Just_Let_Me_Go Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Melodia nu participa? vai ce ironic esti :blink: te crezi si interesant nu?
Anonim1 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 vai ce ironic esti :blink: te crezi si interesant nu?Ah tu esti tipul care ma trimitea la un control. In general iti place sa discuti cu cei care au probleme mintale sau n-ai gasit pe nimeni sa-ti acorde atentie? Nu mai merge OTV-ul? Poate unul din parintii tai nu a platit abonamentul. Stii ce ai de facut !
Sensini Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 scuzati-ma ca va spun, dar linia muzicala din manele e asemanatoare cu muzica turceasca si e un gen de muzica foarte apreciat in exterior. n-am vazut sa conteze prea mult versurile la eurovision, deci ar avea sanse, mai ales cu o manea. voce are, are unele melodii cu linie melodica buna din ce mi-a mai trecut pe langa ureche, daca-i face cineva care chiar se pricepe niste versuri mai de doamne-ajuta toate-s bune si frumoase. faptu ca e tigan si canta manele n-are nicio relevanta. strainu cand voteaza, voteaza melodia, nu cine-o canta. cati din afara au auzit de salam? asteptati sa vedeti cu ce melodie vrea sa participe si criticati apoi MELODIA, nu omu, pt ca a-l respinge din start pt ca e tigan manelist denota o usoara lipsa de discernamant. daca are o melodie mai buna decat a celorlalti concurenti, atunci sa mearga la eurovision sa ne reprezinte tara, pt ca cea mai buna melodie trebuie sa fie acolo. chiar cred ca ar avea sanse si mai mari daca ar folosi ritmuri de manea pt melodie (repet, la straini prinde si mai mult ca la noi asta, pt ca ei nu stiu cine e salam si nu-i resping melodiile pe criterii de rasa).
Dropkillerz Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 du`te ma la somn Du-te si rupe-te pe salam -_-Hai sa fim seriosi,individu asta are sanse sa castige cum am eu sanse sa casti la 6/49
Lucian Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 ma apuca rasul cand va vad pe toti ca criticati o melodie care nici macar n-a aparut )))
celmaislabaN Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ca va suparati sau nu, sunteti niste dobitoci, complexati LA MAXXIM (tematic). Omul are voce, chit ca va convine sau nu. Are probleme cu engleza dar castigatorul de anul trecut al Eurovisionului ce engleza avea -_-? Cei din afara nu stiu ce sunt alea manelele dar apreciaza genul muzical, chiar daca nu se dau in vant dupa el, insa stiu sa-l aprecieze (din punct de vedere al interpretarii, al vocii s.a.m.d.). Daca isi va rezolva problema cu engleza stalcita, tot inainte! Cei care nu au fost maltratati (sau nu au fost "atacati de gandirea de turma" - 'hip-hop-eri' ~ ) ~, rockeri etc) vor spune macar ca a contat participarea lui cat si prestatia. Voi ii bagati morcovul in frigider cand ii murise nevasta si l-a lasat cu 2 copii si mai aveti tupeul sa va numiti "cei moralizatori"? Hai sictir, ca nu faceti nici cat o ceapa degerata. Suspend -_-. De ce in ziua de azi daca mai multi au aceeasi parere e deja gandire de turma? ... Tin sa cred ca tu de aia ai tot timpu o parere pro, sa nu cumva sa te bage careva la "gandire de turma" . Vai de capu vostru . Omu ala are cea mai frumoasa voce . Multe din "vedetele" noastre canta playback , da Salam oriunde canta live , asa ca ciocu mic Nu e tigan? ... Doar are valoareeeeeee. No offence, stiu ca suna ciudat, dar daca merge si nu canta manele, are sanse. :) Are o voce frumoasa, daca, REPET, NU CANTA MANELE ! Crezi ca stie canta altceva?
