Guest dnd, la munte cu doua minore Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Fotografia e personală, se încadrează în temă, deci ce ai de raclamat că nu înțeleg :). Are un zâmbet chiar frumos :)El a reclamat faptul ca fotografia 4 e facuta de persoana din fotografie si nu de cine crede el ca a intrat in concurs cu ea (el crezand ca ALTCINEVA ar fi participat cu fotografia tipei aleia )e ok tema ?! se da drumu' ?!imi raspundeti naibii si mie la intrebare? am voie sa particip daca eu dau tema ?!
Florin09 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Da, ai voie să participi cu o condiţie: ca fotografia să fie făcută după anunţarea temei. Hai te pup kebbab gras
Sensini Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Dar parca a mai fost tema asta :huh: a fost, dar kebba vrea sa fie de la geamul camerei surprins apusul de data asta e interesant
Guest dnd, la munte cu doua minore Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 poza nu trebuie sa fie neaparat de la balcon sau la geam :) eu de exemplu l-am prins din camera, de la 1-2 m distanta de usa de la balcon... o sa trimit poza, da' deocamdata se caca pe el netu :D
- The Doctor - Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 linkmania.concursfoto@gmail.com , aci trimitem ? :DChiar acolo :)
Random Hero Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Ce se mai aude cu concursul? Se mai desfasoara? May I help?
Lemonade Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 May I help? Daca mi-ai raspunde la intrebrea de mai sus, mi-ai fi de ajutor. Daca nu se mai tine concursul cu apus de soare din camera sau ceva de genul, macar unul nou?
Random Hero Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Daca mi-ai raspunde la intrebrea de mai sus, mi-ai fi de ajutor. Daca nu se mai tine concursul cu apus de soare din camera sau ceva de genul, macar unul nou? Am raspuns tot cu o intrebare, ma gandeam daca as putea sa ma ocup de organizare (primirea fotografiilor, uploadare, topic, etc).
blk Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Din cate tin minte parca doar Florin se mai ocupa. Daca el e de acord sa predea stafeta si sunt oameni dispusi sa ajute, cu atat mai bine. Incercati sa luati legatura cu el (PM) si sa il trageti de urechi ca nu mai da pe aici.
Florin09 Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Eu nu am mai dat pe aici de ceva vreme, nu prea mai prezint? pentru mine forumul un interes, pe lâng? job mai lucrez ?i eu la un ziar online, am s? fiu pe aici doar ca simplu concurent :)