pitikoo Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 La votul de ieri cu eugen, mafia a stat frumos, nu s-a bagat in scanadal si a votat cand era aproape gata, spunand ca "merge pe mana noastra". Eram aproape sigur ca ei sunt mafiotii, dar iata ca a murit unul dintre ei si ni s-a confirmat totul.. si anume radu. Asadar, tind sa cred ca mafia era compusa din Thug Radu, andix3x si Equilibrium.. deget acuzator andi si Equilibrium Ce-ati facut aseara ? Ce legaturi aveati cu the first/wanksta/thug radu ? PS : Stim cu totii comportamentul lui andix. Editia asta ai fost prea tacut, fapt care da de banuit.
Raul Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 O carciuma pe o insula? :-bIn prima zi am construit un adapost asa ca acolo am improvizat si o mica carciuma, am facut niste cocktailuri delicioase din ananas si rom ce am gasit in niste navete de pe vas :P
Razvan Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 La votul de ieri cu eugen, mafia a stat frumos, nu s-a bagat in scanadal si a votat cand era aproape gata, spunand ca "merge pe mana noastra". Eram aproape sigur ca ei sunt mafiotii, dar iata ca a murit unul dintre ei si ni s-a confirmat totul.. si anume radu. Asadar, tind sa cred ca mafia era compusa din Thug Radu, andix3x si Equilibrium.. deget acuzator andi si Equilibrium Ce-ati facut aseara ? Ce legaturi aveati cu the first/wanksta/thug radu ? PS : Stim cu totii comportamentul lui andix. Editia asta ai fost prea tacut, fapt care da de banuit.cam asta vorbeam si eu cu eugen: "noi ne contrazicem si ne acuzam ca prostii si mafia adevarata sta si se uita la noi"@raul zi-mi si mie de carciuma aia..
Dropkillerz Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 deget acuzator raulunde ai vazut tu carciumi pe insule?de unde stii cum a murit radu?
Raul Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Nu stiu cum a murit, doar am glumit cu el pe celalalt topic din moment ce acolo suntem in afara jocului #-o, si am mai zis odata de carciuma sa mai zis ca avem voie cu lucruri cu putin absurde nu exagerate. @SilenR - E dupa colt vii cu mine la urmatoarea bauta daca vrei
andix3x Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 PS : Stim cu totii comportamentul lui andix. Editia asta ai fost prea tacut, fapt care da de banuit.1 la mana , EDITIILE ANTERIOARE NU CONTEAZA .2 la mana , da ...de ce sa ma arunc si sa mor inutil cand nimeni nu m-ar crede ? In plus inca nu sunt 100% ca e mafie in legatura cu nimeni ..nu am pe cine sa acuz --> sunt tacut .
Guest KKK slabaN Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Raul sunt curios de carciuma aia ... ceilalti?
Dropkillerz Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Votam si noi ceva?Eu personal imi mentin votul,deci:votez lukl
pitikoo Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 1 la mana , EDITIILE ANTERIOARE NU CONTEAZA .2 la mana , da ...de ce sa ma arunc si sa mor inutil cand nimeni nu m-ar crede ? In plus inca nu sunt 100% ca e mafie in legatura cu nimeni ..nu am pe cine sa acuz --> sunt tacut .1. celine a spus ca putem sa ne legam de editiile anteriroare. 2. nu ai pe cine sa acuzi ? atunci de ce l-ai votat ieri pe eugen ?
Guest celmaislabaN^ Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ooops! am luat o palma din senin...
andix3x Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 1. celine a spus ca putem sa ne legam de editiile anteriroare. 2. nu ai pe cine sa acuzi ? atunci de ce l-ai votat ieri pe eugen ?1.Link or it didn't happend . 2.Mai citeste o data si da`ti o palma . Am zis ca nu sunt 100% sigur despre nimeni ca e mafie , ieri eram sigur ca eugen era psiho/mafie / orice alt caracter bad . Dupa ce ? Dupa caracterul sau .
Raul Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Raul sunt curios de carciuma aia ... ceilalti?Parca nai mai fost intr-o carciuma in viata ta #-o daca vrei vi si tu diseara si cu asta basta
Guest celmaislabaN^ Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Cred ca o sa venim cu totii acolo. votez lukl e 11 imd, si am scris o pagina de cand e ziua
Raul Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Si eu imi mentin votul de la ziua precedenta Votez Lukl
pitikoo Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 1.Link or it didn't happend . 2.Mai citeste o data si da`ti o palma . Am zis ca nu sunt 100% sigur despre nimeni ca e mafie , ieri eram sigur ca eugen era psiho/mafie / orice alt caracter bad . Dupa ce ? Dupa caracterul sau .1. e de pe vremea cand blk modera.. el cerea sa fie role play, iar celine a zis in topicul celalalt ca nu e obligatoriu si ca e voie sa facem referiri la celelalte editii.. sunt 150 si ceva de pagini, nu ma apuc sa caut. 2. de-aia n-ai lasat niciun argument la vot ? Oricum, inca nu am dovezi concrete sa te votez, dar raman cu ochii pe tine.PS : parerea mea in legatura cu lukl - este luat drept tap ispasitor de adevaratii mafioti. ma abtin de la vot deocamdata.
luk xD Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 pitikoo are dreptate :) comportamentul lui andix este suspect votez andix daca andix nu este mafiot iau totul asupra mea ziua viitoare , and i mean it :) aveti incredere in mine .in orice caz , rog un doctor sa stea pe mine la noapte :) .
