bogdanar Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 In primul rand, vaccinul nu contine tot virusul (mort). Contine doar "semnatura" virusului, acele elemente care-i permit organismului sa identifice virusul si sa creeze anticorpi.Vaccinul in sine e testat de multi ani. Este acelasi vaccin sezonier care se face de ani buni in Romania. Contine doar o tulpina noua de virus. Terminati cu filme s.f. de pe iutub. Oricine poate sa faca un film de genul asta. Sunt filme care arata cat de nociva e coca cola si totusi o beti in continuare. Iar chestia ca o sa faci cancer peste 20 de ani. pFF... probabilitatea sa faci cancer, chiar si fara vaccin, este uriasa si creste de la o zi la alta din "n" cauze: alimentatie proasta, alimentatie bogata in e-uri, alimentatie modificata genetica, poluare, etc.
Guest Roxy Bichonica Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Eu am facut mai multe vaccine si nu am probleme acumvaccinuri recomandate
TenshiTNQ Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 In primul rand, vaccinul nu contine tot virusul (mort). Contine doar "semnatura" virusului, acele elemente care-i permit organismului sa identifice virusul si sa creeze anticorpi.Vaccinul in sine e testat de multi ani. Este acelasi vaccin sezonier care se face de ani buni in Romania. Contine doar o tulpina noua de virus. Terminati cu filme s.f. de pe iutub. Oricine poate sa faca un film de genul asta. Sunt filme care arata cat de nociva e coca cola si totusi o beti in continuare. Iar chestia ca o sa faci cancer peste 20 de ani. pFF... probabilitatea sa faci cancer, chiar si fara vaccin, este uriasa si creste de la o zi la alta din "n" cauze: alimentatie proasta, alimentatie bogata in e-uri, alimentatie modificata genetica, poluare, etc. Vaccinul in sine nu e testat de multi ani din moment ce contine cel putin un element nou.. nu informa gresit... iar despre treba cu probabilitatea de a face cancer cred ca nu gandesti ce vorbesti... cum adica probabilitatea este uriasa... si ce daca e uriasa atunci trebuie sa ne vaccinam ca oricum facem cancer? ce gandire e asta? Organismul diferea de la om la om si NIMENI nu iti poate garanta ca nu iti vor aparea chiar tie viitoare efecte adverse!
MicKeY MouSe Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Acum cateva zile a venit la liceu un om ce a lucrat la mediafax , cea mai buna companie de mass-media din tara. Ne-a vorbit despre vaccinul acesta anti gripa porcina si ne-a sfatuit sa nu-l facem. Dupa ce a murit Toni de la Cronica Carcotasilor,foarte multi oameni au inceput sa se vaccineze (Chiar a 2-a zi am fost cu un prieten la medicul sau de familie si inaintea noastra erau 20 de oameni care vroiau sa se vaccineze anti gripei noi). Acest om ne-a aratat o foaie in care scria cauza mortii lui Toni,acesta a suferit un stop cardiac din cate tin minte iar pe toate posturile tv dadea ca a murit de gripa porcina. Am mai auzit zvonuri cum ca tampitii care ne conduc tzarile au creeat aceste vaccinuri ca sa diminueze numarul celor vii. Oamenii nu mor din cauza gripei porcine,mor pentru ca au sistemul imunitar scazut din cauza bolilor grave ce le-au avut in trecut. Aseara am auzit cea mai mare tampenie la stirile protv "Gripa porcina a facut o noua victima,aceasta fiind deja bolnava de cancer" WTF YA YO ?:o
koila Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Acum cateva zile a venit la liceu un om ce a lucrat la mediafax , cea mai buna companie de mass-media din tara. Ne-a vorbit despre vaccinul acesta anti gripa porcina si ne-a sfatuit sa nu-l facem. Dupa ce a murit Toni de la Cronica Carcotasilor,foarte multi oameni au inceput sa se vaccineze (Chiar a 2-a zi am fost cu un prieten la medicul sau de familie si inaintea noastra erau 20 de oameni care vroiau sa se vaccineze anti gripei noi). Acest om ne-a aratat o foaie in care scria cauza mortii lui Toni,acesta a suferit un stop cardiac din cate tin minte iar pe toate posturile tv dadea ca a murit de gripa porcina. Am mai auzit zvonuri cum ca tampitii care ne conduc tzarile au creeat aceste vaccinuri ca sa diminueze numarul celor vii. Oamenii nu mor din cauza gripei porcine,mor pentru ca au sistemul imunitar scazut din cauza bolilor grave ce le-au avut in trecut. Aseara am auzit cea mai mare tampenie la stirile protv "Gripa porcina a facut o noua victima,aceasta fiind deja bolnava de cancer" WTF YA YO ?:oNU se moare de gripa porcina se moare din cauza complicatiilor pe care aceasta o creeaza. duah sa zis destul de clar chestia asta, acest virus Ah1n1 loveste atat de tare in cei care sunt suferinzi de alte boli incat ii doboara intru timp foarte scurt. Nimeni sanatos clinic nu va muri de AH1N1.PS: vaccinul antigripal din anul 2008 a avut tulpina de Ah1n1. asa ca STFU nu vorbiti din basme si din filmele vizionate pe YOUTUBE.acel nene de la Media fax e un nimic sincer, si spun asta pentru ca nu are studii de specialitate.. E ca si cum ai intreba un brutar ce este o sudura de colt , intelegi tu?TenshiTNQ -> esti tu asa sigur? ai informatiile astea de la institutul Cantacuzino? iai spus cuiva sa nu mai informeze prost lumea, nu cumva esti tu ala care fabuleaza si alti cativa de pe aici cu americani lor cu tot?
