KarAmeL™ Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Eu unul urasc manelele dar tipu' asta are ceva voce.Daca se apuca de alt gen ajungea ca "Costel Busuioc zis Pavaroti"
vvoip Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 E sound nou, nu mai e la moda maneaua, castiga eurovisionul.
Anonim1 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Acu o sa compuna o manea despre cum a fsot respins la preselectia ptr eurovision.Parca aud versurile:dusmaniiiiiii meiiii nu m-au iertaaaaaaat auauauuuuuuuudar in valoareaaaaa mea eu am iertaaaaaat aaaaaaaaaaasi i-am lasaaaaaat si am plecaaaaaaaaaaaaaaaaaat
[Soul]Andree@ Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Siiiiii, castigatorul de anul acesta, $vision pardon Eurovision 2010 esteeeeeeeeeeeeeeeeee : Florin Salaaaaaaaaaaaaaaaaaaam #-o Cum ar suna oare ?!
Iulian1990 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Andree@' date='Jan 25 2010, 19:37' post='4686825'] Siiiiii, castigatorul de anul acesta, $vision pardon Eurovision 2010 esteeeeeeeeeeeeeeeeee : Florin Salaaaaaaaaaaaaaaaaaaam #-o Cum ar suna oare ?! Nu ar fi credema Stii ce mi-a placut mie anul trecut ... Fiecare tara isi vota vecinii asa am primit si noi 12 pct de la Moldova si invers se voteaza una pe alta ... daca am avea si noi mai multi vecini e posibil sa castige si Salam dar nu cred pt k melodia lui nu poate fi cantata live .. e facuta 80% din calculator parerea mea
LuckyShot Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Pentru ca sunteti atat de dobitoci incat sa catalogati o astfel de melodie manea cand e blues toata ziua.Tu esti succesul unui experiment esuat.tot ce mi-a ramas acum e poza taaaaaghaaaaaghaaa -> maneaia mai intereseaza-te tu despre ce inseamna genul blues
Life Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 ok, adio salam, a plecat, s-a dus, luati-va gandul de la el, nu-i mai pociti numele :).. dintre cei enumerati, alexandra ungureanu sau catalin josan ar fi frumos sa ne reprezinte in schimb de blondele rosii nici n-am auzit
0ana Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 ok, adio salam, a plecat, s-a dus, luati-va gandul de la el, nu-i mai pociti numele :).. dintre cei enumerati, alexandra ungureanu sau catalin josan ar fi frumos sa ne reprezinte in schimb de blondele rosii nici n-am auzit Sunt tipele din band`ul de la Happy Hour.
Guest relife Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 canta frumos, totusi lumea se gandeste ...manea=rromi=cocalari...si din cauza asta se fac multe diferente,eu din ce am vazut pe youtube, florin salam nu canta de bani, femei, si smecherie in toate melodiile lui cum fac altii
0ana Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Iată clasamentul final al preselecţiei, la care au fost acceptate 16 melodii, în loc de 15 cât se anunţase anterior, anunţă divercitycafe.ro.1. Baruţă Gabriel - Come as one2. Paula Seling şi Kamara Ghedi - It's not too late3. Vlad Creţu - Searching for perfect emotion4. Pasager - Running out of time5. Paula Seling şi Ovidiu Cernauteanu - Playing with fire6. Mircea Romcescu - See you în Heaven, Michael7. Laura Petrescu şi Preda Mihai - Come along8. Răzvan Crivaci - Jackpot9. Cătălin Josan - Around around10. Alexandra Ungureanu - Crazy11. Tina G - Love is war12. Dalma Kovacs - I'm running13. Luminiţa Anghel - Save their lives14. Maria Sanchez - Baby15. Zero - Lay me down16. Anda Adam - Surrender
Guest fanaticaldolj Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 florin salam nu canta de bani, femei, si smecherie in toate melodiile lui cum fac altiiAdevarat. Florin salam canta despre nevasta-sa moarta.
TzuYoshi Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Super , fac pariu ca nici nu ai citit topicul , ai vazut doar titlul si atat.Cocalarule.canta frumos, totusi lumea se gandeste ...manea=rromi=cocalari...si din cauza asta se fac multe diferente,eu din ce am vazut pe youtube, florin salam nu canta de bani, femei, si smecherie in toate melodiile lui cum fac altiiCANTA FRUMOS ? Nu iti creeaza o stare de disconfort cand il auzi ?Si nu, nu sunt anti-manele, sunt anti-prostie. Si ce fac manelele? Promoveaza prostia. Well, that's not right.
