Lucian Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Eu sunt foarte sigur pe votul meu,daca o sa aibe grija de mine un medic,am sa spun,pana atunci,votul meu ramane fara prea multe explicatii.in traducere libera: am votat, am votat bine, nu va spun si voua de ce, protejati-ma oricum. gizaz, mai orbeste nu cred ca se poate. elucidezi si tu lumea daca tot arunci cu acuzatii?
Slow Motion Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 luk e mafiotu aveti grija el joacă? cine e? fanatic uite cine stie
Dropkillerz Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 in traducere libera: am votat, am votat bine, nu va spun si voua de ce, protejati-ma oricum. gizaz, mai orbeste nu cred ca se poate. elucidezi si tu lumea daca tot arunci cu acuzatii?Ce,te simti cu musca pe caciula?
Zeal Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ma eu n-am avut nici o discutie cu celmaislaban, v-ati lovit la cap? eram in contradictie cu luk, care il consideram spionul mafiei, asa cum puteti citi in primul meu post din pagina 16. acum ca se dovedeste ca el a avut dreptate in privinta cu rolul lui andix3, tind sa cred ca altcineva e mafiot.homie, my nigga, ai tacut 16 pagini si acum arunci voturi aiurea? ia zi, cu ce te-ai ocupat tu noptile trecute?
Lucian Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ce,te simti cu musca pe caciula?ca o faci pe omul cinstit si ca ma acuzi fara sa aduci ceva concret? m-ai prins, ma simt teribil :huh:
Lucian Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Te cam agiti pentru o persoana nevinovatahuh? :/
Slow Motion Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 eu merg pe mana lui loyd votez Zealloyd a votat Lucian <_<
Lucian Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 eu merg pe mana lui loyd votez Zealse cam vede o conspiratie micuta aici, dar se incurcara :D
liquidlove Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Eu sunt foarte sigur pe votul meu,daca o sa aibe grija de mine un medic,am sa spun,pana atunci,votul meu ramane fara prea multe explicatii.Daca cumva gresim,s-a cam dus si editia asta ...Vote Lucian
mihai91 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 l-am confundat cu homie oke then , devotez Zealvotez Lucian
pitikoo Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 V-am zis eu de andi, era prea tacut.. loyd, fie cum spui tu : Votez Lucian
Lucian Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 cati ma voteaza pentru o banuiala. daca voi aveti impresia ca e bine, k :D
Raul Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Vom vedea in curand daca a avut sau nu dreptate votez Lucian
Dropkillerz Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Daca cumva gresim,s-a cam dus si editia asta ...Mai mult ca sigur nu. :)Pana acum e la termen. :)
Lucian Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Daca cumva gresim,s-a cam dus si editia asta ...editia e dusa deja din simplu fapt ca oamenii care ar trebui mai ales acum sa fie on, nu sunt, asa ca mafiotii ramasi isi fac de cap cu voturile. majoritatea decide.luk, oameni ai legii au fost, sunt morţi :lol:si totusi loyd e sigur pe el. ce chestie. ascultati de el ma :D
Dropkillerz Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 editia e dusa deja din simplu fapt ca oamenii care ar trebui mai ales acum sa fie on, nu sunt, asa ca mafiotii ramasi isi fac de cap cu voturile. majoritatea decide.si totusi loyd e sigur pe el. ce chestie. ascultati de el ma :DNu fi trist,mai omori si in editia viitoare doi :D
Dropkillerz Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 motivul pt care-l votezi e... ?Taci ma,lasa-l sa voteze. :DUite asa descoperim mafiotii. :lol:
L3x@ Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 motivul pt care-l votezi e... ?Daca lumea se ia "pe aceeasi unda" la vot, sa fac si eu, nu :)? Sa fac altfel cumva?
Dropkillerz Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 lexa,baiatule,camaradul tau Lucian are deja voturi pentru linsarea la termen,te chinui degeaba.
Lucian Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 motivul pt care-l votezi e... ?si motivul pentru care ma votezi tu pe mine e...?eu nu sar cu acuzatii. singura persoana de care m-am luat a fost eugen, care s-a dovedit a fi relativ periculos. cum aparent nu mai sunt oameni ai legii, mafiei ii mai ramane decat sa corupa in timpul zilei pe cei ramasi cinstiti, si asa foarte putini la numar fiindca multi nici macar n-au dat o geana pe aici, iar noaptea sa omoare in voie. ganditi-va ce faceti ;)