Guest stefteo21 Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 În vreme ce bogaţii se alintă cu ultimele tehnologii şi îşi pot cumpăra chiar laptopuri care se încarcă wireless, sărmanii din Afghanistan improvizează din plin pentru a utiliza echipamentele electronice, aceasta din cauză că în anumite zone nici măcar nu există electricitate. O mostră de improvizaţie mai mult tristă decât amuzantă este alimentarea subnotebook-ului XO1 din proiectul OLPC cu ajutorul unui mecanism de pedalare luat de la o bicicletă obişnuită.Sursa: go4it.ro------------------------Ma gandesc totusi ca era mai simplu sa-l bage in priza aia din perete .. nu ? :rofl1:Cum ar fi sa pedalezi de zor ca sa joci counter? Link to comment
Guest rDkeE Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 ahahahahaha imi iau si eu un laptop ca asta Link to comment
Guest HateLord Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Acolo copilasii dependenti de PC-uri sunt ciclisti profesionisti Link to comment
Guest mihalcea15 Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Ce tare, daca tot stai la laptop sa joci ceva, sa si slabesti in acelasi timp Link to comment
Slash09 Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Sa se mai zica ca te-ngrasi de la PC Link to comment
Alecswtzu Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Pffai de mine, iti dai seama cat trebuie sa pedalezi Link to comment
lego_kid Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Gluma gluma dar se ingroasa .. eu mai aveam o vorba in gluma "ai net cu pedale" sau "ai comp cu pedale de se misca asa greu?" eh .. uite ca ma mir acum si raman paf cand vad ca,chiar exista asa ceva Link to comment
acelasi_bandit Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 lol,macar mai slabesti :> Link to comment
KarAmeL™ Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Vad ca merge laptopu si nimeni nu pedaleaza Link to comment
Random Hero Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Vad ca merge laptopu si nimeni nu pedaleaza Asta pentru ca un laptop are o baterie care se incarca? Link to comment
bogz Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 LOL frate!La asta este mai verde :DUmm, este cam incomod cu pedalarea, zici ca este asemanator cu masina de cusut cu pedale dar nu ca asta, nu?Stai sa inteleg, pedalarea este nevoie pt a se incarca bateria? Te cam amortesti curu' daca stai acolo si pedalezi 1 ora, lol.vai de capul meu... da nu inteleg daca in post se zice ca nu au curent electric de ce exista o priza acolo?Pentru ca au intrat in criza si nu au banii, sau o fi pt africanii, lol.V Link to comment
Nach3 Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 :o vai de capul meu... da nu inteleg daca in post se zice ca nu au curent electric de ce exista o priza acolo? Link to comment
Random Hero Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 :o vai de capul meu... da nu inteleg daca in post se zice ca nu au curent electric de ce exista o priza acolo?Priza e in general un accesoriu indispensabil al casei zilelor noastre. Or fi avut curent electric acum 15 ani si acum nu mai au, not that hard. Link to comment
Mihnea Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Foarte util unul din acesta cand nu mai ai curent Link to comment
Slash09 Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Pt copiii lenesi care stau la pc Link to comment
Guest spanky Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 ahaha , e bun sa faci sport in timp ce stai pe clc :D Link to comment
[Soul]Andree@ Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Pfiu, bine ca in momentul de fata nu tre' sa pedalez .. Ar trebui macar sa ne multumim cu ce avem :D . Link to comment
octavian_tavi_3 Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 OLPC=one laptop per child, adica e o initiativa pentru a aduce un leptop (de $100) pentru fiecare copil (elev) din regiuni defavorizate (in special Africa), ca sa invete.http://olpc.com/ Link to comment
Guest relife Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 sa vezi febra musculara dupa 2-3 ore de pedalat Link to comment
MusiC Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Ai de pedalat :> pt a merge bine Link to comment
bogdyliciuss Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Laptopul merge dar nu pedaleaza nimeni :-? Link to comment
Random Hero Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Laptopul merge dar nu pedaleaza nimeni :-?Asta pentru ca un laptop are o baterie care se incarca? Link to comment