TenshiTNQ Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 NU se moare de gripa porcina se moare din cauza complicatiilor pe care aceasta o creeaza. duah sa zis destul de clar chestia asta, acest virus Ah1n1 loveste atat de tare in cei care sunt suferinzi de alte boli incat ii doboara intru timp foarte scurt. Nimeni sanatos clinic nu va muri de AH1N1.PS: vaccinul antigripal din anul 2008 a avut tulpina de Ah1n1. asa ca STFU nu vorbiti din basme si din filmele vizionate pe YOUTUBE.acel nene de la Media fax e un nimic sincer, si spun asta pentru ca nu are studii de specialitate.. E ca si cum ai intreba un brutar ce este o sudura de colt , intelegi tu?TenshiTNQ -> esti tu asa sigur? ai informatiile astea de la institutul Cantacuzino? iai spus cuiva sa nu mai informeze prost lumea, nu cumva esti tu ala care fabuleaza si alti cativa de pe aici cu americani lor cu tot? 1. Nu fabulez, 2. ia te rog frumos cele doua prospecte si convinge'te 3. INSTITUTUL acela minune a declarat si cateva decese de gripa noua la persoane care nu aveau nicio problema de sanatate. 4. Nu incerc pe nimeni sa se vaccineze sau nu, nu is eu in masura sa decid pentru altul, dar ar fi fost frumos daca s'ar fi prezentat lcururile corect. Uitate ca dupa ce mass-media a zis ca Toni a murit de gripa noua ce isterie s'a creat, iar dupa ce s'a dovedit faptul ca Toni nu a murit de noua gripa cum dintr'o data a scazut brusc interesul pentru vaccinare si cele 18 centre de vaccinare din bucuresti s'au inchis.
The^DiamondZ Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 1. Nu fabulez, 2. ia te rog frumos cele doua prospecte si convinge'te 3. INSTITUTUL acela minune a declarat si cateva decese de gripa noua la persoane care nu aveau nicio problema de sanatate. 4. Nu incerc pe nimeni sa se vaccineze sau nu, nu is eu in masura sa decid pentru altul, dar ar fi fost frumos daca s'ar fi prezentat lcururile corect. Uitate ca dupa ce mass-media a zis ca Toni a murit de gripa noua ce isterie s'a creat, iar dupa ce s'a dovedit faptul ca Toni nu a murit de noua gripa cum dintr'o data a scazut brusc interesul pentru vaccinare si cele 18 centre de vaccinare din bucuresti s'au inchis.N'are nimic bre, murim noi astia care l'am facut si gata. Fericit ? Ce tot o ardeti cu vaccinu asta... intra la vaccinare cine vrea si iese cine poate `. :>
TenshiTNQ Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 N'are nimic bre, murim noi astia care l'am facut si gata. Fericit ? Ce tot o ardeti cu vaccinu asta... intra la vaccinare cine vrea si iese cine poate `. :> Eu mi'as dori ca nimeni sa nu pateasca nimic, dar mi'as fi dorit si o corecta informare din partea ministerului sanatatii...
Guest rest in pieces Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 dupa cum se vede, virusul face ravagiieu am fost la Paris, am vizitat tot ce se putea, va dati seama ca peste tot m-am intalnit cu turisti din toate colturile lumii si am scapat cu bine
vLaur Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 De aea se imbogatesc astia din parlament ca le donati voi bani la buget vaccinandu-va!Eu le-as da cate un hap la astia care va mint ca muriti de raceala porcului.Ca si tamiflu(la aviara) si acest vaccin facut in laborator isi are rolul de a scoate bani,sa imbogateasca pe unii si saracind tara.Mai zic unii ca romanul e destept,dar e mai prost ca un "turc",cum vede la TV,aude la radio ca "a murit cineva de ah1n1",a doua zi se inghesuie sa se vaccineze si gata doarme linistit ca e imunizat...damn.Momentan s-au potolit vad,probabil a venit gerul si a "omorat virusul" sau probabil ca au fonduri la buget pentru 2-3 luni cand vor veni un nou "val de imbolnaviri cu ah1n1" si un nou "val de scumpiri si majorari de taxe",sau poate,cine stie,virusul gripei porcine va suferi mutatii transformandu-se in gripa cabalina,canina(macar de ar fi canina,am scapa de cainii bagabonti de pe strazi)etc. Mai bine puneti mana mancati ciuperci,somon,usturoi,kiwi(fructe multe in general)etc., asta e o reteta sanatoata pentru imunitate nu toate porcariile de "vaccinuri miraculoase",puneti-va intrebarea,daca raceala porcului aparea acum 200-300 ani se vaccina cineva?Nu.Nu comparati raceala porcului cu febra tifoida,galbena,malaria,etc. In fine,fiecare face ce vrea cu viata lui,a fost doar o parere personala... P.S.:Pentru cobai si fricosi o singura fraza: O sa va umple astia cu "ser fiziologic" pana o sa va faca rotunzi.
