K1dduletz Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Dorinta de a trai s-a dovedit a fi mai puternica decat falcile unui rechin de cativa metri! O batrana din Australia s-a luptat, la propriu, cu imensul pradator si l-a invins! Paddy Trumbull, in varsta de 60 de ani, se afla impreuna cu sotul si cativa prieteni in Queensland. Incidentul s-a petrecut in momentul in care acestia au decis sa plece cu o barca in larg pentru a face scufundari. Nici n-a intrat bine in apa, ca batrana a simtit prezenta rechinului care-i dadea tarcoale. “M-am intors si am vazut un rechin imens. M-am uitat la el si mi-am zis ca nu-i voi permite sa ma invinga si am inceput sa-l lovesc cu pumnii in nas. M-a tras in apa, dar nu a reusit sa ajunga prea adanc pentru ca am inceput sa-l lovesc si in zona gatului. Asta este, acum posteriorul meu va fi remodelat, lucru de care nu ma plang”, a glumit femeia de pe patul de spital. Desi rechinul i-a sfasiat o buna parte din trup si batrana a pierdut cam 40% din cantitatea de sange din organism, medicii spun ca doamna Trumbull isi va reveni dupa o perioada de recuperare. Atat de aproape de moarte. S-a salvat singura din coltii rechinului Sursa: Pro TV
.Clark Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Alti nu reusesc sa scape de un rechin la 20 de ani, si reuseste asta.
Parazitu' Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 este o luptatoare..totusi eu zic ca merita felicitata pentru modul cum a scapat si ca s-a luptat..de frica spaima sau cine stie a actionat in acest fel totusi a avut si un gram de noroc..eu sincer n-as fi vrut sa fiu in pielea ei..
Mihnea Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Clar , dumnezeu a fost cu ea si a invins moartea , bravo ei . Rare astfel de cazuri
Axxell Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Asta este, acum posteriorul meu va fi remodelat, lucru de care nu ma plang”, a glumit femeia de pe patul de spital.Dupa asa o intamplare mai are si simtul umorului, felicitari o adevarata luptatoare.
DuR@nG0_* Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 foarte curajoasa baba .....eu daca eram acolo incercam sa fug....are ceva gena de spartan...
NoComment Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 foarte curajoasa baba ..... eu daca eram acolo incercam sa fug.... Si cine crezi ca nu fugea de asemenea "pestisor" ? Foarte curajoasa femeia ... eu unul cred ca as inlemni daca as vedea un rechin ...
The Fan Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 iti dai seama ca al varsta aia nu mai avea nimic de pierdut.. "take that sharkie " :)
Guest relife Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 mas mandri cu o asa bunica :D, sunt barbati in toata firea care sar fi pierdut , si totusi ea sa luptat
K1dduletz Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 va dati seama cat calm a avut ... alte persoane la 60 ani mureau de inima inainte sa moara in dintii rechinului
Alecswtzu Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Soarta, se mai intampla 1 la mie sa scape...
Puscarie Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 mai bine fugea rechinu de bunicuta decat sa stea la tranta cu ea .
Random Hero Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Nu e vorba de prea mult curaj, poate mai mult instinctul de lupta dat de adrenalina in momentul aparitiei rechinului. Oricum, bravo ei pentru ca inca este in viata.
Cristi-MG- Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 "si am inceput sa-l lovesc cu pumnii in nas" si rechinul nu a ripostat ? cum sa bati un rechin cu pumnii ? bravo ei pentru ceea ce a facut .. cu toate ca pare cam SF totul in fine .. nush ce sa cred
Lemonade Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 iti dai seama ca al varsta aia nu mai avea nimic de pierdut.. "take that sharkie " :) Ba chiar cred ca tinea la viata ei, chiar daca era in varsta. Nu cred ca se gandeste nimeni, indiferent de varsta: "Nu mai am nimic de pierdut, hai sa ma iau la lupta cu rechinasul asta!". Oricum e o prostie sa incerci sa inoti, logic ca rechinul e mai rapid... Am auzit ca e mai usor sa scapi daca ii lovesti in ochi, cica asta e punctul lor sensibil. :-? Bravo ei! :)
Random Hero Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Am auzit ca e mai usor sa scapi daca ii lovesti in ochi, cica asta e punctul lor sensibil. :-? De fapt, branhiile sunt punctul sensibil. Am vazut la MythBusters, testau intr-un episod asta :D . Oricum, n-as vrea sa ajung in situatia de a afla ce puncte sensibile au. Imi ajunge teoria.
Guest GUNIT-MG Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ce rechin fricos :huh:glm :P bv ei :)
acelasi_bandit Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 wow,tare babuta..daca as vedea asa cv as dispera ..
[EliTe] Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 iti dai seama ce forta are batrana la 60 de ani, pumnii ei i a provocat rechinului asa durere incat el a renuntat :mellow:
Guest Sniperus Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ' date='Feb 16 2010, 22:47' post='4782362']iti dai seama ce forta are batrana la 60 de ani, pumnii ei i a provocat rechinului asa durere incat el a renuntat :mellow:Nu neaparat... e vorba de niste zone sensibile ale rechinului si anume la nivelul branhiilor...