THuG-Radu Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Crezi ca stie canta altceva? Cred ca poate invata :) Adica eu daca as avea o voce frumoasa, as avea habar sa cant mai multe stiluri, nu doar unul. BANUIESC ! Don`t get me wrong, nu suport manelele, dar pe Salam il lauda sefu_bancii ca e cel mai bun live ca bla bla bla, sefu_bancii fiind my best friend, am incredere in cuvantu lui :)
MoBiLe2 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Cred ca poate invata :) Adica eu daca as avea o voce frumoasa, as avea habar sa cant mai multe stiluri, nu doar unul. BANUIESC ! Don`t get me wrong, nu suport manelele, dar pe Salam il lauda sefu_bancii ca e cel mai bun live ca bla bla bla, sefu_bancii fiind my best friend, am incredere in cuvantu lui :) No offence, stiu ca suna ciudat, dar daca merge si nu canta manele, are sanse. :) Are o voce frumoasa, daca, REPET, NU CANTA MANELE ! Ba cum pana mea sa spui ca are voce frumoasa daca nu asculti manele? Eu habar n-am cum canta individu si ce voce are. Am auzit fragmente de lalaieli si of of-uri accidental dar nu am ascultat vreodata benevol o manea. Stiam ca LM e full de manelisti dar nu stiam in ce proportie. Acum tind sa cred ca 90% e un procent realist. Cum identifici manelistu? Il rogi sa-ti dea numarul de mobil si il suni de proba cand esti langa el.
Random Hero Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Florin Salam: "Sunt sigur ca romanii ma vor la Eurovision"
L3x@ Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 De ce in ziua de azi daca mai multi au aceeasi parere e deja gandire de turma? ... Tin sa cred ca tu de aia ai tot timpu o parere pro, sa nu cumva sa te bage careva la "gandire de turma" .Nu e tigan? ... Doar are valoareeeeeee.Crezi ca stie canta altceva?Pentru ca sunteti atat de dobitoci incat sa catalogati o astfel de melodie manea cand e blues toata ziua.Ba cum pana mea sa spui ca are voce frumoasa daca nu asculti manele? Eu habar n-am cum canta individu si ce voce are. Am auzit fragmente de lalaieli si of of-uri accidental dar nu am ascultat vreodata benevol o manea. Stiam ca LM e full de manelisti dar nu stiam in ce proportie. Acum tind sa cred ca 90% e un procent realist. Cum identifici manelistu? Il rogi sa-ti dea numarul de mobil si il suni de proba cand esti langa el.Tu esti succesul unui experiment esuat.
THuG-Radu Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ba cum pana mea sa spui ca are voce frumoasa daca nu asculti manele? Eu habar n-am cum canta individu si ce voce are. Am auzit fragmente de lalaieli si of of-uri accidental dar nu am ascultat vreodata benevol o manea. Stiam ca LM e full de manelisti dar nu stiam in ce proportie. Acum tind sa cred ca 90% e un procent realist. Cum identifici manelistu? Il rogi sa-ti dea numarul de mobil si il suni de proba cand esti langa el. Pentru ca vreau nu vreau, la un chef ascult manele Sau tu esti genu care daca te invita cineva la un chef/majorat, nu mergi din cauza muzicii ? Asta nu inseamna ca imi plac sau ca ascult acasa sau ca merg in cluburi de manele. Moama creka esti cel mai "smartass" de pe forumu asta. Te iei in gura cu toata lumea. Asculta ce a postat Lexa, daca ai putina ureche muzicala, o sa iti dai seama ca nu e manea :) Si pt. cultura generala, un gen muzical nu il definesti dupa versuri ci dupa beat`uri/negativ :)
Lemonade Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 pisi , este Sensual, nu Senzual Oricum, ceea ce ai zis tu o sa se adevereasca daca Romania se va duce constant cu viteza asta......in jos. Eu nu sunt "pisi" cu tine Senzual sau Sensual, tot aia e. Oricum nu e in stare sa-si pastreze un singur nume de scena. Daca ai cauta in cateva revistele de scandal ai vedea ca intr-una e numita Senzual si in alta Sensual
- The Doctor - Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Eu nu sunt "pisi" cu tine Senzual sau Sensual, tot aia e. Oricum nu e in stare sa-si pastreze un singur nume de scena. Daca ai cauta in cateva revistele de scandal ai vedea ca intr-una e numita Senzual si in alta Sensual Am zis si eu asa "pisi"....iti dai seama ca nu am motive sa zic :)) Asa e, nu e in stare nici sa cante, nici sa "faca" pe actrita. Nu e buna de nimic. Numai fite pe capul ei. Hai gata ca deviem.
