Jump to content
fanaticaldoll

Mafia 8 - Naufragiaţii

Recommended Posts

Posted

votez liquidlove. tind sa cred ca e mafiot, de aceea poland vroia sa intoarca voturile impotriva lui, ca sa isi castige jocul.

de asemenea, unele posturi si afirmatii au fost putin dubioase de-alungul jocului.

O sa te surprinda ...,tocmai ce mi-ai iesit curat :) . Ai tot dreptul sa ma votezi :-?,dar iti spun ca-ti dai cu firma in cap facand asta . Zici ca poland vroia sa ma scoata ca is mafiot,trebuia sa stie de undeva treaba asta,fiind psycho nu avea o sursa de unde sa stie concret asta,doar simpla banuiala .

Daca tu esti curat,acum ma intreb cine ar putea fi mafiotul,tinand cont ca mihai te-a votat asa subit,eu am sa ma risc si am sa votez mihai .

votez mihai

L.e : SilenR,asa e ...m-ai prins si tu :),tu fiind mafiot iti stii colegii nu ? Vrei sa-i ajuti cumva spunand ca-s mafiot sa scape ei ?...buna miscare,btw,vezi ca esti mort,nu mai scrie aici te rog .

L.later.e : devotez mihai ,totusi ma abtin deocamdata,raul nu imi inspira incredere .

Posted

Pun în formatul următor detaliile referitoare la joc, am vrut iniţial să urc documentul pe scribd dar cred că necesita înregistrare pentru accesarea lui.

Sper să nu fie f greu urmărirea lui.

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

ps. acolo e noaptea 6 nu noaptea 7, acum am sesizat şi nu mai stau să fac print :)

discuţii la joc pe forum

felicitări încă o dată!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...