Dani Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 era de asteptat .., nu prea au ei (manelistii) ce cauta acolops: Dani , fa ceva cu semnatura aia ca pe monitorul de la birou imi deformezi forumul si nu cred ca sunt singurul :), iar pana una alta .. tam-tamul cu MJ a cam expiratrezolutia ta de la birou nu e problema mea (oricum o sa incerc sa-mi scot ceva sa nu zici ca sunt rau).. cat despre MJ.. nu e nici un tam tam.. pur si simplu sunt un fan al lui care si-a pus semnatura cu el..
TwentySix Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 eh , el credea ca o sa se califice , dar acum a vazut ca nu a trecut mai departe si zice ca e din cauza "rasei"
LuckyShot Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Si cica mentalitatea de turma nu mai exista -_-... uite turma aici :). Un motiv clar, cert, fara dubiu care sa-i conteste calitatea de om (de parca l-ati cunoaste in realitate) sau calitatile artistice nu ati spus. Si mai ziceti ca asta nu va arata frustrarea?Hip-hop-erii acuza maneaua, dar sa canti ca un comentator li se pare ok.Rockerii acuza maneaua cu lalaiala, dar metal-ul le place sau vocea pitigaiata a celui de la AC/DC.Prea multa prostie in momentul de fata :-?.tu ai ce-ai cu frustrarea si cu turma. altceva mai stii? daca omului nu-i place sau nu e de acord cu ceva, ori se ia dupa turma, ori e frustrat. fix d-aia nu-i suport eu pe manelisti, ca au bani si valoare si ca ma iau dupa vecinu de la 2. esti absurda, femeie
frankie Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Se putea sa nu sara linkmaniacii sa transforme si topicul asta intr-un topic de scandal ?! :lol:Nu ma intelegeti gresit, de asta iubesc eu linkmania si linkmaniacii :wub: :Dot: n-am ce sa comentez. a vrut atentie, a capatat-o
S.Razvan Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 L3x@ are dreptate intr-o oarecare masura. toti se mananca intre ei. cel mai bine ar fi ca toti sa-si vada de treaba.eu nu am inteles curentul anti-manele. cu cat le dati mai multa atentie cu atat devin mai cunoscuti si isi fac falsa impresie ca sunt importanti. pana la urma e DOAR muzica, nu obsedati dupa ceva ce trebuie sa va relaxeze si sa va faca sa va simtiti bine.app: eu inca astept sa gasesc pe cineva care sa-mi comenteze de DonMcLean, TimMcGraw sau Faith Hill. :sef:
zakkky Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Salam la eurovision ca baba cu touch-screen-u` .
acelasi_bandit Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 bine i-au facut ,da-l incolo de manelist
Razvan Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 oo da vocea de cucuvea a tiganului borit a fost sabotata ! el a fost sabotat, descalificat, discriminat.. too bad, acum nu mai e nicio voce buna la eurovison ps: incepe procesul de rromanizare a romaniei? ..
lixandra Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 tu ai ce-ai cu frustrarea si cu turma. altceva mai stii? daca omului nu-i place sau nu e de acord cu ceva, ori se ia dupa turma, ori e frustrat. fix d-aia nu-i suport eu pe manelisti, ca au bani si valoare si ca ma iau dupa vecinu de la 2. esti absurda, femeie Se vede ca te uiti doar dupa cum ai fixul. Daca ai fi observat, reply-urile de pe aici sunt " tigan borat, cocalar, tigan borat , si alte apelative 'pline de duh' ". Una e sa zici ca NU ITI PLACE dar sa ii recunosti, totusi, talentul fie el si putin iar alta e sa zici "BINE CA NU PARTICIPA TIGANUL ASTA BORAT". Acum intelegi termenul de "frustrare" sau "turma"? Ma bucur. LE: SilenR, ziceai odata ca urasti pe cei care catalogheaza o societate plina de moravuri. Ce faci, te dai de cealalta baricada? LE2: Cum zice si S.Razvan, prea multa agitatie pentru un gen de muzica. Muzica e de ascultat, sa te relaxeze nu sa iti dea motive de a fi frustrat si tampit la cap.
