Jump to content
Dropkillerz

Michael Jackson a fost ucis

Recommended Posts

Moartea lui Michael Jackson a fost calificata in mod oficial drept crima. Cauza mortii de pe certificatul de deces a fost schimbata in omucidere. Potrivit documentului, acesta a murit din cauza unei intoxicari acute cu Propofol, urmare a unei injectii intravenoase.

Pe certificatul original de deces, emis pe 7 iulie, legistul Cheryl MacWillie a refuzat sa specifice cauza decesului. Totusi, dupa investigatii ulterioare, certificatul a fost amendat si specifica acum drept cauza a mortii "omuciderea". O sursa din cadrul politiei declara ca "inca suntem de parere ca mai mult de o persoana este responsabila de moartea tragica a lui Michael. Joe nu va renunta la cautarea dreptatii pentru fiul sau si se gandeste la un proces". Informatia vine la putin timp dupa ce s-a aflat ca doctorul cantaretului, Conrad Murray, este de asteptat sa fie acuzat de omucidere. Murray ar putea fi acuzat de "grava neglijenta" pentru tratamentul aplicat starului pop in ultimele ore de viata. Acesta si.a angajat deja o casa de avocatura si neaga prescrierea sau administrarea de medicamente care sa il fi ucis pe Michael Jackson.

bzi.ro

De parca nu se stia. 8-|

Link to comment

Ori e mort ori nu e mort?..accesati www.youtube.com sa vedeti cate si cate dovezi ca el ar trai

Mi se pare ciudata chestia cu pielea, culoarea pielii. Te invinetesti, nu te faci maro (negru) la loc :). Oricum, a facut destui bani cu moartea lui, il doare in basca daca il prinde cineva sau nu.

Link to comment

Fac pariu ca o sa se deschida topicuri la aniversarea a un an, doi, zece (daca mai tine LM) de la moartea lui. Si cu fiecare an care trece o sa apara noi oameni care or sa ajunga sa spuna ca i-au vazut pe el si pe Elvis jucand golf in Bora Bora.

=)))))))))

asa e , sa vedeti mare eveniment la aniversarea a un an de la moartea lui 8-|

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...