eugen88 Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Salam îi acuză de rasism pe membrii juriului de la Eurovision Florin Salam a intervenit telefonic în emisiunea Adrianei Bahmuţeanu pentru a-i acuza pe cei care au scos piesa lui de la Eurovision de rasism. El a spus că “ţiganii au cea mai bună voce din România, ca negrii în America”, adăugând “Cred că undeva Hitler există la noi în ţară şi cred că face parte din grupul care mă sabotează pe mine. Au găsit motivul că sunt ţigan, ca să mă scoată de la Eurovision”. “Dew of Tears” si “I Miss You” sunt cele doua piese cu care interpretul Florin Salam s-a inscris la Eurovision 2010, insa melodiile nu au trecut de preselectie. Printre finalistii selectiei nationale Eurovision 2010 se numara Paula Seling si Kamara, Catalin Josan, Alexandra Ungureanu, Keo, Luminita Anghel, Anda Adam. Intre invinsi se numara Blaxy Girls, Alin Oprea, Florin Salam, RedBlonde si Celia. “Sunt supărat pentru că nu meritam să citesc ceea ce am citit azi în presă. M-am simţit prost din cauza lor, cum au tratat ei situaţia. Când spui că sunt ţigan mă faci să cred că ai ceva cu ţiganii. Am înţeles că din cauza asta am fost descalificat. Este mai mult decât discriminare. Ţiganii artişti sunt cei mai buni. Nu mi-e ruşine că sunt un ţigan pentru că sunt unul de valoare cu mulţi fani. Visam să reprezint România la Eurovision.”, a declarat cântăreţul pentru emisiunea “Happy Hour”, de la Pro TV. Da, esti tigan borat si ne doare in cur de tine! Ţiganii artişti sunt cei mai buni. hahahahahhahahahahah Link to comment
Random Hero Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 “Cred că undeva Hitler există la noi în ţară şi cred că face parte din grupul care mă sabotează pe mine. Au găsit motivul că sunt ţigan, ca să mă scoată de la Eurovision”.Poate Hitler asta si acolitii sai or sa va scoata si din tara, nu doar de la Eurovision :) . Link to comment
eugen88 Posted January 28, 2010 Author Share Posted January 28, 2010 ca negrii în AmericaHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAhip hop= manea Acelasi kkt servit de americani ca si romanii in fiecare zi! Link to comment
Dropkillerz Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Eram sigur ca asa va face coloratu. :lol: Link to comment
Dani Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Eugen termina cu atacurile astea! Crezi ca devii mai interesant daca faci dinastea? Daca nu mai incapi pe forum spune-mi si poate se rezolva un suspend permanent (pentru rasism)!p.s. Loyd vrei si tu? Link to comment
Guest slabaNu' Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 ^ AHAHAHAHAHAHahAHAH @ Ce oameni maaaa, cand nu reusesc ceva, dau vina pe altii ) Link to comment
eugen88 Posted January 28, 2010 Author Share Posted January 28, 2010 ' date='Jan 28 2010, 22:44' post='4699010'] Crezi ca devii mai interesant daca faci dinastea? Ma excita rasismul! :wub: Link to comment
Guest stefteo21 Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Printre finalistii selectiei nationale Eurovision 2010 se numara Paula Seling si Kamara, Catalin Josan, Alexandra Ungureanu, Keo, Luminita Anghel, Anda Adam. Intre invinsi se numara Blaxy Girls, Alin Oprea, Florin Salam, RedBlonde si Celia. Incep sa cred ca Romania creste incet incet prin bun simt si responsabilitate ( cum era si reclama de la Petrom ). Bravo celor de la eurovision care se pare ca nu sunt niste incompetenti si bravo pentru finalisti pentru ca toti sunt niste valori, iar respinsii toti sunt cantareti de duzina. Eu personal sper sa ajunga Paula Seling sa ne reprezinte. Da, esti tigan borat si ne doare in cur de tine! Link to comment
Whiplash Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Poate salamul chiar nu s-a gandit ca eliminarea lui are de-a face cu talentul sau(sau cu lipsa sa). Link to comment
S.Razvan Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Blaxy Girls ou dear ma-ta nu vi-a mai salvat curu fundul de la esec. YOU FAIL !!! eugen88, da rasismul a fost dovedit ca un afrodiziac foarte eficient. aveti idee cine e in comisie ? Link to comment
Clark. Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Ce bine ca la scos de la eurovision :bananadance2: . Link to comment
DuR@nG0_* Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 ,,ţiganii au cea mai bună voce din România, ca negrii în America"unde scrie ?tiganii si negrii din america sunt 2 rase diferitenu scrie nicaieri asta..mie sincer cu voiam sa-l aud pe Salam cum se screme la Eurovizion Link to comment
Guest HateLord Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Nu are ce cauta Salam la Eurovision :) Link to comment
FuZZeN Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 ce tot atata agitatie, ff bine au facut ca nu l-au acceptat..nici nu are ce cauta el acolo. Link to comment
walle Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Da, esti tigan borat si ne doare in cur de tine!AHAHAHHAHAHACat despre Salam, era clar ca n-avea sanse sa ajunga la Eurovision :) Link to comment