Mihnea Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Cea mai proasta idee sa te vaccinezi pentru gripa asta
bogdanar Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Vaccinul in sine nu e testat de multi ani din moment ce contine cel putin un element nou.. nu informa gresit... iar despre treba cu probabilitatea de a face cancer cred ca nu gandesti ce vorbesti... cum adica probabilitatea este uriasa... si ce daca e uriasa atunci trebuie sa ne vaccinam ca oricum facem cancer? ce gandire e asta? Organismul diferea de la om la om si NIMENI nu iti poate garanta ca nu iti vor aparea chiar tie viitoare efecte adverse!Vaccinul e testat. Vaccinul are 2 componente majore: vaccinul in sine si tulpina noua de gripa. Crezi ca vaccinul anual se testeaza mai mult timp? Producatorii de vaccin au la dispozitie vreo 2 -3 luni sa testeze vaccinul din momentul in care primesc tulpina si pana cand e gata. Iar tulpina gripei porcine este o tulpina "normala" de gripa. Nu aduce ceva nou. Nu este este ceva diferit, in comparatie cu o alta tulpina de gripa.Mai mult ca sigur ca tu nu gandesti. Da, probabilitatea ca mai toata populatia sa dezvolte un cancer e foarte mare. Daca te uiti la statisticile legate de incidenta cancerului din ultimii ani, te ingrozesti. Daca x dezvolta cancer peste 1 an ( nu peste 10, 20, 30 de ani, asa cum sustin unii ) poti tu sa faci legatura intre un anumit vaccin si boala respectiva, in conditiile in care omul respectiv poate sa aiba o predispozitie genetica de a face cancer sau mananca produse cu e-uri periculoase, sau ia cine stie ce alte medicamente.
dArky2009 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Cea mai proasta idee sa te vaccinezi pentru gripa astavaccinul nu ii testat....si vor sa il testeza pe noi si cine la facut a luat gripa :-j
The^DiamondZ Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 vaccinul nu ii testat....si vor sa il testeza pe noi si cine la facut a luat gripa :-j ba penal esti )) @ eu l'am facut, deci, mor de porcina ^^.
cristik112 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 eu nici nul fac... am avut gripa am dormit 7 zile si mia trecut r.i.p [diamondz]
TenshiTNQ Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Nu pot intelege, atata manipulare si interese... dupa cum se stie de 2 zile, o femeie de la Arad a avut reactii dupa vaccin si culmea ce apare pe site'ul ministerului sanatatii dupa 2 zile: "Comitetul de gripă al Ministerului Sănătăţii a analizat astăzi documentele medicale ale tinerei paciente, transmise de către unitatea sanitară, iar concluziile de etapă relevă următoarele aspecte:În prezent, pe baza datelor clinice şi paraclinice, Comitetul de gripă al MS a decis că nu poată fi reţinută o afectare neurologică a pacientei, aceasta nu prezintă niciun element clinic obiectiv în acest sens.În acest context, specialiştii infecţionişti şi epidemiologi din cadrul Comitetului de gripă au declarat că este puţin probabilă o relaţie de cauzalitate între administrarea vaccinului pandemic şi simptomatologia acuzată de pacientă. Cazul rămâne în continuare în evaluare."Ca sa mai adaugam si faptul ca fratele regretatului Toni nu primeste dosarul original cu privire la cauzele decesului si tot ce s'a intamplat.. zici ca e "strict secret"Si in weekend cazurile scazuse dramatic pana la 0, iar dupa stirea aparuta pe antena 3 cum ca "gripa porcina a disparut din RO" ziua urmatoare au aparut brusc 32 de cazuri si 3 decese, partea amuzanta era ca aparea un caz si la MM... iar DSP MM a emis un comunicat in care zice ca MS "spune prostii"... ca nu e adevarat ca nu a mai aparut niciun caz in MM de o saptamana!!!Si multe tari din Europa care au cumparat vaccinurile acum au rupt contractele... Mi scarba de cata isterie s'a creat si cata manipulare... sper sa nu aiba vreun efect negativ Mie mi frica de prietenii mei care s'au vaccinat numai din cauza isteriei create si de frica... sper sa nu pateasca nimic in timp :-s Aveti grija de voi :)
Life Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 bai, mi se pare mie sau a murit raresh ?:onu il mai vad postand aici ..
TwentySix Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 am fost racit da nu am fost sa ma vaccinez , si nici nu o sa ma vaccinez :sef:
Th3_B3St Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Pai dak ejti racit nu ai voie sa te vaccinezi. Eu am vaccinu de 2 saptamani acasa dar nu ii se cunosc efectele secundare si nu ma bag