[Nitty] Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Salut la toata lumeaVreau sa anunt pe toti ca m-am reintors ! sunt DeathNight (NU DeathKnight) jucator inrait de pe primu DB !am jucat cu numele BlackHeart(bk) pe db 1 , DeathNight (sm) pe db 2 , DeathNight (bk) pe data base 3 si iata-ma dupa o LUNGA absenta aici ! IATA NOUL DEATHNIGHT!!! zis Nitty pe acest DBRESPECT Lotharis , Zeus_alin , ZeuS , Valkiria (VALHERU) , Fulger_x ,Boddom , Wolver (Wulf) si la toti care mi-au fost si mi-au ramas prieteni pentru ca sunt prea multi de enumerat si mai ales respect ZOHAN ! chiar daca nu mai este ce era , in zohan am crescut si am invatat multe despre joc cat si despre oameni ! Cat despre cei noi , sper ca ne vom intelege bine si sper sa fim prieteni in curand ! TOTI PLAYERY OLD CARE MA STIU LASATI MSG ACI (iar cei noi se pot introduce daca vor sa vorbim sau sa palavragim ore intregi fara nici un scop inafara de a ne amuza) !!!!!!!! ms fain si SPOR LA XP!ps: daca ma vedeti prin arena nu ma postati inainte de a va asigura ca nus beat ! ms lol XD
-GUNIT- Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ps: daca ma vedeti prin arena nu ma postati inainte de a va asigura ca nus beat ! ms lol XD=))))
uLise Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Actually playeri de care zici tu nu-s chiar asa old si multi jongleaza cu guildele.Membri fideli ar fi :-? RenuX , Monik , c0jy,M0rtix etc. cu mult timp inainte sa fie cei de care ai zis tu in zohan.wb
[Nitty] Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 ma omule persoanele alea mis prieteni. asta nu inseamna ca vreunu din ei a fost in zohan LOL :)) prietenii am peste tot ... nu numa zohanin zohan e(a fost makar) balauru , hotzu , boddom zohan bloodrayn etcda eu am enumerat oamenii care mis prieteni si mai joaca , ca esti constient ca aia de mai sus no mai fost vazuti ... (cu exceptia lu boddom)
[Nitty] Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 um lawl pe primu data base am fost mai mult solo , de pe 2 am inceput sa fac tovarasi :P
Guest smiley_real92 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 bine ca te cunoaste lumea care a postat mai sus :) wb