Lemonade Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Am zis si eu asa "pisi"....iti dai seama ca nu am motive sa zic :)) Asa e, nu e in stare nici sa cante, nici sa "faca" pe actrita. Nu e buna de nimic. Numai fite pe capul ei. Hai gata ca deviem. Pai daca n-ai motive, atunci shh
Adi Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 O sa rada toata Europa de noi daca ajunge sa ne reprezinte la Eurovision
MoBiLe2 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Asculta ce a postat Lexa, daca ai putina ureche muzicala, o sa iti dai seama ca nu e manea :) Sa ascult? Asculta tu ce recomanda un individ care te considera dobitoc si prost, eu prefer sa n-am tangenta cu el. Din prea multa iubire ptr 'hartist' incepe sa jigneasca aiurea.Omul sufer daca zici ceva de stapanu' sufletului sau, regele necontenstat si de mare valoare , vocea internationala din mahalaua muzicii internationale. Specific celor care asculta genul as zice.Tu tot asa sari de fund in sus daca ma leg de cantaretul tau preferat? Si care e ala? :whistle:
i sin Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Pentru ca sunteti atat de dobitoci incat sa catalogati o astfel de melodie manea cand e blues toata ziua.Aia e blues? ma faci sa rad -_-
eugen88 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ce rusine nationala, ce umilinta, CE PATETIC! Au prins aripi acesti colorati, au ajuns sa reprezinte o tara pe care o scuipa si profita de ea in fiecare zi. Nu au ajutat cu nimic Romania dar o reprezinta peste tot! Ne reprezinta un borat care canta pe la toti mafiotii si traficantii de carne vie. Cu siguranta o sa treca de preselectii pentru ca e la moda promovarea nulitatilor de catre UE! Dar sa nu ne alarmam,tot in lagar o sa ajunga basitii astia! Florin Salam: "Sunt sigur ca romanii ma vor la Eurovision" SUNT SIGUR CA ROMANII TE VOR MORT!
MoBiLe2 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 macar eu ma duc , ca am unde , da decat ca tine sa fiu un incuiat , iesi din casa doar cat sa te duci la scoala , mai bine ciocu mic loydica , ca numai gura e de tineVai de capu vostru . Omu ala are cea mai frumoasa voce . Multe din "vedetele" noastre canta playback , da Salam oriunde canta live , asa ca ciocu micMa, cand zici de cioc ma gandesc la papagal sau cioara. Nu stiu de ce. Observ ca folosesti des cuvantul.
eugen88 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ma, cand zici de cioc ma gandesc la papagal sau cioara. Nu stiu de ce. Observ ca folosesti des cuvantul.Sunt idoctrinati rau copii, pana acum faceau gura cand presa folosea cuvantul rrom pnetru indentificarea unui tigan! Dupa 1-2 ani, am vazut si pe forum cativa indoctrinati care folosesc apelativul RROM! Este o rusine !Au cedat!
Lucian Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Sunt idoctrinati rau copii, pana acum faceau gura cand presa folosea cuvantul rrom pnetru indentificarea unui tigan! Dupa 1-2 ani, am vazut si pe forum cativa indoctrinati care folosesc apelativul RROM! Este o rusine !Au cedat! nici n-are legatura cu melodia. hai ca sunteti pe calea cea buna cu topicul asta
eugen88 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 nici n-are legatura cu melodia. hai ca sunteti pe calea cea buna cu topicul asta Ai vrut sa arati ca esti destept cu asta? Daca nu esti in stare sa iti dai seama ce am vrut sa spun prin acel post shut up!
Life Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 cat de bolovani sunteti :< .. repede sariti cu jigniri si alte penalitati, omul asta are voce, decat sa o aud pe elena cum a cantat balkan girls.. cum se lalaieste, il prefer pe salam :)ati auzit si voi o manea si hai sa bagam toate manelele si toti manelistii in aceeasi oala, asa faceti cu tot, iara daca zice 1 ceva, hop inca 2-3 papagali dobitoci ... :-jeugene, nush ce sa spun, dar cred ca salam asta are habar de mai multe decat tine.