L3x@ Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Daca te doare in cur, e grav. Grav de tot. Nici nu vreau sa stiu de ce te doare.Si cica mentalitatea de turma nu mai exista -_-... uite turma aici :). Un motiv clar, cert, fara dubiu care sa-i conteste calitatea de om (de parca l-ati cunoaste in realitate) sau calitatile artistice nu ati spus. Si mai ziceti ca asta nu va arata frustrarea?Hip-hop-erii acuza maneaua, dar sa canti ca un comentator li se pare ok.Rockerii acuza maneaua cu lalaiala, dar metal-ul le place sau vocea pitigaiata a celui de la AC/DC.Faza de negare + frustrare... :-?. Bai, nene, vine Apocalipsa? Se zice ca omul va pieri din propria prostie. Prea multa prostie in momentul de fata :-?. Link to comment
Mayhem Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 ' date='Jan 28 2010, 22:44' post='4699010']Eugen termina cu atacurile astea! Crezi ca devii mai interesant daca faci dinastea? Daca nu mai incapi pe forum spune-mi si poate se rezolva un suspend permanent (pentru rasism)!p.s. Loyd vrei si tu?vezi ca ai incurcat sectiunea :/@Nu am nimic cu salam , si asa eurovisionu ala mi se pare o prostie , mai bine ar scoate piese angro ca numai am pe ce dansa Link to comment
Whiplash Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Daca te doare in cur, e grav. Grav de tot. Nici nu vreau sa stiu de ce te doare.Si cica mentalitatea de turma nu mai exista -_-... uite turma aici :). Un motiv clar, cert, fara dubiu care sa-i conteste calitatea de om (de parca l-ati cunoaste in realitate) sau calitatile artistice nu ati spus. Si mai ziceti ca asta nu va arata frustrarea?Hip-hop-erii acuza maneaua, dar sa canti ca un comentator li se pare ok.Rockerii acuza maneaua cu lalaiala, dar metal-ul le place sau vocea pitigaiata a celui de la AC/DC.Faza de negare + frustrare... :-?. Bai, nene, vine Apocalipsa? Se zice ca omul va pieri din propria prostie. Prea multa prostie in momentul de fata :-?.Sunt curios daca a mai spus cineva de motive rasiale/etnice in afara de el si compozitorul lui.Iar referitor la Brian Johnson(AC/DC), n-am de gand sa-ti insir miile de motive pentru care e superior, pentru ca faci comparatii jenante si nelegitime(manea vs rock). Link to comment
KarAmeL™ Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Ce scandal a iesit ca nu l'a acceptat. Doamne Link to comment
Memmorex Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAhip hop= manea Acelasi kkt servit de americani ca si romanii in fiecare zi!Aici gresesti.Doar pentru ca sunt negrii, nu inseamna ca nu canta bine!Nu poti sa compari niciodata hip hopul (mai ales cel american) cu o manea . Link to comment
IceMan Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 eugen88 - suspend 14 zileurmatorul ?dani vezi ca sectiunea pe care o moderezi e ceva mai jos Link to comment
Stalk3r Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 era de asteptat .., nu prea au ei (manelistii) ce cauta acolops: Dani , fa ceva cu semnatura aia ca pe monitorul de la birou imi deformezi forumul si nu cred ca sunt singurul :), iar pana una alta .. tam-tamul cu MJ a cam expirat Link to comment
trAANCe Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA hip hop= manea Acelasi kkt servit de americani ca si romanii in fiecare zi! what a douche Link to comment
Guest relife Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 asta e viata continua , trebuia sa se astepte la asta , ca nu e cel mai bun cantaret din romania Link to comment
Kesselring Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Daca te doare in cur, e grav. Grav de tot. Nici nu vreau sa stiu de ce te doare.Si cica mentalitatea de turma nu mai exista -_-... uite turma aici :). Un motiv clar, cert, fara dubiu care sa-i conteste calitatea de om (de parca l-ati cunoaste in realitate) sau calitatile artistice nu ati spus. Si mai ziceti ca asta nu va arata frustrarea?Hip-hop-erii acuza maneaua, dar sa canti ca un comentator li se pare ok.Rockerii acuza maneaua cu lalaiala, dar metal-ul le place sau vocea pitigaiata a celui de la AC/DC.Faza de negare + frustrare... :-?. Bai, nene, vine Apocalipsa? Se zice ca omul va pieri din propria prostie. Prea multa prostie in momentul de fata :-?. Amice . Rock nu este egal AC/DC . Daca ascult rock nu inseamna ca-mi place AC/DC , Led Zeppelin sau orice alta trupa mai clasica . Vocea aia pitigaiata e peste tot in manele "music" insa in rock nu intalnesti asa de des . Cel putin eu nu ascult asa ceva . Despre hip hop sunt foarte de acord cu tine insa nu zic mai multe de teama de gangsterii de pe forumul asta . Oricum daca am fi ajuns sa ne reprezinte un manelist la Eurovision deja ne faceam de cacao. Nenea Florin Fermecatorul sa stea acasa in banca lui si sa cante coloratilor . Singurul lucru admirabil pe care l-a zis si el e ca i-a comparat pe tiganii din Romania cu negrii din America . 2 subspecii sunt la fel de inapoiate indiferent unde ar locui e ca si cum ai compara un rahat din Romania cu unul din America , tot rahat este . Link to comment