Jump to content
Dani

Lampi care vor ilumina autostrazile cu turbine de vant

Recommended Posts

Si ca tot suntem cica in epoca “ecologistilor” niste oameni s-au gandit cum sa scape de curent si pe autostrazi. Ei au conceput niste lampi cu niste turbine, care vor ilumina autostrazile cu ajutorul vantului, exact ca niste centrale eoliene. Daca credeti ca aceste lampi vor functiona si vor ajuta lumea puteti sa le votati AICI.

Imagine IPB

puteti vota aici

Guest HateLord

Luminile trebuiesc aprinse in permanenta, nu numai cand bate vantul sau cand trece o masina pe langa stalpi :-/

@ Asa Uzur, si eu ce am zis? Cand nu bate vantul sau nu este curent produs de trecerea nici unei masini ce facem? Mergem pe intuneric?

Luminile trebuiesc aprinse in permanenta, nu numai cand bate vantul sau cand trece o masina pe langa stalpi :-/

@ Asa Uzur, si eu ce am zis? Cand nu bate vantul sau nu este curent produs de trecerea nici unei masini ce facem? Mergem pe intuneric?

binenteles ca nu vor fi puse peste tot.. de ex in Austria, Elvetia, Anglia.. se pot pune lejer :)

@kidduletz, ai fost vreodata pe vre-una din autostrazile din romania ? A n-ai nici masina, ok.

@on ar fii o idee buna, dar nu peste tot avem parcuri eoliene ca sa fie permanent vant. Ar fii o idee sa le combine si cu curent electric prin cablu, in caz ca nu bate vantul sa fie alimentate direct de la releu.

ps: eu nu vreau sa fiu nesimtit sau altele, dar Dani zici ca e lins in fund de toti moderatorii, semnatura deformeaza forumul, avatar-ul e indecent (avand in vedere ca 95% din linkmania sunt sub 18 ani..) si cel mai tare .. nimeni nu-i zice nimic ca isi face publicitate la blog, in rest toti care fac asta isi iau peste bot ca sa posteze la publicitate. N-am nimic in potriva ca isi face publicitate aici, eu unul nu am blog , n-am avut si nici nu o sa am.. dar ideea e ca nu e corect fata de restul si nimeni nu ia nici macar o masura. Eu mi-am primit nush cate avertizari ca am semnaturi prea mari sau avatar indecent sau alte balarii de cand is aici.. , as vrea si eu dreptate.

@kidduletz, ai fost vreodata pe vre-una din autostrazile din romania ? A n-ai nici masina, ok.

@on ar fii o idee buna, dar nu peste tot avem parcuri eoliene ca sa fie permanent vant. Ar fii o idee sa le combine si cu curent electric prin cablu, in caz ca nu bate vantul sa fie alimentate direct de la releu.

ps: eu nu vreau sa fiu nesimtit sau altele, dar Dani zici ca e lins in fund de toti moderatorii, semnatura deformeaza forumul, avatar-ul e indecent (avand in vedere ca 95% din linkmania sunt sub 18 ani..) si cel mai tare .. nimeni nu-i zice nimic ca isi face publicitate la blog, in rest toti care fac asta isi iau peste bot ca sa posteze la publicitate. N-am nimic in potriva ca isi face publicitate aici, eu unul nu am blog , n-am avut si nici nu o sa am.. dar ideea e ca nu e corect fata de restul si nimeni nu ia nici macar o masura. Eu mi-am primit nush cate avertizari ca am semnaturi prea mari sau avatar indecent sau alte balarii de cand is aici.. , as vrea si eu dreptate.

1. sa nu zici ca sunt rau mi-am schimbat avatarul, desi nu era nimic indecent.. nici nu se vedea bine acel san.. in fine

2. nu mi-am dat seama ca semnatura deformeaza forumul, am rearanjat-o

3. am vorbit pe tema asta cu toti globalii si au fost de acord, mai ales ca intre toate stirile cancan, accidente, violuri apar si 2, 3 stiri cu ceva interesant

4. nu e publicitate la o concurenta

p.s. eu zic sa va uitati in gradina voastra.. atata timp cat eu n-am nimic cu voi.. nu inteleg cu ce te deranjez..

Nu e nevoie de o tornada ca sa actioneze niste mini-turbine eoliene. O simpla adiere de vant ar fi de ajuns. E un proiect interesant, promitator si stalpii arata si bine :D

arata chiar bine , totusi nu cred ca va fi realizabil acest proiect , cel putin nu la noi, dabia au bagat stalpi cu fire sub pamant in unele zone ale capitalei, pana sa se realizeze asa ceva la noi trebuie sa mai treaca 10-15 ani.

Orice dispozitiv eolian/solar are un acumulator pt stocarea energiei atunci cand nu are vant/lumina si a nu lasa in bezna atunci cand este nevoie. Lampi solare cu acumulator pt gradina, care se incarca ziua si lumineaza noaptea, gasesti si la Ikea :tiphat:

Deci ideea este splendida :hello:

Guest Wandering

si daca ramanem fara vant ramanem in bezna

Nu cred ca e o idee buna,lampi mai bune ar fi care sa traga noaptea lumina de la luna,ca si asa nu avem nevoie de ea

si daca ramanem fara vant ramanem in bezna

Nu cred ca e o idee buna,lampi mai bune ar fi care sa traga noaptea lumina de la luna,ca si asa nu avem nevoie de ea

Daca citeai ce a scris Stargate,nu scriai prostiile ce ai scris aici.Orice dispozitiv care functioneaza pe baza solara sau eolian au si un acumulator.

Nu stiu dece multi dintre voi sunt asa de pesimisti? dc credeti ca noi nu putem avea asa ceva?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...