Guest regulatoru Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Noua gama de produse va este prezentata mai jos Plata se face in ZAMBETE :Hai sa curga cat mai multe!^_^! Parfumuri: Dragos-black-ultimul produs vDragos FreshLance-noua gama de parfumuri fresh marca Lancelot Odyberry-noi esentnte de la Odyzzeus(stim ca a fost copiat de cei de la Burberry) Ceasuri: Tyrex-noile ceasuri despre care se spune ca vor lua locul celor de la Rolex Haine: Noua colectie Ija'sCasual (bote :sef: este extrem de suparat ca nu mai e pe locul 1) Costume Dreamani(ca sa moara Armani de ciuda) Shoes: Bunny's (amintim ca dupa ce acesta a infiintat magazinul cei de la Nike si Puma au dat faliment) TheMasky(expresia celor de la Zara( ) cand au vazut gama de produse TheMasky) Salutari tuturor celor din stafful linkmania dar si jucatoriilor. Numai bine! :tiphat: (acesta este 1 pamflet si trebuie tratat ca atare)
bunny Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ba da nu e amuzant deloc. :|Sa-ti dau suspend si sa-l mut la recyle bin sau sa-l mut la comunitate ca freespam/havingfun? :|Hai ca-l mut la comunitate, poate mai rad si altii, de tine. =))
Guest ares_enjoy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 :rofl2: :clapping: ma refer aici la ce a scris regulatorul :)
acelasi_bandit Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ce glume de cacat are regulatoruchiar ca
bunny Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 da raaaadeeeeeti ma si voi =)) a facut omu' o gluma. :rofl1:Bunny's (amintim ca dupa ce acesta a infiintat magazinul cei de la Nike si Puma au dat faliment)epic joke dude, cat ti-a luat?
Cristian Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 does it have to be funny? and do I have to laugh?
BonitoMG™ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 does it have to be funny? and do I have to laugh?trebuia sa dea reply si plictisitorul asta , in bafta ta sa fie
bunny Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Off tu shobix, n-ai simtul umorul. <_< Razi si tu acuma, nu pune omul sa se simta prost.
BonitoMG™ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 doamne ce sec esti , ma ia cu dureri de stomac cand dai tu cate un reply sa mor eu
SWAt2000 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 shobo, ia-te de mana cu Raducioiu si duceti-va in padure :) sa cititi o carte in romana #-o
[DezZza] Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Noua gama de produse va este prezentata mai jos Plata se face in ZAMBETE :Hai sa curga cat mai multe!^_^! Parfumuri: Dragos-black-ultimul produs vDragos FreshLance-noua gama de parfumuri fresh marca Lancelot Odyberry-noi esentnte de la Odyzzeus(stim ca a fost copiat de cei de la Burberry) Ceasuri: Tyrex-noile ceasuri despre care se spune ca vor lua locul celor de la Rolex Haine: Noua colectie Ija'sCasual (bote :sef: este extrem de suparat ca nu mai e pe locul 1) Costume Dreamani(ca sa moara Armani de ciuda) Shoes: Bunny's (amintim ca dupa ce acesta a infiintat magazinul cei de la Nike si Puma au dat faliment) TheMasky(expresia celor de la Zara( ) cand au vazut gama de produse TheMasky) Salutari tuturor celor din stafful linkmania dar si jucatoriilor. Numai bine! :tiphat: (acesta este 1 pamflet si trebuie tratat ca atare) sunt sigur ca ti s-a mai spus, ai glume de cacat. :)
Heinekener Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 :)) ce glume bune , saracii armani si bote I:Cat e ceasul ?! R:Afara ploua...
Ghiocel Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 does it have to be funny? and do I have to laugh?tre sa razi de el nu de glume...oricum brb ma duc sa imi iau niste Bunny's si cred ca imi iau si un Tyrex
Konvict Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 vreau si eu un ceas si o pereche de adidasi bunny's :)) :))aici se fac comenzile? :))
gigi_duru Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 inca nu a inchis nimeni gluma asta proasta :violent: