capcana de soareci Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 felicitari boomcand o sa ma fac si eu full vreau topic cu al XXX-lea bk full :)) glumeaminca odata felicitari
|boom| Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 merci merci baieti si fete :PFelicitari oricum daca nu il ardeai tu cu Linu pe Old_Bk nu prindeai tu al doilea bk full,dar na asa sunteti uni.Bvdin cate observ, tu esti ala de vine in fiecare topic cu cate o teorie a conspiratiei. ai probleme mintale? te doare cand gandesti? de unde le tot scoti frate? :))
Adriantze Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 felicitari dane .. daca mai jucam eu , erai primu bk` full . :beer:
capcana de soareci Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Mai pierdeti cs-ul :)? Deja 3 bk full :-?.3 bk-ii full dar slabi deci sunt sanse mari :>
AmAragaz Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 da ce tu ii fi mai tare stim ca taranii si ciobanii au forta mare de la sapa coasa Muls una altada tot esti praff :)))felicitari dane
undercover Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 ma faci sa ma simt mandru de tine , bravo cocosel
Fane_Satar Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 bonito o sa fii al 100 lea mg full ? ce zici ?:D@gege boom :beer: (te-ai cam plictisit la sfarsit...ca dadeai mai repede)
Guest negativ90 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 bv dane moare capsunaru ca numai ia cs-ul =))
Giuliano Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Hai lasati cu atatea felicitari...ca deja in spatele felicitarilor astu-ra...i-ati umplut frigideru de carne la om:))..de oftica multi ...nu gluma... Cuc...yo nu te felicit...oricum stim despre ce este vorba...asa ca era ceva de asteptat!!! Hai te-am poopat( preteneste asa)...ca sa nu inducem in erore lumea!....spor spor!!
|boom| Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 merci merci@dana :D@giuli sentimentu e reciproc stai relax :))