Jump to content
- The Doctor -

Sandra Stoicescu şi Lucian Mândruţă au plâns în ultima ediţie a Observatorului

Recommended Posts

Emoţionaţi până la lacrimi, Lucian Mândruţă alături de colega sa de pupitru,Sandra Stoicescu, au spus "adio" Observatorului de la Antena 1.

După şapte ani petrecuţi la pupitrul principalului buletin de ştiri al Antenei 1, cei doi şi-au luat "rămas-bun" de la telespactatori şi au predat ştafeta.

"În viaţă şcoala este foarte importantă, cei şapte ani de acasă sunt foarte importanţi. La un moment dat, pentru orice copil vine momentul să plece de acasă, să se ducă în lume. Şi am vrut asta. Mulţumesc. Voi sunteţi foarte împortanţi aici, în sufletul meu. Ne vedem cu bine la Antena 3", a spus printre lacrimi Sandra Stoicescu, aseară, în ultima ediţie a Observatorului pe care a prezentat-o alături de Lucian Mândruţă.

SURSA + video

____

Dupa parerea mea faceau pereche buna impreuna. Sa vedem ce va urma...

Link to comment

eu nu inteleg de ce se numesc rahaturile astea "trust-uri".. incredere in ce? incredere ca incearca non-stop sa ne abureasca.. nu va uitati la tv, poate doar la programe de science/filme, dar in rest, va faceti un bine voua insiva sa nu va uitati

@ot

cat despre mandruta si scoicescu, nici n-am auzit in viata mea de ei, acum am vazut pozele si mi-am dat seama cine sunt. nici nu-mi amintesc ultima data cand le-am vazut figurile (la tv bineinteles). Oricum despre clasa asta de jurnalisti, prezentatori si alti roboti care se vand pentru bani mie personal mi-e scarba. Nu e nimic de admirat in faptul ca prezinta niste stiri, ca sunt modetori ai unor emisiuni si cu toate astea sunt de partea unei tabere (unde mai exista moderatoru` atunci?), samd. Plus ca unul de asta, care nu face nimic, nu produce nimic, consuma foarte mult (nu are un salariu de 10 milioane cu siguranta), fata de un muncitor care poate abia isi intretine familia si munceste mult mai greu. Din partea mea poate sa se arunce si-n Siret, nu-mi pasa.

Cat despre cei 7 ani.. nu au facut nimic, n-am de ce-i admira.

Link to comment

emotionant :)) )

Sunt interzise comentariile monosilabice ale utilizatorilor aduse știrilor sau cele prin care se aprobă, confirmă sau se subscrie comentariilor altor utilizatori, aceia dintâi neavând o contribuție proprie. Exemplu: "fain", "super tare", "de acord", "+1", "așa ziceam și eu", "foarte adevărat" etc.

Next time warn up!

ok: totusi dupa 16 ani oricine s`ar emotiona :)

Edited by -GUNIT-
Link to comment

nu stiu ce e asa mare lucru ....ma rog nici eu nu prea am auzit de ei , doar din poza mi'am dat seama , mare lucru ce faceau , prezentau crime si accidente 8-|

Link to comment

nu stiu ce e asa mare lucru ....ma rog nici eu nu prea am auzit de ei , doar din poza mi'am dat seama , mare lucru ce faceau , prezentau crime si accidente 8-|

aveti antena prin cablu ??? :right:

@ Ma obijnuisem cu echipa , erau buni impreuna ... sa vedem cum se prezinta "Obositorul" si cu alta haina ..

:tiphat:

Link to comment

Daca nu ma insel, Alina Petrescu va fi. Dar am inteles ca vor fi unele schimbari in ceea ce priveste relatarea stirilor sau continutul acestora. Traim si vedem.

Intr-adevar, ea prezinta acum. Nu mi se pare ca s-a schimbat ceva :-?? Pana la urma cel mai mult conteaza calitatea stirilor, cu toate ca uneori interventiile prezentatorilor sunt binevenite :D Poate o sa aduca si un barbat la pupitrul stirilor. Am auzit ca trebuia sa vina Mircea Radu, dar l-au refuzat, pe motiv ca nu ar avea profilul corespunzator :D

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...