operatorxxx Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 poate macar acum au vazut romanii pe cine au vrut sa puna in fruntea tarii!..ma refer la cei care au votat PSD...si mi se pare absurd ca om politic sa crezi in flacari violete...eu unul nu cred ca e moral sa vedem asa ceva pe la TV!
Raul Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ma apuca un atac de energia negativa, cand vad ce debiteaza unii incat chiar ma face sa cred ca asta e nivelul lor de intelect #-o /ontopicDa cred mai ales in deochi, nu prea pot deochea dar am fost de multe ori cel deocheat, odata a trebuit sa imi zica bunica-mea cand eram mai mic de vreo 6-7 ori tatal nostru ca nu imi trecea deloc.
Lucian Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 odata a trebuit sa imi zica bunica-mea cand eram mai mic de vreo 6-7 ori tatal nostru ca nu imi trecea deloc.pai daca-ti zicea tatal nostru cum sa-ti treaca? foloseste cu incredere medicamentesi du-o pe bunica-ta si pe la sectia de oncologie, poate poate...
dandi Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 De deocheat am fost de vreo 3 ori,dar cu un descintec din partea celor care stiu in general cei batrini trece.Mai ma apuca somnul si lenea parca cind se schimba vremea su cum e vremea afara :D.Cred dar putin.
IceMan Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 e simplu. tre sa stii ce sa pupi, cand sa pupi, unde sa pupi, pe cine sa pupi. dupa bunul vostru plac puteti inlocui pupi cu orice alt verb. un exemplu PUR ALEATOR este sugi.flacara violet exista, si daca nu ma-nsel, apare atunci cand lemnele is usor umede.Daca tu crezi ca vii aici cu subtilitati de genul si ti se permite, te inseli. Sa nu crezi ca noi suntem aia prosti si tu ala destept, ai suspend 30 de zile pentru jigniri la adresa lui fanaticaldoll in primul rand, si la adresa mea.
TwentySix Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 nu cred in asa ceva , cum nu cred nici in celelalte "fenomene" care mai exista
Raul Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 pai daca-ti zicea tatal nostru cum sa-ti treaca? foloseste cu incredere medicamentesi du-o pe bunica-ta si pe la sectia de oncologie, poate poate...Ce medicamente sa iau ma inteligentule, ca daca am luat si nu trecea ce naiba vroiai sa ma indop cu 30 de medicamente sa o dau in altceva?La ce solutie ai recurge tu la 1 noaptea cand deja ai vomat de 3 ori?
darth_sirus Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 E o vorba....Cand iesi din religie, intri in alta dogma numita "Stiinta". In care practic inghiti toate bullshiturile ce iti sunt aruncate de "savanti", "cercetatori", "stiinta". Stiinta devine ca un Crez, ca o porunca, ca intreg universul. In care daca nu e dovedit, "nu exista". Cam la nivelu asta suntei unii acu.
Rhandy^^ Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 in energia pozitiva cred... in cea negativa nuuuuuuuu.
Lucian Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ce medicamente sa iau ma inteligentule, ca daca am luat si nu trecea ce naiba vroiai sa ma indop cu 30 de medicamente sa o dau in altceva?La ce solutie ai recurge tu la 1 noaptea cand deja ai vomat de 3 ori?la somn
Denzel_Lsd Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 nu cred nici in energie buna nici in rea , cred in undele radio :right:
Shadow * ClimaCool Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Asta e a doua cea mai mare prostie din secolul 21 din istoria Romaniei, prima fiind Elodia.
mitza4fun Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Trebuiau si televiziunile (presa) sa se evidentieze prin ceva...so flacara albastra
michael_gray Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 sincer nu cred in fantome/flacari violet/strigoi si altele.de ce nu ni s-a si noua,romanilor?doar americanii cu filme editate.
Sparky[SV] Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 haha, cica isi face si mult iubita noastra nationala echipament violet sa se califice la europene
cristik112 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 super asta cu flacara violet dar nu prea o cred
Guest LoLz0o0r Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Da eu cred doar in energia pozitiva :).
gimy100 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Da eu cred doar in energia pozitiva :).dak exista pozitiva, de ce nu ar exista si cea negativa?
[Mg^Jupan] Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Da cred in chestia cu deochiatul , pt k o patesc ft des, simt k imi explodeaza capu imi ard urechile, ii o senzatie ft aiurea, pana nu imi descanta cineva parca nu as mai fii om, ii o stare ft aiurea,.
Razvan Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 gimy esti cumva cel care face poll-urile la otv? ...
Guest stefteo21 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 ' date='Jan 24 2010, 13:58' post='4680926']Da cred in chestia cu deochiatul , pt k o patesc ft des, simt k imi explodeaza capu imi ard urechile, ii o senzatie ft aiurea, pana nu imi descanta cineva parca nu as mai fii om, ii o stare ft aiurea,.Data viitoare incearca la medic :)Totusi suntem in sec XXI .. nu prea mai danseaza nimeni in jurul focului si arunca broaste despicate facand incantatii...ps: da cred in energii pozitive si negative, cred ca poti face unele chestii cu ele daca stii sa le folosesti, dar nu mai mult de atat :P
Makedonu09 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Doamne tv-u asta porsteste toata lumea frate.Este o mare porcarie.Si nu aveti ce sa cereti la RealitateaTv.Nu stiu ce sa mai faca ca sa au raiting mare..