K1dduletz Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Ramiro Benitez e un domn care se viseaza deja... starlet. Daca pe la noi exista "blonda lui Iri", de ce n-ar exista si "modelul lui Paris"? Ramiro Benitez a acuzat-o pe Paris Hilton ca l-a hartuit sexual, fizic si financiar. A apelat chiar la justitie si a cerut un ordin de interdictie, pentru ca domnisoara sa nu se mai apropie de el. Numai ca judecatorii nu au fost de acord. Ramiro a depus pe 27 ianuarie, la tribunal, hartiile prin care o acuza pe Paris de "numeroase atacuri sexuale". Modelul a cerut protectie pentru baiatul si nepoata sa si a mai spus ca mostenitoarea Hilton a platit oameni care sa il ameninte si l-a impiedicat sa obtina o slujba. Sursa: Pro TV Link to comment
DivinE Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Hai lasa-ma, asa ceva nu pot sa cred..a fost hartuit sexual hahaha Link to comment
Mihnea Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Doamne ce om ... #-o Nu vrea sa ma hartuiasca si pe mine ? Link to comment
Fury Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 si vrea sa zica ca nu i-a placut ? e gay cumva ? Link to comment
dragoshevil Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 hai ca asta e buna ...nu ducea omul deloc,sau cum zice fury avea alte inclinatii:)) Link to comment
K1dduletz Posted February 2, 2010 Author Share Posted February 2, 2010 la asta m-am gandit si eu cand am citit articolul, o fi avut alte preferinte sexuale Link to comment
Fury Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 precis e doar un obosit care vrea sa se afirme pe spatele ei Link to comment
Guest HateLord Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Asta e vrajeala.. Link to comment
Black Sky Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Eu cred ca respectivul e gay.......Sa fi violat de o femeie?? Eu unul asea ceva nu am mai auzit dar eu strigam ceva de genu`:Ajutor Ajutor!! Nu sariti ca`mi place :bananadance2: :bananadance2: :yum: :yum: Link to comment
Mousey Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 daca m-ar hartui pe mineeee Link to comment
TwentySix Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 si asta e hermafrodita ? ) Link to comment
Alecswtzu Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Ca nu i'o fi placut deloc -_- Link to comment
Andu Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Nu pot sa cred asa ceva. Si ala se duce prin tribunale . Link to comment
Guest relife Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 ala cred ca era gay...cum sa faca asemenea afirmatii Link to comment
Guest stefteo21 Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 ok, ce trebuie sa fac sa ma violeze paris hilton ? pls ziceti-mi Link to comment
vvoip Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Reclama e buna chiar daca e negativa. Link to comment
c3nz0r Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Modelul a cerut protectie pentru baiatul si nepoata sa si a mai spus ca mostenitoarea Hilton a platit oameni care sa il ameninte si l-a impiedicat sa obtina o slujba.Sursa: Pro TVAti citit fraza asta ?Are copil, deci probabil e insurat.Tre sa fi gay ca sa nu-ti inseli nevasta ?Plus ca a spus ca nu-si mai poate gasi o slujba.E oarecum absurd articolul dar asta nu inseamna ca trebuie luat la misto. Link to comment
Random Hero Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 De ce postati ma toate gunoaiele astea? Link to comment
Ioana Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 :rofl1: saracu..poate i-a facut vreo rana/ceva Link to comment
Guest spanky Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 vreu si eu sa ma hartuiasca paris :( Link to comment
bunny Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Mai era o stire pe-aici, care tot asa, cu hartuire sexuala, or smth, si ala era nervos, caci era gay, si s-a simtit murdarit de o femeie. Link to comment
Leonex Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Mai era o stire pe-aici, care tot asa, cu hartuire sexuala, or smth, si ala era nervos, caci era gay, si s-a simtit murdarit de o femeie. :rofl2: prea tare asta, poate asa o fi si respectivul ... e penal ca barbat sa te plangi ca te hartuieste o femeie si una care arata ca Paris :wub: Link to comment
acelasi_bandit Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 daca m-ar hartui pe mineeeesi pe mineeeeeee Link to comment