Jump to content
AdYY_89

Vampiri, varcolaci exista oare?

Recommended Posts

Posted

Nu eu nu cred c? exista fantome varcolaci,doar deceda?i ce nu au trecut de partea cealalta (Mesaje d? dincolo)

Nu mai urmari serialu ala :whistle:

Posted

Da, exista evident. Vampiri, varcolaci, vrajitoare, zana maseluta, zombii, fantome

Stiu, am si eu o varsta, dar inca mai am vreo 5 dinti de lapte care refuza sa cada :D, cand il voi scoate pe urmatorul , il voi pune sub perna , iar de dimineata voi vedea daca a venit zana maseluta!

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

sunt la fel de reali ca si Mos Craciun sau iepurasul de Paste :))))

Sa nu uitam de bulinele neserioase de ciocolata

Guest Anazayr
Posted

Mos Craciun, Easter Bun , Zana Maseluta, Varcolaci, Strigoi, Ielele, Succubus, Incubus, Dumnezeu, Satan, Fantome, Chuck Norris...toate sunt reale!

...nu stai..Chuck Norris nu e real.

...am gresit ceva?

Posted

Numa de speriat copii :)) dar dracula ?:)) Vezi ca vine dracula la noapte :))

Posted

@andrei '11

mai lasa filmele ! nu sunt realitate :))

@TOPIC :

nu exista fiinte malefice si nici fiinte divine , dar chuck norris exista -_-

Chuck Norris nu face flotari , el impinge pamantul in jos. :))
:D
Guest Antikrist
Posted

LOL cum sa nu existe ma voi va auziti,my dad is Santa Claus and my mom is The Tooth fairy

and my dad is Satan....

Guest Antikrist
Posted

And you are ... a white nigga ? :D

on : In mintea unora .

I'm a flying spaghetti monster cookie pie, how can you not know that?!

Posted

Normal ca exista.Eu sunt unul dintre vampiri :D Ma transform in liliac si *** virgine sa le beau sangele :nanana: Si am ca animal de companie un varcolac care l-am primit de la Santa Claus.

Posted

Nu am vazut niciodata asemenea "specimene",deci nu cred.

In dumnezeu crezi? Nu prea stiu ce sa cred din postul tau din topicul cu "Adam si Eva" si nu stiu daca ai mai vorbit despre asta in alta parte. :D

Posted

Nu exista,nu a reusit nimeni sa vada specimene deastea deci nu cred in prosti pana nu vad cu ochii mei.Vampiri sar putea sa fi existat,din cauza lu' Vlad tepes tatal lor :)),un fel de god in lumea vampirilor dar,de varcolaci nu cred ca au existat sunt pure mituri cei care au zis ca au vazut sau insinueaza asa ceva.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...