Jump to content
K1dduletz

Traiasca regele! Gheorghe Hagi implineste, azi, 45 de ani!

Recommended Posts

Pe 5 februarie, Hagi implineste 45 de ani. Are o cariera enorma in spate, dar viata ii mai poate oferi inca multe surprize. S-a lamurit chiar in timpul petrecut pe banca tehnica a Stelei.

Imagine IPB

Cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor s-a nascut in Sacele, judetul Constanta. Al treilea copil al unei familii de aromani, micul Hagi a dezvoltat de timpuriu pasiunea pentru balonul rotund: prima minge de fotbal i-a fost data in dar de bunicul sau la varsta de sase ani.

La 11 ani Hagi era deja un mic star. A fost declarat cel mai tehnic jucator la ?Cupa sperantelor”, iar numele sau a aparut prima data in ziarul "Sportul" pe 7 septembrie 1976. In acelasi an, a debutat si in Nationala de juniori.

Sursa: Pro TV

Gasiti si un video pe site

Link to comment

Vorbim si noi aici de parca ar vedea el :P Parca e si unu Hagy pe serverul de samp cine stie cum ne aduce o surpriza

On: La multi ani regelui! A animat putin fotbalul romanesc,a facut Romania celebra in Europa,si trebuie sa ii fim recunoscatori pentru asta. A adus zambetul pe buze in casele romanilor prin jocul excelent pe care il facea . A mai imbatranit cu un an,dar sunt sigur ca toata lumea il vede si acum la batranete ca in trecut , o mare legenda a fotbalului european.

Off: Daca melodia e armaneasca cum sa nu o stie cRs ? :))

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...