the_first Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 totusi , eu il banuiesc pe the_first , pune ceva la cale , dar nu prea ii iese , eu as zice sa ne indreptam atentia spre el si sa il lasam pe eugen inca o zi :) nu ii iau partea lui eugen , dar poate chiar e unul dintre good guysok than kill me ...
luk xD Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 ok luk, te dai singur de gol :(ce? aberezi :blink:
the_first Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 ma repet , impotriva lui eugen nu avem nici o dovada ca ar fi bad guy, iar in privinta lui luk am spus ce am avut de spus, acum nu va ramane decat sa faceti alegerea corecta :)alta pista? ok dar voi avea nevoie de ajutorul vostru pe urma...noaptea trecuta l-am urmarit si el a fost cel care ia ucis pe prietenii nostri... am evitat sa spun acest lucru cu scopul de a ma ferii de el si cei care il ajuta...ascultati-ma ,daca nu ee asa eu voi fi urmatorul ... acordati-va o sansa
luk xD Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 ma repet , impotriva lui eugen nu avem nici o dovada ca ar fi bad guy, iar in privinta lui luk am spus ce am avut de spus, acum nu va ramane decat sa faceti alegerea corecta :)ce ai spus ? esti politist? m-ai investighat?
luk xD Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 pai atunci explica-mi si mie daca tu m-ai urmarit , cum ai putut tu afla daca eu am omorat 2 persoane? :blink: te dai singur de gol
the_first Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 am explicat ce a fost de explicat mai devreme , daca imi acorda increderea lor de data aceasta o sa vada ca am dreptate ....
luk xD Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 k , daca nu ai dreptate si sunt cetatean cinstit jura-te ca nu mai joci in nicio editie mafia de acum incolo , daca faci asta ma votez si singur :) si daca mor o sa mori si tu ziua urmatoare .
the_first Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 chiar crezi ca ma sap pe mine...?am sa ma votez singur daca nu esti "mafiot"...daca am sa mai joc sau nu ramane la atitudinea mea ...nu a ta ;)
the_first Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 sper doar ca ceilalti sa se lase impresionati de gestul tau....
the_first Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 exista si acest risc... dar deocamdata fac ceea ce cred ca ee bine
eugen88 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 kvotez lukde ce te-ai votat singur? Incearca sa ajuti la gasirea mafiotilor,nu te plange!Sau poti sa copiezi idiotii si sa ma votezi pentru ca folosesc prea mult "fuck"..... ce kkt....Suntem oameni maturi ce dracu :D
eugen88 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Deja cam am o idee ce poate fi Eugen Daca eram eu, nu mai faceam spectacol pe aici.Cum spuneam,imi intru in rol,iar rolul meu nu e cel de MAFIOT!
Life Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 devotez eugen, stand by (daca nu e prea tarziu, n-am numarat voturile)the first, zici ca esti sigur a ?, gief moar details despre lukl cum ca ar fi mafy guyeugene, daca vrei sa sfarsesti cu bine si ai un rol pozitiv, mai vb si tu cu cap :)
<Pupi> Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 de ce te-ai votat singur? Incearca sa ajuti la gasirea mafiotilor,nu te plange!Sau poti sa copiezi idiotii si sa ma votezi pentru ca folosesc prea mult "fuck"..... ce kkt....Suntem oameni maturi ce dracu :D"Fuck the police!"C`mon, cat de bosorog sa n-auzi de asta?
Razvan Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 "Fuck the police!"C`mon, cat de bosorog sa n-auzi de asta?lexa is right.. eu votez mai pe seara
luk xD Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 devotez luk bla bla nu vreau sa imi dau rolul pe fata asa devreme , dar daca va fi nevoie o voi face :) pana acum nu stiu ce sa zic despre the_first , ori este politist incompetent ori este maf guy :)
the_first Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 devotez luk bla bla nu vreau sa imi dau rolul pe fata asa devreme , dar daca va fi nevoie o voi face :) pana acum nu stiu ce sa zic despre the_first , ori este politist incompetent ori este maf guy :) ) si cu asta ti-ai dat sah mat!
Life Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 nu sunt atat de sigur de raul (propria experienta) .. omului ii place sa bea, nu neaparat sa fie betiv =)