stayalive Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Mdea...Am vazut-o si pe asta Ce ne mai lipseste acuma?Cred ca un rrom presedinte si sa bage legea toate posturile cu manele
kuumba2 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=zdSVO8q5KWo Muzica cantata de cioroi e NASPAAAAAAA! Hai ca pe topicul asta sunt partial de acord cu tine P.S: Favorita mea de la Within Temptation este asta
gimy100 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 hai ca sunteti penibili! , cu siguranta nu o sa ajunga salam sa ne reprezinte la eurovision.Una e sa participi la preselectie si alte e sa fi ales !
Glau Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Florin Salam la Eurovision pentru mine suna ca un film Horror de prost gust.
Bobo Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Ciori jegoase.Super , fac pariu ca nici nu ai citit topicul , ai vazut doar titlul si atat.
Guest Xspeed Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Super , fac pariu ca nici nu ai citit topicul , ai vazut doar titlul si atat.cand vine vorba de tigani, poti sa ignori continutu' si sa te rezumi la adevar
Animosity Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 cand vine vorba de tigani, poti sa ignori continutu' si sa te rezumi la adevaroh my friend ... this made my day :rofl1: :rofl1: :rofl1:
cristik112 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Nu cred c o sa treaca de preselectie... da dat fiind numarul mare de rromi din romania si fanii de manele.... cine stie
acelasi_bandit Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Oameni buni ,ati omis un lucru :P,cei din Romania nu pot vota,dekt cei din strainatate,in caz de se duce...dar nu crek ajunge..
Guest FLMCbo$$$! Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 salam a fost exclus :(Printre cei mai cunoscuti interpreti calificati pentru preselectie se numara:Alin Oprea (Talisman)Alexandra UngureanuAnda AdamBlaxy GirlsCatalin JosanCeliaCornel IlieDalmaKamaraLuminita AnghelMarcel PavelMircea RomcescuPaula SelingRazvan CrivaciRedBlondeRona Hartner
eugen88 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 salam a fost exclus :(HAHAHAHAHAHAAHAH Ce bine imi pare. Nu au ce cauta asememena nulitati la eurovision!Bafta Alin Oprea! :D
Random Hero Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 salam a fost exclus :(Printre cei mai cunoscuti interpreti calificati pentru preselectie se numara:Alin Oprea (Talisman)Alexandra UngureanuAnda AdamBlaxy GirlsCatalin JosanCeliaCornel IlieDalmaKamaraLuminita AnghelMarcel PavelMircea RomcescuPaula SelingRazvan CrivaciRedBlondeRona HartnerPerfect!
0ana Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 salam a fost exclus :(Printre cei mai cunoscuti interpreti calificati pentru preselectie se numara:Alin Oprea (Talisman)Alexandra UngureanuAnda AdamBlaxy GirlsCatalin JosanCeliaCornel IlieDalmaKamaraLuminita AnghelMarcel PavelMircea RomcescuPaula SelingRazvan CrivaciRedBlondeRona HartnerDintre cei enumerati de tine in mod logic ar trebui sa participe doar Alexandra Ungureanu, Catalin Josan, Luminita Anghel (desi a mai participat) si cam atat.Cine este RedBlonde?Am aflat cine sunt. Pipitele lui Maruta.
eugen88 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Am aflat cine sunt. Pipitele lui Maruta. Sunt sexy fetele :nanana: Mai ales aia blonda cu ochii albastrii Le prefer pe ele de cat pe salam cu fata de broasca terorizata!
0ana Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Sunt sexy fetele :nanana: Mai ales aia blonda cu ochii albastrii Le prefer pe ele de cat pe salam cu fata de broasca terorizata! Nu ma intereseaza cum arata. Sexy a fost si Elena Gheorghe si a "luat`o in mana". Avem nevoie de o persoana tanara, cu voce buna si putin "nebuna". Cred ca cel mai potrivit este Catalin, avand in vedere cine a castigat anul trecut.
.Clark Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Sper sa nu ajung departe sa nu ne facem tara de rusine,omg,au trimis tigani sa ne reprezinte.
Erhard Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 cum zice si bogdanel au trimis tigani la eurovision #-o sa ne faca de rusine tara
tyger1985 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 eu n-am nimic cu tiganii, chiar i-as da o sansa lu Salam asa poate manelizam tot mapamondu
Guest FLMCbo$$$! Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Sper sa nu ajung departe sa nu ne facem tara de rusine,omg,au trimis tigani sa ne reprezinte. cum zice si bogdanel au trimis tigani la eurovision #-o sa ne faca de rusine tara eu n-am nimic cu tiganii, chiar i-as da o sansa lu Salam asa poate manelizam tot mapamondu Ati citit vreunu topicu sau doar +1? salam nu a fost ales pt eurovision.
Anonim1 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Cum ma nu a fost ales? Cum a fost posibil cu vocea aia si pe melodia aia blues sa nu fie ales? Asta e discriminare.Poate il lasa sa cante in deschidere la AC / DC
Guest piratuX Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Doamnee fratilor in tara asta chiar e posibil totul.Nu imi vine sa cred ce imi vad ochii si aud urechiile.Unu care reprezinta incultura in Romania sa ne reprezinte pe noi la Eurovision. Bravoo Romaniee!Votati-l ma!!!
K1ddo Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Daca si Salam ne reprezinta...tara asta nu mai rezista mult