Jump to content
fanaticaldoll

Mafia 8 - Naufragiaţii

Recommended Posts

Guest celmaislabaN^
Posted

O carciuma pe o insula? :-b

Posted

La votul de ieri cu eugen, mafia a stat frumos, nu s-a bagat in scanadal si a votat cand era aproape gata, spunand ca "merge pe mana noastra". Eram aproape sigur ca ei sunt mafiotii, dar iata ca a murit unul dintre ei si ni s-a confirmat totul.. si anume radu. Asadar, tind sa cred ca mafia era compusa din Thug Radu, andix3x si Equilibrium..

deget acuzator andi si Equilibrium

Ce-ati facut aseara ? Ce legaturi aveati cu the first/wanksta/thug radu ?

PS : Stim cu totii comportamentul lui andix. Editia asta ai fost prea tacut, fapt care da de banuit.

Posted

O carciuma pe o insula? :-b

In prima zi am construit un adapost asa ca acolo am improvizat si o mica carciuma, am facut niste cocktailuri delicioase din ananas si rom ce am gasit in niste navete de pe vas :P

Posted

La votul de ieri cu eugen, mafia a stat frumos, nu s-a bagat in scanadal si a votat cand era aproape gata, spunand ca "merge pe mana noastra". Eram aproape sigur ca ei sunt mafiotii, dar iata ca a murit unul dintre ei si ni s-a confirmat totul.. si anume radu. Asadar, tind sa cred ca mafia era compusa din Thug Radu, andix3x si Equilibrium..

deget acuzator andi si Equilibrium

Ce-ati facut aseara ? Ce legaturi aveati cu the first/wanksta/thug radu ?

PS : Stim cu totii comportamentul lui andix. Editia asta ai fost prea tacut, fapt care da de banuit.

cam asta vorbeam si eu cu eugen: "noi ne contrazicem si ne acuzam ca prostii si mafia adevarata sta si se uita la noi"

@raul zi-mi si mie de carciuma aia..

Posted

Nu stiu cum a murit, doar am glumit cu el pe celalalt topic din moment ce acolo suntem in afara jocului #-o, si am mai zis odata de carciuma :)) sa mai zis ca avem voie cu lucruri cu putin absurde nu exagerate.

@SilenR - E dupa colt vii cu mine la urmatoarea bauta daca vrei

Posted

1 la mana , EDITIILE ANTERIOARE NU CONTEAZA .

2 la mana , da ...de ce sa ma arunc si sa mor inutil cand nimeni nu m-ar crede ? In plus inca nu sunt 100% ca e mafie in legatura cu nimeni ..nu am pe cine sa acuz --> sunt tacut .

Guest KKK slabaN
Posted

Raul sunt curios de carciuma aia ... ceilalti?

Posted

1 la mana , EDITIILE ANTERIOARE NU CONTEAZA .

2 la mana , da ...de ce sa ma arunc si sa mor inutil cand nimeni nu m-ar crede ? In plus inca nu sunt 100% ca e mafie in legatura cu nimeni ..nu am pe cine sa acuz --> sunt tacut .

1. celine a spus ca putem sa ne legam de editiile anteriroare.

2. nu ai pe cine sa acuzi ? atunci de ce l-ai votat ieri pe eugen ?

Guest celmaislabaN^
Posted

ooops! am luat o palma din senin...

Posted

1. celine a spus ca putem sa ne legam de editiile anteriroare.

2. nu ai pe cine sa acuzi ? atunci de ce l-ai votat ieri pe eugen ?

1.Link or it didn't happend .

2.Mai citeste o data si da`ti o palma .

Am zis ca nu sunt 100% sigur despre nimeni ca e mafie , ieri eram sigur ca eugen era psiho/mafie / orice alt caracter bad .

Dupa ce ? Dupa caracterul sau .

Posted

Raul sunt curios de carciuma aia ... ceilalti?

Parca nai mai fost intr-o carciuma in viata ta #-o daca vrei vi si tu diseara si cu asta basta

Guest celmaislabaN^
Posted

Cred ca o sa venim cu totii acolo.

votez lukl

e 11 imd, si am scris o pagina de cand e ziua :|

Posted

1.Link or it didn't happend .

2.Mai citeste o data si da`ti o palma .

Am zis ca nu sunt 100% sigur despre nimeni ca e mafie , ieri eram sigur ca eugen era psiho/mafie / orice alt caracter bad .

Dupa ce ? Dupa caracterul sau .

1. e de pe vremea cand blk modera.. el cerea sa fie role play, iar celine a zis in topicul celalalt ca nu e obligatoriu si ca e voie sa facem referiri la celelalte editii.. sunt 150 si ceva de pagini, nu ma apuc sa caut.

2. de-aia n-ai lasat niciun argument la vot ?

Oricum, inca nu am dovezi concrete sa te votez, dar raman cu ochii pe tine.

PS : parerea mea in legatura cu lukl - este luat drept tap ispasitor de adevaratii mafioti. ma abtin de la vot deocamdata.

Posted

pitikoo are dreptate :) comportamentul lui andix este suspect

votez andix

daca andix nu este mafiot iau totul asupra mea ziua viitoare , and i mean it :) aveti incredere in mine .

in orice caz , rog un doctor sa stea pe mine la noapte :) .

Posted

1. e de pe vremea cand blk modera.. el cerea sa fie role play, iar celine a zis in topicul celalalt ca nu e obligatoriu si ca e voie sa facem referiri la celelalte editii.. sunt 150 si ceva de pagini, nu ma apuc sa caut.