Dropkillerz Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Rockerii acuza maneaua cu lalaiala, dar metal-ul le place sau vocea pitigaiata a celui de la AC/DC. AC/DC lalaiala ? :lol: Auzi,tu asta,ma faci sa rad. http://www.youtube.com/watch?v=tXaZmY52gHM...feature=channel
Komisaru Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 LE2: Cum zice si S.Razvan, prea multa agitatie pentru un gen de muzica. Muzica e de ascultat, sa te relaxeze nu sa iti dea motive de a fi frustrat si tampit la cap.Da, dar cand vezi ca este promovata pe toate posturile te apuca scarba. Este folosita si la manipulara cel mai bun exemplu fiind Basescu, care a castigat o gramada de voturi cu 2 manele reusind sa prosetasca taranii!
lixandra Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 AC/DC lalaiala ? :lol: Auzi,tu asta,ma faci sa rad. http://www.youtube.com/watch?v=tXaZmY52gHM...feature=channel Esti atat de neghiob incat puti. Ia uita-te ce am scris, mai bine. @Komisaru: stai linistit, nu doar maneaua e cea care "manipuleaza". Sau nu vrei sa vezi si rahatul altora inclusiv ala din fata ta :)?
RayzaH Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAhip hop= manea Acelasi kkt servit de americani ca si romanii in fiecare zi!mai bine ai tace decat sa vorbesti numai aiurea. spre deosebire de manele, hip-hop-ul are succes si e un gen de muzica popular in toata lumea. maneaua e doar un experiment muzical esuat din zona Balcanilor, si evident ascultata doar in aceasta zona, in general, de cei cu IQ subunitar. un cac*t! termina cu rasismul si aiureala.cat despre Salam, mai bine s-ar duce sa cante la o nunta, ca oricum nu castiga nimic la Eurovision. INSTANT FAIL! nu sunt rasist, dar muzica asta e chiar...
lixandra Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 mai bine ai tace decat sa vorbesti numai aiurea. spre deosebire de manele, hip-hop-ul are succes si e un gen de muzica popular in toata lumea. maneaua e doar un experiment muzical esuat din zona Balcanilor, si evident ascultata doar in aceasta zona. un cac*t! termina cu rasismul si aiureala. cat despre Salam, mai bine s-ar duce sa cante la o nunta, ca oricum nu castiga nimic la Eurovision. INSTANT FAIL! Eugene, termina ma cu rasismul, ca sa fie el rasist ). LE: Yeah, right, RazyaH. Tipul n-are voce, nu? Il cataloghezi ca manelist si ca nu are nici o sansa, nu? Dap, nu e rasism .
RayzaH Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 rasismul se refera la oameni si rasa lor, nu la muzica. DOH! nu-mi zi tu mie ca nu l-au acceptat de ce e tigan? nu l-au acceptat pentru muzica care o face.
Komisaru Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 @Komisaru: stai linistit, nu doar maneaua e cea care "manipuleaza". Sau nu vrei sa vezi si rahatul altora inclusiv ala din fata ta :)? :violent: @razyah Observ ca toti considera ca Parazitii canta hip-hop nu ii muzica de negri. Multi o sa zica ca pe ultimul lor album se iau de popanari sau de tigani. Si ce?Pur si simplu " curajul" lor de a se exprima asa ceva este unul comercial, de a isi vinde albumele.Hip-hopul este o "muzica" cantata de negrii. Un fel de manea vorbita de niste ciori care au atat aur si se imbraca in alb la fel ca si ciorile noastre de aici.Proaste care dau din fund le gasiti in toate clipurile de negrii ca si la tigani nostrii.Asa zisele versuri au acelasi teme: bani furati, masini, si asa mai departe.Singura diferenta dintre cele doua este ca unii canta intr-o engleza aproximativa iar "minoritate de culoare " de la noi intr-o semi romana.
