt oficial.

PS: "furyosule", daca moderatorii sau GMii ar fi putut sa faca ceva, ar fi facut-o pana acum. Nu tine de noi. Iar cei de care tine nu stau degeaba. In functie de timp si de problema, va dura mai mult sau mai putin pana serverul va fi din nou up. Ai rabdare. Daca faci scandal nu va reveni serverul mai repede sa stii ;)

Posted

ati spus ca revine serveru sambata dimineata (presupun ca in lipsa de cunostinte ati postat si atunci ),

respectivul care a anuntat a spus "maine", uitand de notiunea timpului si ca maine = sambata = nu lucreaza respectivul care are grija de server, sau care are acces la el, vdragosh. s-a specificat asta si s-a dat o data aproximativa "luni".

pe urma luni dimineata si imediat se va intuneca si tot nu ne puteti da date concrete din multimea de moderatori ca sunteti.

care moderatori? cei care n-au acces la nimic? ce date concrete poate sa-ti dea un user care are un banner sub avatar?

le: OBI, ZI MA CAND REVINE SERVZERRRU CA DISPER AICI< ZI!! CA DAJTA EJTI ADMIN! O_o geezus... -__-'

Guest CeausescuPresedinte
Posted

nici ei nu stiu cand o sa revina ce raspuns sa dea ? :))

Posted

Se pare ca nu ne putem intelege ca niste oameni civilizati, este chiar asa de greu sa va abtineti de la insulte la adresa celorlalti playeri?

Rabdare, revenirea serverului nu depinde de moderatori !

O sa fiti anuntati cand o sa revina.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...