Smokie Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 M-am amuzat foarte tare, vreau sa spun un singur lucru, 80% din ciudatii care stau 24/24 la pc si spameaza linkmania, la un paharel, tot salam asculta ! pace
TzuYoshi Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 M-am amuzat foarte tare, vreau sa spun un singur lucru, 80% din ciudatii care stau 24/24 la pc si spameaza linkmania, la un paharel, tot salam asculta ! paceDaca linkmania este alcatuita in proportie de 80% numai din persoane ca tine, atunci este "aproape" probabil sa ai dreptate.
Guest Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Pentru ca sunteti atat de dobitoci incat sa catalogati o astfel de melodie manea cand e blues toata ziua Lexu nostru e manelist si se pare ca toti ce apara acest gandac,asculta ce zbiara asta. :)
Axxell Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Tare mi-e frica ca i`a Salam Eurovisionu` la cati manelisti sunt in Rromanica ...
TzuYoshi Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Tare mi-e frica ca i`a Salam Eurovisionu` la cati manelisti sunt in Rromanica ... Salam nu mai participa. S-a dus, nu mai e... Chiar daca ar fii participat, romanii oricum nu au voie sa voteze un alt roman. Dar stai, parca ai dreptate... el nu e roman, el e rrom.
Smokie Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Daca linkmania este alcatuita in proportie de 80% numai din persoane ca tine, atunci este "aproape" probabil sa ai dreptate.Esti un rasist jegos, nu apreciezi muzica ci persoana care o canta. Si nu, nu ascult manele daca asta ai dedus tu din postul meu anterior. Probabil si tu esti manelar, nu-ti place sa recunosti sa nu te faci de ras in fata prietenilor virtuali, te si vad dansand pe guta si salam.
TzuYoshi Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Esti un rasist jegos, nu apreciezi muzica ci persoana care o canta. Si nu, nu ascult manele daca asta ai dedus tu din postul meu anterior. Probabil si tu esti manelar, nu-ti place sa recunosti sa nu te faci de ras in fata prietenilor virtuali, te si vad dansand pe guta si salam.Sunt un rasist, ce e drept. Jegos, uhmm...not really. Nu apreciez nici "muzica" despre care vorbesti tu, pentru ca nu e muzica, e zgomot. Persoana care o canta? Uhmm, un tigan cu 8 clase (cel mai probabil), agramat si incult. Dar hai sa apreciem omul pentru munca depusa ca sa ajunga aici. E mult de munca sa zici "SOLOOO" si fraierii sa arunce cu bani ?! Este, intr-adevar.Prieteni virtuali? Tu stii cat de greu gasesti PRIETENI in viata reala? Nu imi vorbi mie de prieteni virtuali.Do a belly dance for us bro, c`mon pl0x.
Smokie Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 bai, "not really jegos", nici macar nu ai ascultat piesa pentru eurovizion si deja critici! intr-adevar e greu sa-ti faci prieteni fiind obsedat de pc, dar nu-i nimic, decat deloc, mai bine aia virtuali. p.s. belly dance face mamica ta pe piesele lu salam
TzuYoshi Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 bai, "not really jegos", nici macar nu ai ascultat piesa pentru eurovizion si deja critici! intr-adevar e greu sa-ti faci prieteni fiind obsedat de pc, dar nu-i nimic, decat deloc, mai bine aia virtuali. p.s. belly dance face mamica ta pe piesele lu salamAi 2 greseli:Prima ar fii: "Piesa". Orice zgomot cu care se prezinta un tigan manelist (scuza-mi pleonasmul), nu poate fii numit muzica.Al doilea: Am vazut mizeria pentru Eurovision si pot sa iti zic ca regretul meu este acela ca nu imi pot recupere cele 3+ minute pe care le-am pierdut incercand sa ascult si sa vizionez un incult in toata splendoarea sa.Playback-ul a fost de-a dreptul impresionant. Sincronul a fost senzational.Nu asculti manele dar poti fii comparat cu un tigan. Cand nu poti sa discuti civilizat incepi sa arunci cu insulte.Pacat ca nu ma simt jignit de o persoana ca tine.Hai salut.
POLAND Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Salam nu a intrat in finala la Eurovision. Click.
Glau Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Salam nu a intrat in finala la Eurovision. Click.Thank God. Now cheer, sa vedem... cum va fi. :P