Dropkillerz Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 El manelist,el nu stie ce-i ala rasism. :)
RayzaH Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 :violent: @razyah Observ ca toti considera ca Paraziti canta hip-hop nu ii muzica de negri. Multi o sa zica ca pe ultimul lor album se iau de popanari sau de tigani. Si ce?Pur si simplu " curajul" lor de a se exprima asa ceva este unul comercial, de a isi vinde albumele.Hip-hopul este o "muzica" cantata de negri. Un fel de manea vorbita de niste ciori care au atat aur si se imbraca in alb la fel ca si ciorile noastre de aici.Proaste care dau din fund le gasiti in toate clipurile de negri ca si la tigani nostri.Asa zisele versuri au acelasi teme: bani furati, masini, si asa mai departe.Singura diferenta dintre cele doua este ca unii canta intr-o engleza aproximativa iar "minoritate de culoare " de la noi intr-o semi romana.omg, dar scuza-ma, habar n-ai despre ce vorbesti. ala nu e hip-hop. ala e rap originar din sudul Americii sau pop-rap. ala da, e vorba numai despre bani, masini si femei. lasa tu aia, eu vorbesc despre hip-hop, care prezinta viata si situatiile afro-americanilor. ex: Nas, Rakim, Public Enemy s.a.m.d.LE: Yeah, right, RazyaH. Tipul n-are voce, nu? Il cataloghezi ca manelist si ca nu are nici o sansa, nu? Dap, nu e rasism. RAS?SM s.n. Teorie social-politică care susține inegalitatea biologică și intelectuală a raselor umane.unde vezi tu ceva legat de muzica? omg, daca mie nu-mi plac manelele inseamna ca sunt rasist sau cum? daca nu-mi plac manele, am ceva cu tiganii?
Anonim2 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 In comparatie cu Fernando sau Paulica de la roman se poate spune ca Salam are voce si talent.
Komisaru Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 omg, dar scuza-ma, habar n-ai despre ce vorbesti. ala nu e hip-hop. ala e rap originar din sudul Americii. ala da, e vorba numai despre bani, masini si femei. lasa tu aia, eu vorbesc despre hip-hop, care prezinta viata si situatiile afro-americanilor. ex: Nas, Rakim, Public Enemy s.a.m.d. RAS?SM s.n. Teorie social-politică care susține inegalitatea biologică și intelectuală a raselor umane. :comp1: Imi vine sa vars
RayzaH Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 da-i drumul. oricum vad ca linkmania se umple in ultimul timp de oameni care vor sa para altceva decat sunt :)
i sin Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 :violent: @razyah Observ ca toti considera ca Parazitii canta hip-hop nu ii muzica de negri. Multi o sa zica ca pe ultimul lor album se iau de popanari sau de tigani. Si ce?Pur si simplu " curajul" lor de a se exprima asa ceva este unul comercial, de a isi vinde albumele.Hip-hopul este o "muzica" cantata de negrii. Un fel de manea vorbita de niste ciori care au atat aur si se imbraca in alb la fel ca si ciorile noastre de aici.Proaste care dau din fund le gasiti in toate clipurile de negrii ca si la tigani nostrii.Asa zisele versuri au acelasi teme: bani furati, masini, si asa mai departe.Singura diferenta dintre cele doua este ca unii canta intr-o engleza aproximativa iar "minoritate de culoare " de la noi intr-o semi romana.Poftim?! ce te faci sa crezi ca toti din industria muzicii HIPHOP au aur la gat si se imbraca la fel si canta despre , masini , tarfe ,bani ?
RayzaH Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 lasa-i ma, ei sunt niste frustrati ai societatii care-si arata intelectul pe un forum. penibil... ma gandesc oare cati ani au?
Komisaru Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Poftim?! ce te faci sa crezi ca toti din industria muzicii HIPHOP au aur la gat si se imbraca la fel si canta despre , masini , tarfe ,bani ?Hai gangstarilor ca sunt plictisit de voi. Voi si muzica voastra de colorati !
i sin Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Hai gangstarilor ca sunt plictisit de voi. Voi si muzica voastra de colorati ! ))))) PUTEAM sa jur ca vei folosi cuvantu gangster ) si prietene ce te face sa crezi ca ascult doar muzica de negri?