Jump to content
acelasi_bandit

Florin Salam la Eurovision

Recommended Posts

Posted

Acu o sa compuna o manea despre cum a fsot respins la preselectia ptr eurovision.

Parca aud versurile:

dusmaniiiiiii meiiii nu m-au iertaaaaaaat auauauuuuuuuu

dar in valoareaaaaa mea eu am iertaaaaaat aaaaaaaaaaa

si i-am lasaaaaaat

si am plecaaaaaaaaaaaaaaaaaat

Posted

Andree@' date='Jan 25 2010, 19:37' post='4686825'] Siiiiii, castigatorul de anul acesta, $vision pardon Eurovision 2010 esteeeeeeeeeeeeeeeeee :

Florin Salaaaaaaaaaaaaaaaaaaam #-o

Cum ar suna oare ?! :))

Nu ar fi credema :)) Stii ce mi-a placut mie anul trecut ... Fiecare tara isi vota vecinii asa am primit si noi 12 pct de la Moldova si invers :)) se voteaza una pe alta ... daca am avea si noi mai multi vecini e posibil sa castige si Salam dar nu cred pt k melodia lui nu poate fi cantata live .. e facuta 80% din calculator parerea mea

Posted

Pentru ca sunteti atat de dobitoci incat sa catalogati o astfel de melodie manea cand e blues toata ziua.

Tu esti succesul unui experiment esuat.

tot ce mi-a ramas acum e poza taaaaaghaaaaaghaaa -> manea

ia mai intereseaza-te tu despre ce inseamna genul blues

Posted

ok, adio salam, a plecat, s-a dus, luati-va gandul de la el, nu-i mai pociti numele :)..

dintre cei enumerati, alexandra ungureanu sau catalin josan ar fi frumos sa ne reprezinte

in schimb de blondele rosii nici n-am auzit :))

Posted

ok, adio salam, a plecat, s-a dus, luati-va gandul de la el, nu-i mai pociti numele :)..

dintre cei enumerati, alexandra ungureanu sau catalin josan ar fi frumos sa ne reprezinte

in schimb de blondele rosii nici n-am auzit :))

Sunt tipele din band`ul de la Happy Hour.

Posted

canta frumos, totusi lumea se gandeste ...manea=rromi=cocalari...si din cauza asta se fac multe diferente,eu din ce am vazut pe youtube, florin salam nu canta de bani, femei, si smecherie in toate melodiile lui cum fac altii

Posted

Iată clasamentul final al preselecţiei, la care au fost acceptate 16 melodii, în loc de 15 cât se anunţase anterior, anunţă divercitycafe.ro.

1. Baruţă Gabriel - Come as one

2. Paula Seling şi Kamara Ghedi - It's not too late

3. Vlad Creţu - Searching for perfect emotion

4. Pasager - Running out of time

5. Paula Seling şi Ovidiu Cernauteanu - Playing with fire

6. Mircea Romcescu - See you în Heaven, Michael

7. Laura Petrescu şi Preda Mihai - Come along

8. Răzvan Crivaci - Jackpot

9. Cătălin Josan - Around around

10. Alexandra Ungureanu - Crazy

11. Tina G - Love is war

12. Dalma Kovacs - I'm running

13. Luminiţa Anghel - Save their lives

14. Maria Sanchez - Baby

15. Zero - Lay me down

16. Anda Adam - Surrender

Guest fanaticaldolj
Posted

florin salam nu canta de bani, femei, si smecherie in toate melodiile lui cum fac altii

Adevarat. Florin salam canta despre nevasta-sa moarta.

Posted

Super , fac pariu ca nici nu ai citit topicul , ai vazut doar titlul si atat.

Cocalarule.

canta frumos, totusi lumea se gandeste ...manea=rromi=cocalari...si din cauza asta se fac multe diferente,eu din ce am vazut pe youtube, florin salam nu canta de bani, femei, si smecherie in toate melodiile lui cum fac altii

CANTA FRUMOS ? Nu iti creeaza o stare de disconfort cand il auzi ?

