Zeal Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 ce draci de adevar ? sa mor de supradoza de mai joc mafia in editiile viitoare daca sunt mafiot <_< cum explici afirmatia facuta aici? am impresia ca ti-ai cam dat rolul pe fata in postul asta ... sincer cred ca rolul tau, care ar explica lucrurile, ar fi ca esti spionul mafiei. imi mentin votul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk xD Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 cum explici afirmatia facuta aici? am impresia ca ti-ai cam dat rolul pe fata in postul asta ... sincer cred ca rolul tau, care ar explica lucrurile, ar fi ca esti spionul mafiei. imi mentin votul. era o metafora :blink: mai gaseste inca 2 sa ma voteze sa fiti 7 si ma votez si eu ca sa incheiem prostia asta odata ok , next day then :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanaticaldoll Posted January 8, 2010 Author Share Posted January 8, 2010 nu moare nimeni.trimiteţi ţinte şi "mărturisiri" pe net până mâine, 10.01, 00.01.noapte bună! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanaticaldoll Posted January 9, 2010 Author Share Posted January 9, 2010 Începe ziua 4Pe timpul nopţii,Moare celmaislăbaN - poliţist, înjunghiat în timp ce patrula în zona tabereiEste ucis şi andix - mafioţel...Moare equilibrium / mercenar (equi s-a retras din joc pentru că nu mai are timp să stea pe net)trăiesc:1.2. pitikoo3. zeal4. luk xD5. 6. Lucian7. raul8. brokenlord9. homie10. mihai11. liquidlove12. 13. 14. loyd15. memo16.17.18. 19. ganezu20.21. 22. green23.24. silenR25. massakre26.Pupi (lexa)27.polandau murit:irina - doctoreleodor - poliţistDurango - cetăţeaneugen - fanaticwanksta - masonradu - mafiotthe first - poliţist slaban ? poliţistandix ? mafiotequilibrium - mercenarziua ţine până duminică, 10.01, ora 22.00linşare instantă 9linşare la termen 7aviz green, masakre şi lord, e ultima zi când vă mai las în viaţă, după noaptea viitoare vă dau rolurile pe faţă şi out! out şi de la mafiile moderate de mine :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slow Motion Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 ce zi cu soare :duh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Homie Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Ce mai faceți? Ne-a murit ofițerul celmaislabaN. Cine ne mai apără? Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAND Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Mda.. aiurea.<<<deget acuzator>>> ZealCe aveai de impartit cu celmaislabaN aseara ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Nu stiu dar eu am tras o betie azi noaptea inca simt cum se invarte pamantul cu mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai91 Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 dupa ce m-am uitat din nou pe celalte pagini , Lucian mi s-a parut sa fie cam pe aceasi unda cu radu si andix... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 wtf happened here? Nu stiu dar eu am tras o betie azi noaptea inca simt cum se invarte pamantul cu mine neatza si bun-venit printre noi :D dupa ce m-am uitat din nou pe celalte pagini , Lucian mi s-a parut sa fie cam pe aceasi unda cu radu si andix... apropo cati mafioti sunt in total? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Homie Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Iară am amețit băi. :( Mi-a picat o nucă(acum normală) în cap.În ce an suntem? Ce secol? Cum vă cheamă? Cum mă cheamă? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slow Motion Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 wtf happened here? neatza si bun-venit printre noi :D apropo cati mafioti sunt in total? sunt 2 clanuri , zic eu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkillerz Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 votez Lucian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 sunt 2 clanuri , zic eu :) hmm.. e prima data cand joc.. 2clan= cati mafioti in total? ps: mai citesc putin ce a scris fiecare si votez in 5minute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slow Motion Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 hmm.. e prima data cand joc.. 2clan= cati mafioti in total? ps: mai citesc putin ce a scris fiecare si votez in 5minute hm , pai de obicei 1 clan = 3 maf + godf , 2x4=8-2(morti)=6 , cel putin , poate au mai recrutat desi nu cred , deci mai sunt vreo 7 mafioti maxim 8 zic eu :D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeal Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Mda.. aiurea.<<<deget acuzator>>> ZealCe aveai de impartit cu celmaislabaN aseara ?exemplifica postul in care ti s-a parut ca aveam ceva cu celmaislaban aseara?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAND Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Vorbeati in ton ridicat amandoi. Motiv de cearta, ceva ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Si eu sunt curios de dialogul dintre Zeal si celmaislabaN poate poti aduce niste dovezi Poland Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucian Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 dupa ce m-am uitat din nou pe celalte pagini , Lucian mi s-a parut sa fie cam pe aceasi unda cu radu si andix...2 oameni cu aceleasi pareri? UIMITORhai leaga-te de ceva concret, ca aberatii sa infund pe cineva pot nascoci si eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slow Motion Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Vorbeati in ton ridicat amandoi. Motiv de cearta, ceva ?POLAND cum de tu stii ce face toata lumea? ieri ziceai ca m-ai vazut si pe the_first cu o seara in urma povestind , azi zici ca l-ai vazut aseara pe Zeal cu celmaislaban , urmaresti pe cineva?mi se pare mie sau incerci sa faci in asa fel incat Zeal sa para vinovat de moartea lui slaban asa cum ai incercat sa ma faci si pe mine vinovat de moartea lui the_first ?#loyd , acuzatiile tale se bazeaza pe ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkillerz Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Votati sau faceti spam iar degeaba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Homie Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Votez Zeal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slow Motion Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 guys , poate imi explicati si mie de ce aruncati cu voturi aiurea nu ne putem permite sa mai pierdem inca un good guy , deja am pierdut prea multi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkillerz Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 guys , poate imi explicati si mie de ce aruncati cu voturi aiurea nu ne putem permite sa mai pierdem inca un good guy , deja am pierdut prea multi . Eu sunt foarte sigur pe votul meu,daca o sa aibe grija de mine un medic,am sa spun,pana atunci,votul meu ramane fara prea multe explicatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slow Motion Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Eu sunt foarte sigur pe votul meu,daca o sa aibe grija de mine un medic,am sa spun,pana atunci,votul meu ramane fara prea multe explicatii.ok , count on you :) if you`re not right , you`re out next day , stii nu?Votez Lucian Link to comment Share on other sites More sharing options...