2. de-aia n-ai lasat niciun argument la vot ?

Oricum, inca nu am dovezi concrete sa te votez, dar raman cu ochii pe tine.

PS : parerea mea in legatura cu lukl - este luat drept tap ispasitor de adevaratii mafioti. ma abtin de la vot deocamdata.

Nu am lasat nici un argument la vot pentru ca nu am simtit ca e nevoie .

Au spus ltii inaintea mea .

Si inainte cu o zi l-am acuzat , daca dai pe la pag 7 -8 o sa vezi :P .

Parerea mea e ca tu ai o legatura cu luk :) ...

nu votez inca nimic .

#luk chiar asa de disperat esti sa nu mori ?:o

Posted

ok :) prezint investigatiile mele

noaptea 1 : andix3x - mafiot

noaptea 2 : the_first - activitate pe timp de noapte + arma .

Inca o data , rog un doctor sa stea pe mine la noapte :) .

#andix , nu mai juca teatru ;;)

##vad ca doar mafiotii sunt activi pe aici , restu pauza :-j in felul asta mafia castiga :)

Posted

Ciudat este ca cel pe care l-ai gasit ca activitate pe timp de noapte si arma te-a acuzat in mod reperatat :) .

Oare de ce ?

Imi place cum incerci in pragul mortii sa`ti schimbi soarta , chiar crezi ca o sa creada cineva ?

Si eu pot zice ca in noaptea x l-am acuzat pe y ..., pardon ..inventa :) ..

Mi`ai dovedit ca esti un mafiot , a carei ultima speranta este sa omoare unui din baietii buni

votez luk

Nu inteleg cum de m-ai gasit fix pe mine , aa da ...il ai pe pitik ca aliat loial ....Simt ca nu esti politist , ci un nas micut acolo :) ...

( off : Ma simt flatat ca reprezint o asemenea amenintare pentru mafie , i love you too guys :-* )

Si cu asta am incheiat .

Posted

pitikoo are dreptate :) comportamentul lui andix este suspect

votez andix

daca andix nu este mafiot iau totul asupra mea ziua viitoare , and i mean it :) aveti incredere in mine .

in orice caz , rog un doctor sa stea pe mine la noapte :) .

mie mi se pare ca si tu incerci sa deviezi atentia, la fel ca eugen :-?

Posted

Nu am lasat nici un argument la vot pentru ca nu am simtit ca e nevoie .

Au spus ltii inaintea mea .

Si inainte cu o zi l-am acuzat , daca dai pe la pag 7 -8 o sa vezi :P .

Parerea mea e ca tu ai o legatura cu luk :) ...

nu votez inca nimic .

#luk chiar asa de disperat esti sa nu mori ?:o

Nu am nicio legatura cu nimeni. Ce legatura as putea avea cu luk ?

Mie pur si simplu mi s-a parut suspect comportamentul tau, dar am spus ca nu votez inca.

Poate el a profitat de asta si a sarit rapid sa ma sustina..

Posted

Ciudat este ca cel pe care l-ai gasit ca activitate pe timp de noapte si arma te-a acuzat in mod reperatat :) .

Oare de ce ?

Imi place cum incerci in pragul mortii sa`ti schimbi soarta , chiar crezi ca o sa creada cineva ?

Si eu pot zice ca in noaptea x l-am acuzat pe y ..., pardon ..inventa :) ..

Mi`ai dovedit ca esti un mafiot , a carei ultima speranta este sa omoare unui din baietii buni

votez luk

Nu inteleg cum de m-ai gasit fix pe mine , aa da ...il ai pe pitik ca aliat loial ....Simt ca nu esti politist , ci un nas micut acolo :) ...

( off : Ma simt flatat ca reprezint o asemenea amenintare pentru mafie , i love you too guys :-* )

Si cu asta am incheiat .

explica-mi de ce am inceput ziua 2 direct cu tine si te-am intrebat ce ai facut in cu o seara inainte :)

# deci am spus ca garantez cu viata mea , andix este 100% mafiot , o sa vedeti pe parcursul jocului ca am dreptate .

Posted

#andix , nu mai juca teatru ;;)

##vad ca doar mafiotii sunt activi pe aici , restu pauza :-j in felul asta mafia castiga :)

ok so let me understand this, ai abilitatea de a afla cine are arma, cine are activitate noaptea ... si cine este sau nu mafiot? you're like superherocop ... chiar daca ai fi, ar trebui sa ai o cantitate destul de ridicata de bulan sa nimeresti 2 mafioti in nopti consecutive.

nu prea am tendinta sa te cred. si sper sa nu ma insel ... dar

votez luk

macar daca moare el si se dovedeste a fi un fel de investigator, avem piste de urmat impotriva lui the_first si andix3

Posted

ok so let me understand this, ai abilitatea de a afla cine are arma, cine are activitate noaptea ... si cine este sau nu mafiot? you're like superherocop ... chiar daca ai fi, ar trebui sa ai o cantitate destul de ridicata de bulan sa nimeresti 2 mafioti in nopti consecutive.

nu prea am tendinta sa te cred. si sper sa nu ma insel ... dar

votez luk

macar daca moare el si se dovedeste a fi un fel de investigator, avem piste de urmat impotriva lui the_first si andix3

inseamna ca nu stii rolurile bine :) ask celine

the_first e mort , a fost politist si uitati-va ca si-a schimbat votul in ultimele momente .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...