Si nu, nu sunt anti-manele, sunt anti-prostie. Si ce fac manelele? Promoveaza prostia. Well, that's not right.

Posted

M-am amuzat foarte tare, vreau sa spun un singur lucru, 80% din ciudatii care stau 24/24 la pc si spameaza linkmania, la un paharel, tot salam asculta ! pace

Posted

M-am amuzat foarte tare, vreau sa spun un singur lucru, 80% din ciudatii care stau 24/24 la pc si spameaza linkmania, la un paharel, tot salam asculta ! pace

Daca linkmania este alcatuita in proportie de 80% numai din persoane ca tine, atunci este "aproape" probabil sa ai dreptate.

Posted

Pentru ca sunteti atat de dobitoci incat sa catalogati o astfel de melodie manea cand e blues toata ziua

Lexu nostru e manelist si se pare ca toti ce apara acest gandac,asculta ce zbiara asta. :)

Posted

Tare mi-e frica ca i`a Salam Eurovisionu` =)) la cati manelisti sunt in Rromanica ...

Salam nu mai participa. S-a dus, nu mai e...

Chiar daca ar fii participat, romanii oricum nu au voie sa voteze un alt roman. Dar stai, parca ai dreptate... el nu e roman, el e rrom.

Posted

Daca linkmania este alcatuita in proportie de 80% numai din persoane ca tine, atunci este "aproape" probabil sa ai dreptate.

Esti un rasist jegos, nu apreciezi muzica ci persoana care o canta. Si nu, nu ascult manele daca asta ai dedus tu din postul meu anterior. Probabil si tu esti manelar, nu-ti place sa recunosti sa nu te faci de ras in fata prietenilor virtuali, te si vad dansand pe guta si salam.

Posted

Esti un rasist jegos, nu apreciezi muzica ci persoana care o canta. Si nu, nu ascult manele daca asta ai dedus tu din postul meu anterior. Probabil si tu esti manelar, nu-ti place sa recunosti sa nu te faci de ras in fata prietenilor virtuali, te si vad dansand pe guta si salam.

Sunt un rasist, ce e drept. Jegos, uhmm...not really. Nu apreciez nici "muzica" despre care vorbesti tu, pentru ca nu e muzica, e zgomot. Persoana care o canta? Uhmm, un tigan cu 8 clase (cel mai probabil), agramat si incult. Dar hai sa apreciem omul pentru munca depusa ca sa ajunga aici.

E mult de munca sa zici "SOLOOO" si fraierii sa arunce cu bani ?! Este, intr-adevar.

Prieteni virtuali? Tu stii cat de greu gasesti PRIETENI in viata reala? Nu imi vorbi mie de prieteni virtuali.

Do a belly dance for us bro, c`mon pl0x.

Posted

bai, "not really jegos", nici macar nu ai ascultat piesa pentru eurovizion si deja critici! intr-adevar e greu sa-ti faci prieteni fiind obsedat de pc, dar nu-i nimic, decat deloc, mai bine aia virtuali.

p.s. belly dance face mamica ta pe piesele lu salam

Posted

bai, "not really jegos", nici macar nu ai ascultat piesa pentru eurovizion si deja critici! intr-adevar e greu sa-ti faci prieteni fiind obsedat de pc, dar nu-i nimic, decat deloc, mai bine aia virtuali.

p.s. belly dance face mamica ta pe piesele lu salam

Ai 2 greseli:

Prima ar fii: "Piesa". Orice zgomot cu care se prezinta un tigan manelist (scuza-mi pleonasmul), nu poate fii numit muzica.

Al doilea: Am vazut mizeria pentru Eurovision si pot sa iti zic ca regretul meu este acela ca nu imi pot recupere cele 3+ minute pe care le-am pierdut incercand sa ascult si sa vizionez un incult in toata splendoarea sa.

Playback-ul a fost de-a dreptul impresionant. Sincronul a fost senzational.

Nu asculti manele dar poti fii comparat cu un tigan. Cand nu poti sa discuti civilizat incepi sa arunci cu insulte.

Pacat ca nu ma simt jignit de o persoana ca tine.

Hai salut.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...