vudu Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 ca tot e la moda Facebook.com m`am gandit ca ar fi misto sa ne adunam toti linkmaniacii si pe FaceBook, asa ca am creat o pagina "a noastra" aici.chiar sunt curios sa vad cati linkmaniaci se invart pe facebook :) :tiphat:
fanaticaldoll Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 am uitat să-ţi spun că eu nu am cont :lol:poate-mi fac cu ocazia asta :P
vudu Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Faina ideea :) m`am bagat si eu :Pstai ca o sa vina si altii care o sa zica ca e aiurea idea :yum:
-HoneyBfly- Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 stai ca o sa vina si altii care o sa zica ca e aiurea idea :yum:Nu vad de ce ar fi o idee proasta :)
Memmorex Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 I`m in...Dar dupa ce ne strangem ce o sa se intample? :)
THuG-Radu Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Am cont pe facebook, dar nu prea il folosesc. Mi se pare nasol FB`u ... prea sec Iar daca e sa ma adaugati acolo la LM pe FB ... bagati`ma shef, nu fan ! B)
Dani Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 o fi mai sec facebook-ul, dar impreuna cu twitter formeaza cele mai importante platforme de socializare din lume.. pe facebook si pe twitter poti conversa chiar si cu Bill Gates sau cu Ashton Kutcher (ti-am dat ex).. pe cand pe hi5 poate ai noroc sa prinzi o vedeta pitipoanca de pe la noi..
vudu Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 ' date='Jan 29 2010, 00:44' post='4699451']o fi mai sec facebook-ul, dar impreuna cu twitter formeaza cele mai importante platforme de socializare din lume.. pe facebook si pe twitter poti conversa chiar si cu Bill Gates sau cu Ashton Kutcher (ti-am dat ex).. pe cand pe hi5 poate ai noroc sa prinzi o vedeta pitipoanca de pe la noi.. haifaiv = pitzi & coca? ce e drept pe facebook ai mult mai multe optiuni :)
bunny Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 bleah :P hate hi5, facebook, webpages like that. ^^ though, interesanta ideea. :)
vudu Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 e naspa pt unii, dar daca stai un pic si te gandesti nu e chiar asa de naspa. ia gandeste-te numai asa la un mic amanunt, sa ziceam ca in clasa a 9 iti faci profil pe hi5/facebook pana in a 12 aduni sa zicem 200 300 prieteni dintre care clar 100 150 au profil pt facebook/haifaiv le dai add chiar daca vb cu ei zilnic ai numerele lor etc etc, ok termini liceu ajungi la faculta se imprastie gasca, trece un an trece 2 nu mai da nici unu nici un semn de viata se pierd numere de telefon etc etc cum mai dai de ei? simplu FACEBOOK / Hi5 :D crede ma eu am terminat liceul acum 6 ani si cu ajutorul haifaivului am putut sa iau legatura cu niste vechii prieteni din gimnaziu/liceu :) deci si prin urmare nu e chiar o asa mare prostie:)
Guest slabaNu' Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 hi5`u e mai putin folositor, insa fb si twitter fac legea. pe fb au o gramada de vedete conturi, in cazul in care esti fan, iar pe twitter poti sa dai follow la tot felu de oameni, care scriu zilnic, si poate esti interesat de ce scriu ei .. :)
THuG-Radu Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Sa inteleg ca toata lumea isi face cont pe facebook ca sa dea de vedete ? Nu stiam de ce primesc atatea friend request`uri :-?
andix3x Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Sa inteleg ca toata lumea isi face cont pe facebook ca sa dea de vedete ? Nu stiam de ce primesc atatea friend request`uri :-? ) De la baieti , nu ?:D
vudu Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Sa inteleg ca toata lumea isi face cont pe facebook ca sa dea de vedete ? Nu stiam de ce primesc atatea friend request`uri :-? lol din cate stiu eu vedetele inca is pe myspace :P
frankie Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Haha, am cont si pe FB si MySpace =) i'm ahead of you all ! :De naspa pt unii, dar daca stai un pic si te gandesti nu e chiar asa de naspa. ia gandeste-te numai asa la un mic amanunt, sa ziceam ca in clasa a 9 iti faci profil pe hi5/facebook pana in a 12 aduni sa zicem 200 300 prieteni dintre care clar 100 150 au profil pt facebook/haifaiv le dai add chiar daca vb cu ei zilnic ai numerele lor etc etc, ok termini liceu ajungi la faculta se imprastie gasca, trece un an trece 2 nu mai da nici unu nici un semn de viata se pierd numere de telefon etc etc cum mai dai de ei? simplu FACEBOOK / Hi5 crede ma eu am terminat liceul acum 6 ani si cu ajutorul haifaivului am putut sa iau legatura cu niste vechii prieteni din gimnaziu/liceu Bine spus. asta e unul din rosturile facebook-ului. pacat ca unii nu pot vedea mai departe de "hai sa cautam chizde cu poze sexy sa le agatam" ... si eu sunt unul dintre aia.
Dani Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Sa inteleg ca toata lumea isi face cont pe facebook ca sa dea de vedete ? Nu stiam de ce primesc atatea friend request`uri :-? eu cand am zis de Ashton si de Bill Gates nu m-am gandit la vedete ci la oameni cu adevarati mari, oameni care au realizat ceva mare in viata.. lol din cate stiu eu vedetele inca is pe myspace :P acolo sunt cantareti sau dj.. mai mult.. pe twitter si pe facebook sunt cei din domeniul afacerilor si actorii..
frankie Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 ' date='Jan 29 2010, 18:53' post='4701861']acolo sunt cantareti sau dj.. mai mult.. pe twitter si pe facebook sunt cei din domeniul afacerilor si actorii..Check mai speis :D. Prima melodie a duo-ului "eu si inca un tip" =)Genre : house / tech house
Guest slabaNu' Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Haha, am cont si pe FB si MySpace =) i'm ahead of you all ! :D am pe hi5,fb,twitter,netlog,myspace. urmeaza tagged=)) Deci..
dev Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Am primit cerere de prietenie de la LinkMania ... dar pentru mine ... Facebook as Hi5 ... nothing impresive ... Raman cu forumul ...
THuG-Radu Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Bine spus. asta e unul din rosturile facebook-ului. pacat ca unii nu pot vedea mai departe de "hai sa cautam chizde cu poze sexy sa le agatam" ... si eu sunt unul dintre aia. Me 2 me 2. hi5 = sursa ff buna de ... fetitze. ca sa nu ma exprim altfel :D ' date='Jan 29 2010, 17:53' post='4701861']eu cand am zis de Ashton si de Bill Gates nu m-am gandit la vedete ci la oameni cu adevarati mari, oameni care au realizat ceva mare in viata.. Ti`e ciuda ca eu is vedeta si tu nu ? :( am pe hi5,fb,twitter,netlog,myspace. urmeaza tagged=)) Deci.. hi5, fb, netlog, tagged am twtter si myspace probabil in curand doar daca "este fetitze tati"