Random Hero Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Un crivat cum n-am mai simtit de patru ani s-a dezlantuit vineri noapte peste mai bine de jumatate din tara. Rafale inghetate ca in Siberia au purtat iar zapada pe soselele din Dobrogea, Baragan si Sudul Moldovei. Cel mai rau a fost in judetul Constanta, unde mai multi soferi au ramas blocati in nameti. Masinile au trecut anevoios prin Vrancea si Buzau, iar un tronson din Autostrada Soarelui a fost inchis la venirea serii.La intrarea in localitatea constanteana Corbu, mai mult de 40 de masini erau blocate, vineri noapte, in tonele de zapada pe care vantul le-a adus pe sosea. Pana si utilajele de deszapezire s-au dovedit neputincioase.Si in judetul Buzau, pe majoritatea soselelor soferii abia vedeau dincolo de botul masinii din cauza viscolului. Politistii au anuntat ca drumul judetean 220 este blocat intre localitatile Posta Calnau si Balaceanu si au recomandat evitarea drumului national 22 Ramnicu Sarat - Braila.Din cauza viscolului, echipele de la drumuri au inchis complet tronsonul Fundulea - Fetesti de pe Autostrada Soarelui si impreuna cu politistii au dirijat masinile spre drumul national 3. Chiar si in aceste conditii, au fost destui care au vrut sa plece in calatorie. Drumarii nu vor redeschide tronsonul Fundulea - Fetesti decat dupa ce vantul se va opri, iar echipele de intretinere vor putea curata soseaua.In total, in judetul Constanta, peste de 20 de localitati au fost izolate si 15 drumuri comunale si judetene au fost inchise.Si in judetul Buzau, pe majoritatea soselelor soferii abia vedeau dincolo de botul masinii din cauza viscolului. Politistii au anuntat ca drumul judetean 220 este blocat intre localitatile Posta Calnau si Balaceanu si au recomandat evitarea drumului national 22 Ramnicu Sarat - Braila.sursa + video: stirileprotv_________________E groaznica situatia.
Stalk3r Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Asta e, clima sa schimbat drastic, saptamana asta e cald si bine , saptamana viitoare e frig de nu poti iesii din casa
ShorTyx Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 desi suntem in zona de clima temperat-continentala care are 4 anotimpuri, cu timpul vom ajunge sa avem doar 2....iarna si vara
Bobo Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Si tot week-ul o sa fie asa , eu nu mai inteleg nimic din vremea asta...
Wise Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 la mine e soare daca nu ar fi -14 grade ar fi mai bine
Kabuky Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 la mine e soare daca nu ar fi -14 grade ar fi mai bine Mda ,cam asa e si la mine,oricum vremea asta e foarte schimbatoare.
cristik112 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 In constanta e soare cu dinti ... e un ger brrrrrr si bate si vantul.... e si zapada ... super frumos
Guest rDkeE Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Asta e s-a schimbat clima si temperatura variaza de la zi la zi ,dar e iarna frate din cauza asta e frigul care este ce vreti sa stam in pantaloni scurti iarna ?.....
Mihnea Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 In Constanta e full de zapada si erau -10 grade , e chiar aiurea cum se schimba vremea
Guest relife Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 am auzit ca au fost -18g celsius azi noapte
Guest LoLz0o0r Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Asa am auzit si eu ca vom avea doar iarna-vara .
Bobo Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 In Craiova e foarte frig , a ninis a seara putin si a fost un ger... pfoa..
Guest stefteo21 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Eu sunt din Iasi si zici ca esti in Siberia aici :DOricum imi place foarte mult vremea de afara... asa sunt eu :P imi place cand e mai frig si cand ploua... cred ca as iubi la nebunie Irlanda desi n-am ajuns acolo inca..