Jump to content
RyLa

Lady Gaga, goala intr-o revista pentru gay

Recommended Posts

Posted

Daaa cat de tru sunteti cu comentariile voastre ... cand s-a lansat Lady Gaga ... majoritatea dintre voi aveati cate un avatar sau semnatura cu lady gaga ... acu` ca ati aflat de ea ca e hermafrodia si ca pozeaza in revinste pentru gay nu va mai place #-o

gresit. fanii o cunosc foarte bine. Noi astia care am vazut o poza/stire in viata noastra ne este greu sa sesizam daca ii o caracatita sau un monstru, o fii the stig cine stie

Posted

Care e problema daca e sau nu?:-?? Cat timp canta bine, nu-mi pasa ce are in chilotei. Totusi, daca intentia ei este sa fie sexy (si ii atarna....), nu ar trebui sa mai poarte costume decupate sau stramte.

Posted

99.99% din cei de pe forum nu vor ajunge in pat cu ea asa ca de ce va pasa?

Da crezi ca cineva dupa forum va ajunge cu ea in pat :blink:

Posted

99.99% din cei de pe forum nu vor ajunge in pat cu ea asa ca de ce va pasa?

Adevarat nimeni dintre noi nu va ajunge cu ea in pat :-? poate sa o aiba si de negru :o zic eu .

conteaza cum canta si ce melodii scoate (parerea mea)

Posted

eu unul sunt de parere ca a inventat chestia asta cu hermafrodita... de fapt e gay care a ajuns transexual... cum e Naomi ala sau aia sau ce naiba o fi

Si eu cred acelasi lucru.Eu cred ca e barbat intr-adevar,uitati-va la fata "ei" in prima poza expusa in acest thread.E doar o parere,dar sincer nu ma intereseaza nimic despre viata ei personala si nici nu imi place cum canta.Nu ma pasioneaza !

Guest mihalcea15
Posted

Nu`mi plac nici melodiile nici corpu' :))

Posted

Adevarat nimeni dintre noi nu va ajunge cu ea in pat :-? poate sa o aiba si de negru :o zic eu .

conteaza cum canta si ce melodii scoate (parerea mea)

nu stii niciodata ce iti rezerva viitoru,poate iti plac barbatii si nu ti-ai dat seama

Guest HateLord
Posted

Si ce daca? Este viata ei, conteaza doar cum canta.

Posted

cu penis sau fara are fani, face bani, bv ei.

Posted

Pozele din videoclipul asta cred ca arata clar ca are penis ,deci e transexual !

Eu nu cred ca-i trans,revistele astea de scandal fac numai publicitate si cred ca Gaga profita de ocazie,la ea(el)ai convine situatia asta,cine-i fan de lady gaga ramane fan indiferent de sex-ul ei(lui)si ea a declarat ca a fost o fetitza urata si de acea se imbraca mai extravagant sa atraga atentia(lucru ce a si reusit)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...