.Clark Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Deja atata faima ii sa urcat la cap si uitati la ce duce #-o Link to comment
flamer Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 mie mi-e scarba de faptul cum arata , nu imi place nici cum canta nici cum arata. Link to comment
jim123 Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Daaa cat de tru sunteti cu comentariile voastre ... cand s-a lansat Lady Gaga ... majoritatea dintre voi aveati cate un avatar sau semnatura cu lady gaga ... acu` ca ati aflat de ea ca e hermafrodia si ca pozeaza in revinste pentru gay nu va mai place #-ogresit. fanii o cunosc foarte bine. Noi astia care am vazut o poza/stire in viata noastra ne este greu sa sesizam daca ii o caracatita sau un monstru, o fii the stig cine stie Link to comment
Mackensen Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 opa, s-a vazut gogosica. Link to comment
mAr1uS Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 frumos canta, cat de cat draguta e....nu prea pare barbat :)cred ca "cocoselul" e pt publicitate :D pentru ca nu s`a vorbit de mult despre ea Link to comment
Lemonade Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Care e problema daca e sau nu? Cat timp canta bine, nu-mi pasa ce are in chilotei. Totusi, daca intentia ei este sa fie sexy (si ii atarna....), nu ar trebui sa mai poarte costume decupate sau stramte. Link to comment
Hash Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 99.99% din cei de pe forum nu vor ajunge in pat cu ea asa ca de ce va pasa?Da crezi ca cineva dupa forum va ajunge cu ea in pat :blink: Link to comment
belcioi Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Fie care isi traieste viata ce aveti cu ea.Pacat de ea ca are melodii superi tari . Link to comment
Logrono Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 :) pana nu zice ea nu ai ce sa crezi :) :D sa faca poze pentru playboy sa uimeasca pe toti :) Link to comment
Lemonade Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Fie care isi traieste viata ce aveti cu ea. Pacat de ea ca are melodii superi tari . De ce pacat de ea? :-s Nu a murit, ei ii e bine asa cum e Link to comment
Guest rDkeE Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 99.99% din cei de pe forum nu vor ajunge in pat cu ea asa ca de ce va pasa?Adevarat nimeni dintre noi nu va ajunge cu ea in pat :-? poate sa o aiba si de negru :o zic eu .conteaza cum canta si ce melodii scoate (parerea mea) Link to comment
vlafy Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 eu unul sunt de parere ca a inventat chestia asta cu hermafrodita... de fapt e gay care a ajuns transexual... cum e Naomi ala sau aia sau ce naiba o fiSi eu cred acelasi lucru.Eu cred ca e barbat intr-adevar,uitati-va la fata "ei" in prima poza expusa in acest thread.E doar o parere,dar sincer nu ma intereseaza nimic despre viata ei personala si nici nu imi place cum canta.Nu ma pasioneaza ! Link to comment
flamer Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 m-arunc de pe etaju 30000 decat sa ascult o melodie sau sa vad o poza cu ea, pur si simplu nu-mi place cum canta . Link to comment
Guest mihalcea15 Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Nu`mi plac nici melodiile nici corpu' Link to comment
Rhandy^^ Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 dupa pararea mea , nu as fi de acord cu aceste "operatii". Daca tea dat dumnezeu asa , dc sa fi mai cu mot.? Link to comment
.Clark Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Uitativa in prima poza la fata ei nu e chiar frumoasa, , dar nu se vede.. Link to comment
Random Hero Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 dupa pararea mea , nu as fi de acord cu aceste "operatii". Daca tea dat dumnezeu asa , dc sa fi mai cu mot.?Ca sa iti batatoresti drumul spre Iad. Beware, God is watching you :> . Link to comment
RyLa Posted January 20, 2010 Author Share Posted January 20, 2010 Adevarat nimeni dintre noi nu va ajunge cu ea in pat :-? poate sa o aiba si de negru :o zic eu .conteaza cum canta si ce melodii scoate (parerea mea)nu stii niciodata ce iti rezerva viitoru,poate iti plac barbatii si nu ti-ai dat seama Link to comment
TwentySix Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 nu imi place din niciun punct de vedere de asta Link to comment
RyLa Posted January 21, 2010 Author Share Posted January 21, 2010 Pozele din videoclipul asta cred ca arata clar ca are penis ,deci e transexual ! Link to comment
Guest HateLord Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Si ce daca? Este viata ei, conteaza doar cum canta. Link to comment
Guest relife Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 cu penis sau fara are fani, face bani, bv ei. Link to comment
Mihnea Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Nu are prin ce sa atraga atentia si face tot felul de lucruri ciudate , oricum conteaza doar cum canta . Link to comment
cristik112 Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 aoleu fata asta nare minte vrea sa ramana celebra si nu stie cum .... dar canta bine .... Link to comment
Bobby Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Pozele din videoclipul asta cred ca arata clar ca are penis ,deci e transexual ! Eu nu cred ca-i trans,revistele astea de scandal fac numai publicitate si cred ca Gaga profita de ocazie,la ea(el)ai convine situatia asta,cine-i fan de lady gaga ramane fan indiferent de sex-ul ei(lui)si ea a declarat ca a fost o fetitza urata si de acea se imbraca mai extravagant sa atraga atentia(lucru ce a si reusit) Link to comment