andix3x Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 1. e de pe vremea cand blk modera.. el cerea sa fie role play, iar celine a zis in topicul celalalt ca nu e obligatoriu si ca e voie sa facem referiri la celelalte editii.. sunt 150 si ceva de pagini, nu ma apuc sa caut. 2. de-aia n-ai lasat niciun argument la vot ? Oricum, inca nu am dovezi concrete sa te votez, dar raman cu ochii pe tine.PS : parerea mea in legatura cu lukl - este luat drept tap ispasitor de adevaratii mafioti. ma abtin de la vot deocamdata.Nu am lasat nici un argument la vot pentru ca nu am simtit ca e nevoie .Au spus ltii inaintea mea .Si inainte cu o zi l-am acuzat , daca dai pe la pag 7 -8 o sa vezi :P .Parerea mea e ca tu ai o legatura cu luk :) ... nu votez inca nimic .#luk chiar asa de disperat esti sa nu mori ?:o
luk xD Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ok :) prezint investigatiile mele noaptea 1 : andix3x - mafiot noaptea 2 : the_first - activitate pe timp de noapte + arma . Inca o data , rog un doctor sa stea pe mine la noapte :) . #andix , nu mai juca teatru ##vad ca doar mafiotii sunt activi pe aici , restu pauza :-j in felul asta mafia castiga :)
andix3x Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ok :) prezint investigatiile mele noaptea 1 : andix3x - mafiot noaptea 2 : the_first - activitate pe timp de noapte + arma . Inca o data , rog un doctor sa stea pe mine la noapte :) . Ciudat este ca cel pe care l-ai gasit ca activitate pe timp de noapte si arma te-a acuzat in mod reperatat :) . Oare de ce ? Imi place cum incerci in pragul mortii sa`ti schimbi soarta , chiar crezi ca o sa creada cineva ? Si eu pot zice ca in noaptea x l-am acuzat pe y ..., pardon ..inventa :) .. Mi`ai dovedit ca esti un mafiot , a carei ultima speranta este sa omoare unui din baietii buni votez luk Nu inteleg cum de m-ai gasit fix pe mine , aa da ...il ai pe pitik ca aliat loial ....Simt ca nu esti politist , ci un nas micut acolo :) ... ( off : Ma simt flatat ca reprezint o asemenea amenintare pentru mafie , i love you too guys ) Si cu asta am incheiat .
Lucian Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 pitikoo are dreptate :) comportamentul lui andix este suspect votez andix daca andix nu este mafiot iau totul asupra mea ziua viitoare , and i mean it :) aveti incredere in mine .in orice caz , rog un doctor sa stea pe mine la noapte :) .mie mi se pare ca si tu incerci sa deviezi atentia, la fel ca eugen :-?
pitikoo Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Nu am lasat nici un argument la vot pentru ca nu am simtit ca e nevoie .Au spus ltii inaintea mea .Si inainte cu o zi l-am acuzat , daca dai pe la pag 7 -8 o sa vezi :P .Parerea mea e ca tu ai o legatura cu luk :) ... nu votez inca nimic .#luk chiar asa de disperat esti sa nu mori ?:oNu am nicio legatura cu nimeni. Ce legatura as putea avea cu luk ?Mie pur si simplu mi s-a parut suspect comportamentul tau, dar am spus ca nu votez inca. Poate el a profitat de asta si a sarit rapid sa ma sustina..
luk xD Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ciudat este ca cel pe care l-ai gasit ca activitate pe timp de noapte si arma te-a acuzat in mod reperatat :) . Oare de ce ? Imi place cum incerci in pragul mortii sa`ti schimbi soarta , chiar crezi ca o sa creada cineva ? Si eu pot zice ca in noaptea x l-am acuzat pe y ..., pardon ..inventa :) .. Mi`ai dovedit ca esti un mafiot , a carei ultima speranta este sa omoare unui din baietii buni votez luk Nu inteleg cum de m-ai gasit fix pe mine , aa da ...il ai pe pitik ca aliat loial ....Simt ca nu esti politist , ci un nas micut acolo :) ... ( off : Ma simt flatat ca reprezint o asemenea amenintare pentru mafie , i love you too guys ) Si cu asta am incheiat . explica-mi de ce am inceput ziua 2 direct cu tine si te-am intrebat ce ai facut in cu o seara inainte :) # deci am spus ca garantez cu viata mea , andix este 100% mafiot , o sa vedeti pe parcursul jocului ca am dreptate .
Zeal Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ok :) prezint investigatiile mele noaptea 1 : andix3x - mafiot noaptea 2 : the_first - activitate pe timp de noapte + arma . Inca o data , rog un doctor sa stea pe mine la noapte :) . #andix , nu mai juca teatru ##vad ca doar mafiotii sunt activi pe aici , restu pauza :-j in felul asta mafia castiga :) ok so let me understand this, ai abilitatea de a afla cine are arma, cine are activitate noaptea ... si cine este sau nu mafiot? you're like superherocop ... chiar daca ai fi, ar trebui sa ai o cantitate destul de ridicata de bulan sa nimeresti 2 mafioti in nopti consecutive. nu prea am tendinta sa te cred. si sper sa nu ma insel ... dar votez luk macar daca moare el si se dovedeste a fi un fel de investigator, avem piste de urmat impotriva lui the_first si andix3
luk xD Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ok so let me understand this, ai abilitatea de a afla cine are arma, cine are activitate noaptea ... si cine este sau nu mafiot? you're like superherocop ... chiar daca ai fi, ar trebui sa ai o cantitate destul de ridicata de bulan sa nimeresti 2 mafioti in nopti consecutive.nu prea am tendinta sa te cred. si sper sa nu ma insel ... darvotez lukmacar daca moare el si se dovedeste a fi un fel de investigator, avem piste de urmat impotriva lui the_first si andix3inseamna ca nu stii rolurile bine :) ask celinethe_first e mort , a fost politist si uitati-va ca si-a schimbat votul in ultimele momente .